Widok

ginekolog Rumia i okolice

Zdrowie Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny chcialabym zapytac czy znacie jakiegos ginekologa ( ale koniecznie kobiete) godnego zaufania w Rumi lub okolicach? wolalabym panstwowo niz prywatnie...Chcialabym porozmawiac i przebadac sie kompleksowo zanim w ogole zaczniemy sie starac o dzidzie..jakby mialy byc nie daj Boze jakies problemy czy choroby wolalabym je wykryc szybciej i wyleczyc..no a poza tym mam wiele pytan odnosnie ciazy itd :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę prywatnie do dr Ciskowskiej- Ostrowskiej. ma gabinet na Żwirki Wigury. Jesli o mnie chodzi, to złota kobieta, bardzo pomocna, dokladna. Prowadzila moją ciążę i nie zamienilabym jej na zadną inną. Ale czytalam tez sporo roznych opinii o niej. ja jestem bardzo zadowolona !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe to prawie moja sasiadkaa (z polski :) ona ma bardzo specyficzne podejscie do pacjentek :) bylam u niej raz i byla dosc szorstka i taka jakas...no ale konkretna po prostu :) a ona przyjmuje gdzies panstwowo?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tej pani nie polecam okropna jak dla mnie, niestety państwowo to nie pomogę bo nigdy z państwowego ginekologa nie byłam zadowolona, teraz chodze do dr. Butalewicz do Gdyni to ginekolog-endokrynolog, bardzo mi pomogła, jest sympatyczna i przede wszystkim wszystko dokładnie i cierpliwie tłumaczy, a nawet rysuje :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie, ile ludzi, tyle opinii :/
niestety zawsze tak będzie:-(
Ja napewno swojej byłej p. ginekolog nie pollece, bo jests świetna gdy ciąża jest wzorowa jak zaczynają się problemy to poprostu tragedia...-niestety

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też chodzę do dr Ostrowskiej. jest to osoba bardzo specyficzna w podejściu i sposobie bycia-albo jest bardzo lubiana albo "nie trawiona" przez pacjentki. mi też bardzo pomogła i jestem zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a nie moglabys chodzic na NFZ do jakiegos ginekologa w szpitalu w wejherowie?moja kolezanka chodzi obecnie do dr Marciniaka i jest super zadowolona a jej ciaza nie jest taka standartowa bo ma lozysko przesuniete i urodzi najpozniej w 36 tyg.slyszalam same dobre opinie o tym lekarzu.
acha-ja cale zycie chodzilam do kobiet.ale dopiero teraz sie przekonalam ze nie ma to jak ginekolog facet:)bez porównania:)
justi ja tez mam lekarza mezczyzne ale kurcze jakos nie wyobrazam sobie rozmawiac z nim o ciazy...tzn mam takie typowo babskie glupie pytania i nie wiem czy on bedzie w stanie mnie zrozumiec :)

Ja nie wiem jak to jest z tym NFZ, czy ja moge isc do lekarza w innym miescie bez problemu?

mozesz isc w innym miesice bez problemu.znajoma mieszka w redzie a chodzi do wejherowa do szpitala.
A co do facetow ginekologow....Teraz dopiero sie przekonalam ze z nimi wlasnie mozna pogadac o wszystkim..zapytac o wszystko....przy badaniach na samolocie sa duzo delikatniejsi niz babki.moja ginka jak mi lape wsadzila to myslalam ze umre a jak lekarz(i to mlody kolo 30 stki hihi:D ) to nic nie bolalo.ten sam mlody lekarz byl przy moim porodzie i jak go zobaczylam ze akurat on ma dyzur i przyszedl to bylam szczesliwa.byl fantastyczny.pracuje w szpitalu w wejherowie.dr.Chmyłko:) Przy porodzie slyszalam tylko"Justynko dasz rade dasz rade"hehe.potem jak mnie zszywał to nic nie bolało.i do tego mialam łyżeczkowanie ktore poodbno boli jak niewiem a ja nic nie czulam zadnego bólu.
Koniec z ginekologami kobietami:D teraz bede chodzic do facetów:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam doktor bodwińską-lewkowicz przyjmuje kolo kolejki w rumi janowie bardzo sympatyczna starsza pani doświadczona i konkretna no i oczywiście miła ,odpowiada na wszystkie pytania nawet te najbardziej wstydliwe polecam
Dr Lewkowicz juz od ponad 2 lat jest na emeryturze:)pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, bo czas juz definitywnie sie do ginekologa przejsc..obojetnie gdzie koniecznie kobieta i koniecznie NFZ... pomóżcie proszę

Ja dłuższy czas nie mogłam się zdecydować...
Chciałam się wybrać do dr dr Ciskowskiej- Ostrowskiej bo blisko i na miejscu ale odstraszyły mnie komentarze...
Do dr Pilarskiej (polecanej) ciężko jest się dostać musiałabym czekać do miesiąca a nawet dłużej...zrezygnowałam
Byłam także u dr Lidii Głuchowskiej-Tokć, bardzo miła , wygadana, sympatyczna ale nie przekonała mnie do siebie...(może wymyślam, wybrzydzam)...
Ostatecznie jestem pacjentką dr Zofii Pankrac w endomedzie. Pani doktor bardzo ok, mogę doczepić się do ceny bo jest dość wysoka i odległość nie opłaca mi się jeździć do gdańska.
Jeśli tylko zajdę w ciąże będę próbowała dostać się do dr. Pilarskiej albo będę szukała kogoś w Wejherowa już na miejscu.
pozdrawiam
no ja moge sie wybrac do szpitala do wejherowa, ale do kobiety :( a ta pilarska gdzie przyjmuje?na NFZ?

no ja moge sie wybrac do szpitala do wejherowa, ale do kobiety :( a ta pilarska gdzie przyjmuje?na NFZ?

Oj nie doczytałam ze chodzi o NFZ:
W redzie wiem, że przyjmuje dr Kozakiewicz-Cerek Bogusława ale różne opinie słyszałam na jej temat, dr Lidia Głuchowska-Tokć bardzo ja polecała, mówiła ze to jej koleżanka.
Czytałam jeszcze o dr.Aleksandrze Dubaniewicz(przyjmuje w przychodni przyszpitalnej w wejherowie) ale mało opini.
Pilarska tez przyjmuje W ramach NFZ ale w Gdyni tylko nie pamiętam dokładnie gdzie. Musiałbym poszukać sprawdzić.
jeśli mogłabyś być taka miła i poszukała to byłabym wdzięczna..już kiedyś o niej słyszałam, że fajna...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry