Widok

do Ponury

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ponury,potrzebuję Twojej rady: mój sąsiad wynajął mieszkanie studentom, którzy puszczają głośną muzykę np o 7 rano w niedziele i w innym dziwnym czasie, moje dziecko się budzi ( 3 miesiące) i nie może zasnąć, interwencje moje u nich nic nie dają, czy policja może mi pomóc w tej sprawie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja postraszylam wlascicielke moich glosnych sasiadow ze wezwe straz miejska - akurat w naszej dzielnicy dosc szybko sie zjawiaja - nie wiem ile wynosi kara ale 300 albo 500 zl

poskutkowalo pozatym jak znow zaczybnali dudnic to walilam w podloge , stukalam skakalam itp - uciszali sie

mam tez innych i co najlepsze juz z innej klatki - czasem sa tak glosno ( godziny nocne ) ze slysze wszystko!!! a zwlaszcza ku...wa po tysiac razy - jak stukalismy w sciane to beszzcelnie odstukiwali a ja nawet nie wiem ktore to mieszkanie choc ich znam z widzenia
jest taki art w kw jak zaklocanie spoczynku dziennego
okruszku nie gniewaj się ja to napisałam do Anki, tylko coś mi się pomerdało
to moze ludzie z dziecmi powinni wyprowadzic sie do domku zdala od sasiadow.
dlaczego mam cierpiec przez ryczace dziecko? dlaczego mam sie nie wysypiac do pracy? tez kupilam mieszkanie za ciezko zarobione pieniadze i nalezy mi sie spokoj we wlasnym domu.
wy widzicie tylko czubek wlasnego nosa, mam dziecko to nalezy mi sie wszystko. stawianie wozka pod dzwiami i tarasowanie przejscia, brudzenia scian klatki wozkiem itd. oraz moje dziecko moze plakac bo to dziecko.
nie mam dzieci ale to nie znaczy ze nie nalezy mi sie spokoj we wlasnym domu. a radia lubie glosniej sluchac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a to poczekamy jak sama je bedziesz miec i twoje dziecko bedzie ryczalo przez pol nocy bo bedzie miec kolki a ktos ci wtedy powie : to wyprowadz sie na odludzie zeby nie zaklocac spokoju!!!!! co innego zaklocanie spokoju przez inne sprawy a co innego placzace dziecko!! to co mam mu buzie zakneblowac????!!!! niech niektorzy sie w czolo pukna moze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja sobie nie pozwole na zaklocanie ciszy nocnej dlatego po poludniu slucham troche glosniej ulubionej muzyki :)
a i szykuje sie remont nam wiec odwdziecze sie za nieprzespane noce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy doprawdy nie rozumiesz,że dziecko to nie radio które można wyłączyc.Są momenty że płacze i nie można go w żaden sposób uspokoic. No chyba,że Ty w tej sytuacji przydusisz go poduszką lub ogłuszysz.
Nie widzę tylko czubka własnego nosa i nie raz przepraszałam sąsiadów za płacz mojego dziecka w nocy,na szczęście są wyrozumiali i nikt nie robił mi uwag z tego powodu ani nie wzywał policji.

"to moze ludzie z dziecmi powinni wyprowadzic sie do domku zdala od sasiadow. "
Zdecydowanie jednak Ty skoro nie potrafisz mieszkac w grupie i dostosowac się a to jasno wynika z Twoich wypowiedzi.

anka - chciałabym abyś wróciła do tej rozmowy wtedy gdy sama będziesz miała dzieci,na razie rozmowa na ten temat z Tobą jest bezcelowa.
nie zamierzam marnowac sobie zycia zeby wychowywac dzieko.
mam znajomych z dziecmi i oni jakos potrafia ululac i uspokoic je.
Twoje dziecko Twoj problem a nie reszty spoleczenstwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no ladnie widac ze anka nie ma dzieci, takze zostawmy ciebie bez komentarza!!! oj korci zeby cos tobie napisac ale wole przemilczec!!
co innego placzace dziecko,a co innego muzyka i inne sprawy na ktore czlowiek dorosly ma wplyw i robi je swiadomie.

no coment dla porównywania placzu dziecka z remontami czy muzyką:P
jaka malolata niech ma swoje zdanie zawsze jakas pierdola sie znajdzie
Im więcej piszesz tym bardziej widac że jesteś osobą o niskim intelekcie i małej kulturze osobistej także wybacz ale nie będę zniżac się do Twojego poziomu i wdawac w dalsze dyskusje.
Pozdrawiam!
masz racje matko polko ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
niech ta muzyka tobie uszami pojdzie:) i idz sobie posluchaj muzyki niz tu siedziec:)
Wiem,że mam rację:)
Anka w takim razie jak trafiłaś na forum o tematyce "Rodzina i dziecko" skoro w tej kwestii nie masz nic sensownego do powiedzenia?
Może odwiedź jakieś forum na temat gdzie wypowiesz się na temat swojej ulubionej muzyki, lub dla ludzi sfrustrowanych :-D
"nie zamierzam marnowac sobie zycia zeby wychowac dziecko"
gratuluje inteligentnego myslenia:P

Nawet jesli nie chcesz miec dzieci,to ok,nie kazdy musi przeciez,ale stwierdzic ze to marnowanie zycia ...glupszej teorii nie slyszalam!

A wlasnie,co tu zatem robisz na tym forum?Hmmm???????
To ja się grzecznie pytam, po jaką cholerę wchodzisz na forum które nazywa się "RODZINA I DZIECKO"??????!!!!!!!!!
Dziecko płacze bo to jego prawo!!!!!!! A muzyki słucha się tak żeby cały blok nie musiał tego słyszeć.Może zamiast kupować mieszkanie i słuchać płaczących dzieci trzeba było kupić domek???!!!!
Wcale nie widzimy czubka własnego nosa tylko dbamy o dobro i spokój naszych pociech i nasz własny.
Dziwne, że przeszkadzają Tobie ubrudzone kołami wózka ściany a nie przeszkadzają Tobie np: pomalowane sprayem lub mazakiem albo rzucane nagminnie pety na klatkę schodową????!!!!!! To Ty widzisz czubek własnego nosa i z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że należysz do głośnych sąsiadów???!!!!! Może na Ciebie już leży jakiś donosik w spółdzielni i nie znasz dnia ani godziny kiedy dostaniesz grzywnę. Bez złośliwości ale życzę Tobie tego.
Poza tym jak będziesz miała własne dzieci to zobaczysz jak to jest.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiesz co Anka i dobrze, że nie masz dzieci...współczułabym im takiej matki.
Powiem Tobie jeszcze jedno na starość uronisz jeszcze nie jedną łzę, że nie ma nikogo przy Tobie. Będziesz sama jak palec...i dobrze.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
ojjka juz ci lepiej????? maz prezentu walentynkoego nie dal???
persen lyknij to wyluzujesz

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry