Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 614

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poprzedni wątek wkońcu przekroczył setkę, a ciągnął się od 27 maja :/...bez komentarza...mam nadzieję, że teraz bedzie tylko lepiej :)

Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Kasi! :*

Coraz więcej małych brzdąców w naszym wątku, no za jakiś czas to chyba na spotkanie wszySTkie przyjdziemy z wózkiem i tego Wam życzę stare zołzy i nieskromnie sobie też :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam w nowym wątku! a moja Hania nie nadgoniła jeśli chodzi o wagę :) nadal jest kruszynką (z fałdkami - ale kruszynka ;P)
Cześć!

Nie wierzę, nowy wątek! ;P

Karolinko, wszystkiego najlepszego dla Was! ;*

A ja mam wolny weekend, cudownie! Normalnie tak przyzwyczaiłam się do pracy w weekendy, że tak jakoś dziwnie mi teraz na wolnym ;)

W poniedziałek mój mężuś ma urodziny, więc przygotowuję się do tego specjalnego dnia i szykuję mu niespodziankę urodzinową ;D
Karolinka, ale super impreza się szykuje :) Życzę, żeby się udała i Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i męża, żeby Wasze największe marzenie się spełniło :*

A ja właśnie piję poranną kawkę i wsuwam snikersa, mniam. Moje ulubione zestawienie jak nie mam żadnego ciasta pod ręką :)
Ja miłam plan, żeby dziś się wyspać, ale mój M. wstawał o 6, bo szedł na grzyby i oczywiście ja już się przebudziłam i nici z dalszego spania.
gratulacje Kasia i wszystkiego dobrego dla maluszka, wiesz ja wiem z doświadczenia, że te dzieci drobne urodzone z niską wagą to potem są super okazy :)

ja zmęczona całym tygodniem, mieliśmy kuzynkę w Warszawy z synkiem - kongo totalne, dziś impreza z okazji naszej rocznicy ślubu choć do niej jeszcze 2 tyg. to tylko nam ta sobota pasowała aby wszystkich zgrać, wszystko planowane było na ogrodzie, a tu pogoda nam popsuła plany więc szykuję w domciu, będzie danie z kociołka, grilek, tort z petardami, karaoke, konkursy i moc atrakcji :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry