Widok

WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKOWE mamusie #19#

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
****WRZESIEŃ****
Agaaa (Gusia) 01.09 córeczka
stokrota15 05.09 Wejherowo córeczka
Cytrynka 05.09 Gdańsk Zaspa, synek
xyz124 06.09 Wejherowo synek
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
kasia0075 12.09 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
jolka1985 18-25.09 Gdańsk Zaspa, synek
Asia84 19.09, synek
kamda 21.09 synek
Ententino 22.09 Redłowo ,synek
INA1978 30.09 Redłowo, córeczka

****PAŹDZIERNIK****
MadziaH 01/02.10 Wejherowo, synek
AgusiaGda 02.10
monika987 02.10 Puck córeczka
moka 12.10 Wejherowo, synek
lula 17.10
agitka 17.10 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
Kolorowa Parasolka 22.10 synek
aleksandra27 24.10 Gdańsk Wojewódzki, synek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie nas podzielili na dwie grupy jedna ma we wt cwiczenia o 17 , a potem o 18 wykład, druga zaczyna od wykładu o 18 , a po nim ma cwiczenia. wszyscy maja wspólne wykłady i do tego trzeba było postarac sie o udostepnienie małej salki konferencyjnej , ale w szpitalu w wejherowie. Także wszyscy mamy we wt , tylko inne godziny cwiczen - bo jest 13 materacy tylko na sali do cwiczen.
ententino może jak pisza dziewczyny twój organizm zareaguje normalnie i nie bedzie to takie straszne, ja juz po grudniowych przebojach modliłam sie zeby wyszło i nie powtarzac.
jolka ja sie troszke spozniłam - weszłam z taką parką- nie ci co ostatni sie spoznili tylko ci troche wczesniej siedziałam za babka w białej marynarce.
xyz124 czy piszesz o sr w wejherowie??
ja tez chodze ale do "starszej" grupy. piszesz ze was podzielili -czy na grupe szpitalna (wejherowska) i bolszewska??
u nas tak zrobiono- bylo b.duzo chetnych i na organizacyjnym bylo mowione ze wszystko bedzie to samo a podzial jest tylko ze wzgledu braku miejsc... no coz okazalo sie ze dobrowolnie przeszlysmy do prywatnej sr gdzie koszt wynosi 250.(na moje pytanie dlaczego przeciez mialo byc na tych samych zasadach dostalam odp. ze wyjajem sali, ze mniejsza grupa i ze jakies materialy ksero dostaniemy)
a jak u was to wyglada??
każdy musi miec robioną
jest tzw. cukrzyca ciązowa wystepująca u kobiet w ciąży, u których wczesniej nie było problemów z cukrem
tak było w przypadku mojej kolezanki, teraz musi byc na diecie
Czesc dziewczyny:)

Ta glukozę okropną każdy musi mieć robioną czy tylko ktoś kto ma jakiś problem z cukrem? ja do tej pory nie miałam i modlę się zeby nie mieć bo jak widzę Wasze relacje z tych badań to na samą myśl robi mi sie nie dobrze a co dopiero iść tam i to wypic bleee
my siedzieliśmy prawie na samym końcu na tych dostawiwanych krzesłach, wiec jeddynie moglysmy sie minac tam przy pokoju zapisow, bo bylam tam od ok 16:40 :)
agusia co do wyniku to ja dostłam odrazu - na inne musze poczekac dzisiaj po 14.A ja nie wpływu na to jak mój organizm reaguje na to swinstwo - dobrze,że sie udało to badanie:)
wczoraj było tylko spotkanie informacyjne było 19 par badz kobiet - podzielili nas na grupy - ja mam na 18 we wtorki- najpierw wykład potem cwiczenia . od 9 do 11 spotkań. - także raz w tygodniu. odrazu podany został cennik bo przez tel nie udzielaj takich informacji
200 zł szkoła, 150 zł poród rodzinny i 350 zł sala pojedyncza do tygodnia gdzie tatus moze przebywac 24h.Wyjasniono ze idzie to na szpital i płaci sie przy wypisie.I nie odebrałam tego , a przynajmniej nie usłyszałam słowa,że jest to opłata dobrowolna.
Także czekam na prawdziwe zajecia i zobaczymy jak bedzie
Cytrynko - dzięki za info odnośnie SR na Zaspie :)

chyba jednak nie zmuszę siebie do 3 wizyt w tygodniu ;P i to na 17 :) poszłabym kilka razy i by mi się odechciało :)

a niestety mój Mąż pracuje z reguły do 18 :P

XYZ - też dzisiaj miałam robioną krzywą cukrową ;) paskudne to jak nie wiem - przesłodzona woda z dodatkiem kredy ;)
nie wiem jak wyniki, bo nie miałam ich kiedy odebrać ;)
XYX jak wrócisz opisz wrażenia i co jest na tym pierwszym spotkaniu mniej więcej:)
pytałas o obrońców wybrzeża tak tez w gdyni- zmykam do szkoły rodzenia:)
ja sie zapytałam juz na drugiej wizycie bo na pierwszej jak byłam u niego co ze zwolnieniem bo mi sie konczy i dał bez problemu, przyjaciółka chodzi do piskulaka i tam podobno zero problemu na 100 % . Ty juz masz prawie koniec ciazy takze watpie zeby był jakikolwiek problem.
dziękuje. będę się ewentualnie umawiać za miesiąc po wizycie u mojej giny. a Obrońców wybrzeża też w Gdynii??
a czy można mu tak prosto z mostu, że chcialabym zwolnienie??
Ja również pozdrawiam. I do zobaczenia :-)
przyjmuje w gdyni na osiedlu fikakowo ul. zwinisławy 6 i na obrońców wybrzeża. od 9-11 od pon do pt tel do obu 058 620 22 02 . pewnie pani w rejstracji każe ci dzwonic i dowiadywac sie koło 11 czy nikt nie zrezygnował( tylko pierwszy raz ), chyba ze akurat bedzie jakis szybki termin.
- ewa.gdynia, pamietam Cię doskonale :) mąż w beżowej kurtce ?
a Ty masz ładne ciemne włosy ?:)

to pozdrawiam serdecznie i do miłego następnego zobaczenia :)
dzięki. a mogłabyś podać mi jakieś namiary na niego, gdzie przyjmuje i telefon.
moka rodzisz w wejherwowie to moze zapisz sie do dr.Maciejewskiego - wizyta z usg 130 zł ,.
Po zwolnienie jak ci sie konczy musisz dzien wczesniej dzwonic bo dr ich nie wypisuje i wtedy odbierasz na wizycie , albo tego samego lub nastepnego dnia w gabinecie jak nie masz wizyty.
miałam czarne spodnie lniane i biały sweterek z krótkim rękawem. z tyłu za mną siedział mój mąż w okularach :-)
hej mamcie!!
byłam dziś na wizycie u mojej gin. i jestem jakaś taka zniesmaczona. tzn w sumie, anemii juz nie mam, sprawdziała tętno dziecka i ogólniesi. moje zniesmaczenie wynika z faktu, że jak tylko wspomnialam o zwolnieniu lek. za jakis czas, to ta na mnie prawie naskoczyła, że ciąża to nie choroba a L4 wystawia się na choroby. no i joo, chora nie jestem. no i pewnie za misiąc poczuję się gorzej, albo będę musiała poszukać lekarza prywatnego, który mi wystawi zwolnienie bez problemu. pytanie do Was, może możecie kogoś polecić??

jutro mam usg połówkowe. nie mogę się doczekać.

od lipca SR w ErgoSpa w Rumi.
xyz - pozniej na allegro opchniesz, napewno nie stracisz na tym ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry