Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 614

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poprzedni wątek wkońcu przekroczył setkę, a ciągnął się od 27 maja :/...bez komentarza...mam nadzieję, że teraz bedzie tylko lepiej :)

Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Kasi! :*

Coraz więcej małych brzdąców w naszym wątku, no za jakiś czas to chyba na spotkanie wszySTkie przyjdziemy z wózkiem i tego Wam życzę stare zołzy i nieskromnie sobie też :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iza trzymaj się, wszystko będzie dobrze :) my nacieszyliśmy się wczoraj jednym dniem pięknej pogody, pokosiliśmy gigantyczna trawę, poszliśmy na spacer, a dziś znów ponuro i chłodno; ale zrobiłam fantastyczny bukiet ze swoich kwiatów i plonów i zaraz śmigamy z nim do kościoła :)
zle bo dzieci urodzone w sierpniu sa najmlodsze w klasie, wlasciwie o caly rok od tych urodzonych we wrzesniu a dzieci ida do szkoly teoretycznie w wieku 5 lat a te urodzone w sierpniu w wieku 4 lat bo dziecko w UK ma obowiazek byc w szkole w momencie skonczenia 5 lat, czasami szkoly robia nabor tez w styczniu wiec ma jeszcze pare miesiecy zeby dorosnac.

my wczoraj mielismy obiad rodzinny wiec jedyny piekny dzien spedzilam w kuchni pomagajac mamie
Cześć :)
No i po weekendzie, ehh...
Niestety pogoda popsuła nam plany i nie pojechaliśmy do zoo, podobno od jutra ma być ładnie, ale ja już w prognoze pogody wogóle nie wierzę!
Byłam wczoraj na spacerku w Sopocie i z sentymentem przechodziłam obok Pinokia :) Kurcze mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się zorganizować spotkanko.
dziewczyny ma któraś kontakt z Asiiek, dziwnie zniknęła z forum, usunęła konto, mam jakiegoś maila do niej ale nie wiem czy to właściwy, niech się któraś odezwie do mnie na priv z jakimś info
ktoś się podał za Asiiek w starających się... i chyba od tamtej pory Asiiek usunęła konto... ale dopiero do mnie dotarło, że to ona pisała, że jest w ciąży! Kurcze ciekawe co u niej... I nie wiem czemu znowu mnie wylogowało z forum. wrrr
Witam wieczornie :)
Karolinka ja nie wiem co z Asiek, ale rzeczywiście w wątku dla starających się było jakieś nieporozumienie, ale nie wiem o co chodzi.

Marchew chyba jakieś zmiany nastąpiły na forum, bo jak jesteś nieaktywna jakiś czas to automatycznie Cię wylogowuje. Ja za każdym razem jak chcę coś napisać to muszę na nowo się logować, nie ma już tak jak kiedyś, że możesz być non stop zalogowana. Zresztą tu już nic nie jest takie jak dawniej :/

Zołzy zaglądacie tu czasem? Napiszcie co u Was...

Jutro już piątek i znowu weekend :)
No mi w końcu wypłacili kasę za Hanię - ile się naczekałam - jeju... ale na szczęście zapłacili całość - czyli od urodzenia... ufff...
ja jestem wykończona po ostatniej nocce - na swojej przerwie nie mogłam zasnąć i jak to bywa zasnęłam na ostatnie 20 minut - eh...a teraz chodzę jak zombi ;P dobrze, że chociaż rano się Hania zlitowała i dała mamie pospać (oczywiście sama też skorzystała z okazji ;P)
Cześć weekendowo :)

Marchew dobrze, że TY jeszcze tu jesteś, bo w innym wypadku chyba bym musiała monolog prowadzić. Widzisz jaką masz dobrą córcie, Hania rozumie, że musi mamie tez troche pomóc po powrocie do pracy i dla Twojego dobra zmusiła się do spania :) A tak całkiem serio to napewno nie jest łatwo wracać z nocki i zajmować się w dzień małą. No ale wspólnymi siłami z Hanią jakoś sobie poradzicie :)
Dobra dziewczyny wiadomo teraz były wakacje, czas urlopów, piękna letnia pogoda (haha), więc Wasza nieobecność jest usprawiedliwiona, ale od 1 września już wszystkie zołzy mają się udzielać w najlepszym wątku na forum :)
jezeli chodzi o Asiek to ktos podal sie za nia i napisal ze jeste w ciazy dzieki in vitro. I dlatego Asiek usunela konto.
Dzień Dobry niedzielnie :)

Byliśmy dziś w Parku Oliwskim na spacereku, a ludzi pełno. No, ale nie ma co się dziwić, jeden dzień ładnej pogody to wszyscy chcą skorzystać, chociaż podobno od jutra ma być piękna letnia pogoda.
hejka,

ja jestem, dzis bylam na porodowce, zwiedzac hihi i super bylo, bardzo sie zmienilo na lepsze itp, takie wszystko nowoczesne hhi, dlatego meza zmusilam...

Marchew, ja cie podziwiam z nockami, a pozniej opieka nad mala, ja nie bylabym w stanie...ale moja ma motor w tylku i ma duzo energii, ale to dobrze...

lata w londynie tez nie ma, choc jest cieplo...ja relaksuje sie na zwolnieniu i powoli licze do wizyty w piatek...

wlasnie co tam u ceas i kasi, mam nadzieje, ze ok?
a my wczoraj pracowaliśmy - dekorowaliśmy kościółek, a dziś wrócili moi rodzice i siostra z Turcji, dostaliśmy mnóstwo pamiątek, potem jeszcze przyjechała teściowa i brat z bratową męża i też dostaliśmy prezenty z okazji rocznicy ślubu jeszcze, był kociołek, kiełbasa z ogniska i tańce szwagra na tarasie hi hi
Karolinko - gratuluję kolejnej rocznicy :)
Dzień Dobry :)

Musiałam podbić, bo mój wątek błąkał się biedny na 11 stronie :(

Zołzy...Jadwisia, Caes, Kasia, Kropusia, Michałowa...napiszcie co u Was!!! Wspomóżcie troche mój wątek :)

Ja od niedzieli chora jestem, zatoki mam zawalone i gardło mnie boli, ale na szczęście jest już troche lepiej i mam nadzieje, że obedzie się bez wizyty u lekarza i antybiotyku.

Już za tydzień zaczyna się szkoła, jak te wakacje zleciały, jakoś chyba przez tą beznadziejną pogodę wogóle nie czuje, że było jakieś lato...w sumie co to wogóle jest lato? :p
Mar-chew dzięki :) niezapominajko zdrówka życzę, no ja ostatnio też kiepsko się czuję, w dzień mi zimno, a rano budzę się cała spocona - koszmar, jem jak prosiak non stop i czuję się jak słonica he he
Hej hej!
Niezapominajko - zdrówka!!! Jestem, ale ostatnio troszkę rzadziej. Byłam 2 tyg. u rodziców, a teraz całe dnie poza domem. No i Lenka coraz bardziej absorbująca.

Karolinka - Ty czujesz się jak słonica??? ;-) Nie rozśmieszaj ;-).
Karolinka dziękuje :* Teraz sie zacznie niestety sezon grypowy, brrr. Właśnie muszę zaopatrzyć się w jakiś dobry miodzik na jesień. Karolinka TY słonica! Toż to niemożliwe :)
Ja to już co innego, bo też się czuję podobnie, ale mi to dużo bliżej do słonicy wagowo :p. Dziś kupiłam 15szt. biszkoptów z kremem i sobie myślę, że 5 do kawki po obiedzie, a 10 zostawię na jutro do kawki w pracy...no i z 15 zostały 4 :)
O Michałowa witaj :)
Wyprzedziłaś mnie z postem, dziękuję za zdrówko :*
Buziaczki dla Lenki :*
Dziewczyny kurcze fajnie byłoby znowu się spotkać, może jesienią będzie więcej czasu i zgadamy się na jakąś kawke :)
heja,

spoznione, ale serdeczne zyczenia rocznicowe z okazji slubu dla Karoliny i Jadwisi.

piszecie o slonicy, to chyba ja jestem slonica teraz i to duza...wiec prosze uwazac hihi, choc jeszcze nic nie przytylam, ale dieta robi swoje...

a co tam u pozostalych slychac?
a ja dziś od rana bardzo zasmucona, na facebooku i nk znajomi wkleili nekrolog naszej wspólnej koleżanki, miała tyle lat co ja, troje dzieci, w sumie "całe życie" walczyła, by ich ojciec je uznał za swoje, wiem że to zrobił w końcu bo obejrzałam ich profile, jestem w szoku, nie wiem co się stało, łzy same mi płyną...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry