Widok

WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKOWE mamusie #19#

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
****WRZESIEŃ****
Agaaa (Gusia) 01.09 córeczka
stokrota15 05.09 Wejherowo córeczka
Cytrynka 05.09 Gdańsk Zaspa, synek
xyz124 06.09 Wejherowo synek
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
kasia0075 12.09 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
jolka1985 18-25.09 Gdańsk Zaspa, synek
Asia84 19.09, synek
kamda 21.09 synek
Ententino 22.09 Redłowo ,synek
INA1978 30.09 Redłowo, córeczka

****PAŹDZIERNIK****
MadziaH 01/02.10 Wejherowo, synek
AgusiaGda 02.10
monika987 02.10 Puck córeczka
moka 12.10 Wejherowo, synek
lula 17.10
agitka 17.10 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
Kolorowa Parasolka 22.10 synek
aleksandra27 24.10 Gdańsk Wojewódzki, synek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc Dziewczyny no i witaj wypoczeta Agusiu:)

Ja sie troche od 2 dni stresuje bo moj maluch jakos dziwnie kopie tak jakby na "wyjscie" napieral i nie wiem czy to normalne czy to cos niepokojacego jakos tak puka mnie nie tylko w brzuch tylko tak jakby wlasnie w dolne okolice wyjsciowe:)Nie wiem czy juz mu sie nie podoba w brzuszku u mamusi czy znalazl sobie nowa rozrywke. Macie tez tak??
witam
jak po urlopie Agusia-wypoczęta?
przeraża mnie wizja pójścia na morfologie. dzisiaj w nocy próbowałam nie jesc , ale 12, 1, 2.30 , 4 wyżerka i dodatkowo reni wziete. Tak mnie pali jakby ktoś kwasu wlał do żoładka .Przedzwonie i zapytam w laboratorium moze mozna nie byc na czczo:(
Jutro kolejna próba.
A pozatym moj narzeczony dostał wczoraj szkolenie od innego swiezo upieczonogo tatusia ,że ten latał po zakupy co 2 dni do marketu, a wczesniej co 2 tyg, taki zona miała apetyt.Wczoraj jak pojechalismy co 2-3 godz zaliczalismy am - japa, frytki, obiad, ciastka, lody - dziwił sie ze ktos moze tyle jesc.Siedział i się patrzyła jak wcinam bo sam nie nadążał:)
Najbardziej wkurzyli mnie jego znajomi, którzy stwierdzili ze taki mały brzuch, ze wogóle nie zauważyli,ze jestem w ciazy. dla mnie on jest duzy!!!!!!!!!
Jego druga siostra z która rzadko mamy kontakt to samo - ty masz taki mały brzuch, ze myslałam,ze to 3 m-c.
A poztym widziałam maluszka urodzonego 27 maja- jakie to małe- bałam się wziąść na rece,żeby krzywdy nie zrobić- a jak to przewinąć- przeraża mnie to - choc dziecko ważyło 4 kg .
cześć Cytrynko :D
ale mnie ubiegłas dziewczyno :)
tamten wątek był już kilometrowy :)

Ja też kupiłam po przecenie w 5 10 15 ten zielonkawy śpiworek za 35 zł (przecena 50%) jest przesłodki

AgusiaGda witojcie po powrocie heeej

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry