Widok

WODA !!!! jaką pijecie ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaka jest najlepsza woda do picia dla kobiet w ciąży i matek karmiących??
szczerze to już sama nie wiem.
Ja piłam żywiec i słyszałam, że woda źródlana nie jest najlepsza tylko mineralna.
Jaką wy pijecie ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
To prawda,woda źródlana to co najwyżej do gotowania.Żywiec to jedna z najgorszych wód.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Aninka a jaką w takim razie polecasz ? :) zaciekawił mnie wątek, przyznam szczerze że nigdy się nad tym nie zastanawiałam a piję właśnie Żywiec...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My pijemy od lat Polanicką, do kupienia w Tesco i Almie (tu pod ich firmową marką).
widzicie ja próbowałam różnych wód ale zawsze smakowała mi żywiec i zawsze jakoś łatwiej było mi ją kupić. ostatnio po rozmowach ze znajomymi zaczęłam czytać i okazało się, że jest jedną z najgorszych wód.
niektórzy piją nestle, ja zaczęłam pić teraz dobrowiankę ale jestem ciekawa jaką wy polecacie.
ja co prawda nie w ciąży i nie karmiąca ale w tamtym czasie piłam właśnie Żywiec i Primawera ,teraz Żywiec ,Primawera,Nałęczowianka i Muszyna
saguaro z lidla haha my ta pijemy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przez dłuuuuugi czas (ciąża, karmienie i dla dziecka) piliśmy Dobrawę - ale w którymś momencie ją wycofali i wprowadzili Dobrowiankę.
http://www.bangla.pl/opinie/p3724/dobrawa-dobrawa-naturalna-woda-zrodlana-niegazowna-produkcja-zakonczona
http://www.bangla.pl/opinie/p21692/danone-dobrowianka

https://www.pro-test.pl/userfile/article_picture/pix_max/test_wod_2011_tabela.jpg
Staropolanka, muszynianka...
Primavera,Polaris(prod hoop)
w ciąży... nałęczowianka, raz czy dwa mama i ja (nie wiem jaka to min czy źród), no i inne mineralne..głównie mineralne

też słyszałam że żywiec to wcale nie taka dobra woda
teraz nestle i inne źródlane...na mineralne patrzeć już nie mogę
w ciąży to nie wiem...
ale moja koleżanka, która jest kosmetologiem, ma doktorat z chemii i jest moją wyrocznią na temat zdrowego życia poleca firmową wodę Biedronki. Podobno ma optymalny dla człowieka skład.
Wg mnie jest też nawet smaczna.
Ajeczka a którą?bo jest z Morzeszczyna(perry)i jeszcze z jakiejs innej firmy-żródła.Firmowa smakuje mi na z Morzeszczyna,no ale i tak głownie kupuje Polaris
Ja w czasie karmienia i przez pierwsze pół roku małej piłysmy wode Mama i Ja a teraz pijamy różnie....
Podobno dla dzieci powinna byc nisko sodowa
Najlepsza:) - Nestle - Aquarel, w Lidlu w tej chwili po 1,39 zł.:)
Zdecydowanie Żywiec :) jak dla mnie jest najsmaczniejsza a cały szum wokół niej podejrzewam że jest sprawką konkurencji. Swego czasu pijałam Mama i Ja, ale kiedyś się nacięłam - śmierdziała dosłownie jakimś kiblem i od tej pory mam do niej awersję :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
megiii: no właśnie chyba Polaris... nie znam się, bo nie mam biedronki w okolicy ;) ale ta druga nazwa nic mi nie mówi.
my pijemy muszynę oraz wodę filtrowaną przez britę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
cisowianka i nałęczowianka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

księgowa?? czy warto? (46 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Dobry ortodonta (46 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Wakacje z dziećmi (123 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry