Widok

rajstopki jak długo?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanko? czy zakładacie swoim dzieciom rajstopki pod spodnie jak mamy taką pogodą jak dziś? ja mam 2 latka i chyba już zrezygnuję z tej garderoby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
moja wczoraj miala cieniutkie ale dosc mocno wialo a ona w piaskownicy siedziala wiec chyba ok ale powoli tez juz odstawiamy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jeszcze wczoraj córka miala rajstopki ale dzis juz chyba tez zrzucimy te czesc garderoby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie rajstopki tylko rajtuzy. Rajstopy noszą kobiety a dzieci noszą rajtuzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
Mój mały nosił cienkie kalesony ,ale już od paru dni nie zakładam .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no juz nie ubieraj bo napewno za ciepło -u nas od zawsze rajstopki czy kalesony były tylko w mróz i ew. na sanki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kuba od dwóch dni już nie nosi,mimo,ze siedzi w piaskownicy itd. bo tak szaleje tez na płazu,ze chyba by się w nich ugotowal;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabryś od kilku dni nie nosi rajstop :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasza prawie 3 latka nie nosi juz od 2 tyg rajstop
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje tez bez rajstop od jakiś 2 tyg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja nadal zakładam rajstopy mojej 2 latce i body - jakoś kwestia przewiania tego i owego bardziej do mnie przemawia,poza tym sama bym nie wyszła na skarpetkach więc i ona nie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja już nie ubieram. Same sobie ubierzcie rajstopy i spodnie w taka pogodę:))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja to nawet w zimę rajstop nie nosiłam .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiola - ja też ;) większą część zimy przechodziłam w skórzanych tenisówkach(przed kostkę) :) w zwykłych skarpetkach, a często i w stopkach ;) hehehe :] nie ma mowy żebym ubrała rajstopy :] dlatego nie noszę spódnic ;) jestem z tych "oddychających nogami" ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
przeciez dziś przed 8 rano juz było tak ciepło ze nie wyobrażam sobie ubrania dziecku rajstop ..w piątek ma być ok.20 stopni ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tak samo mi zaraz jest niewygodnie ,wszystko mi przeszkadza ,rajstopy nosiłam 3 lata temu ale do spódnicy bo całą ciąże w spódnicy przechodziłam ,,kiedy zaczęłam byc świadoma w co chcę się ubrać rajstop nie ubrałam ,na szczęście nikt mnie to tego nie zmuszał .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziewczyny, a takiemu maluchowi co jeszcze śpi w gondoli to ubrałybyście rajstopki w taką pogodę? Teoretycznie powinien mieć jedną warstwę więcej niż ja, więc ubieram mu rajstopki na razie, choć zastanawiam się, czy nie lepiej zamiast rajstopek kocykiem go przykryć... A na górę ubieram mu body, bluzkę i kurtkę, też jedną warstwę więcej niż ja noszę
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Madzia nosi ale cieniutkie rajstopki , dzis też ubierzemy bo jak widzę tą pogodę :|
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie nosimy od kilku dni, nakładamy za to spodnie na bawełnianej podszewce. Ja za to mam inny problem, bo moje dziecko zdziera czapkę z głowy i nie ma siły aby nałożył. Na szczęście wczoraj było ciepło, więc mu odpuściłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też jeszcze Mojej ubieram,chociaż sama bym w życiu nie ubrała do spodni! :P Ale córka to taka chudzinaaa że by zmarzła,zresztą to jest zmarźlak ;] To indywidualna sprawa.Nie każde dziecko jest ciepłolubne...jedne się wręcz z byle powodu pocą...
image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biopsja piersi, gdzie najszybciej (12 odpowiedzi)

Byłam na usg piersi i znaleziono coś w niej, lek. wykonująca usg kazała szybko zrobic biopsje....

dom czy mieszkanie??? (430 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Przedszkole prywatne w Pruszczu, które? (42 odpowiedzi)

Najleiej na osiedlu Wschód. Prosze o opinie.

do góry