Widok

*****listopadowe i grudniowe mamusie 7***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
niech tamten wątek opadnie-zdublowany 6 i będzie oki:)

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1------------ >27 listopad
9)Kasia26 2----------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem-- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Racja..ale i tak dzisiaj zajete kobiety ze watk nawet nie drgnie;(...

dokładnie.Właśnie umyłam całą lodówkę-odrazu lepiej,teraz chwila odpoczynku i zrobię torttilę na kolację.Reszta kuchni do posprzątnia i łazienka-co by jutro mieć wolne.Trochę się zasapałam hi hi:)

My z mezem zrobilismy generalne porzadeczki..wczoraj:)...Maz wymyl okna (13) ale nie " po mojemu"...nc nie mowilam, bo kto e wymyje przez najblizsze 5 miechow;)...A zaraz wozeczki ogladac jedziemy...co by sie rozeznac w swoim typie i w koncu go znalezc;)...

ja Was podziwiam za to sprzątanie, muszę wziąć z Was przykład ja niecierpie sprzątać, mogę gotować ale sprzątanie brrrrr

Ja tez nie cierpie...to okropne!!!!!!!! W mieszkanku mialam ulatwiona sparwe, pare pomieszczen i tyle, oblecialam w 2-3 godzinki..a teraz??----koszmar!...Zreszta starsznie mi teraz trudno sprzatac ze wzgledu na te czeste bole glowy, schylac sie jest ciezko, bo pulsuje lepetyna;(......

no tak mycie okien...muszę mojego zaciągnąć:)))u nas kaplica jest,bo jeden pokój mamy okrągły,8 małych okiennic każda podwójna wyjmować trzeba więc 16,w tym 2 w kuchni dachowe i jeszcze jeden pokoik ale to już tylko 1:DD w weekedn go zagonię.
Też chcemy w jakiś dzień pojedzić po sklepach ,zobaczyć co i jak i w jakich cenach.

My chchemy dzisiaj "obskoczyc" glownie wozeczki, rozejrzec sie na porzadnie za brykami dla malucha....Bo juz chcialabym si orientowac mniej wiecej czego szukac....

to daj znać anti jak było,gdzie warto pojechać itd.:)) na kapustę kiszoną mnie wzięło i wciągam

oooo moze chlopakos bedzie jak kapucha:)...j mam roznie z tymi smakami, starznie dziwne mieszanki mi ciagle chodza po glowie:)...Ok, lece, bo zaraz mezulo podjedzie po mnie..:) Dam znaka;)

hej:)) ja tam po prostu rzadko sprzatam... a Wy macie dobrze ze Wam jakby co faceci pomoga... no moj by pewnie w smietniku zyl i by mu nie przeszkadzalo..:/
apropo sklepow to ja sobie patrzylam na allegro i w akpolu w gdyni bylam... mi tam sie duzo rzeczy podobalo... ale moja matka mowi ze mam sobie wyic z glowy gadzety...wiec se moge pomarzyc o czyms co mi sie podoba://

ojj Risika u mnie mój w domu pomaga,ale muszę mu powiedzieći nie marudzi nawet, za to na sprzątanie samochodu zawsze ma czas-jak go pucuje o matko!!!żeby tak szyby umył hi hi
u mnie teściowa zapowiedziała,że ona jest przesądna i na zakupy pojedziemy w 9 m-cu,ale ja tam po kryjomu kupowac powoli będę:D

NO U MNIE BEDZIE Z TYM SAMOCHODEM TAK SAMO. JAK GO KUPIMY ALE TRZEBA BEDZIE BO NIE MAM ZAMIARU W SKM-CE RODZIĆ :d
NO U MNIE TO RACZEJ NA ZASADZIE MATKA PLACI MATKA NIESTETY WYBIERA... BUU:((

u nas też rodzice kupuj.ą w większości,na szczęście pozwolą decydować.Moja mamuśka już teraz by kupowała a teście...
głowa mnie zaczęła boleć:((((((((((((((((((((

A my na nikogo nie liczymy i od nokgoo nic nie chcemy--wszytsko sami:)..Tak jak ze slubem i tylko sobie cos mozemy zawdzieczyc lub cos zalowac, miec tylko do siebie samych zal:).. tesciowa wybierajaca mi cos dla dziecka_???--o nie!!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy w zyciu:)

teściowej to sobie nie wyobrażam ale mamcia to czemu nie :) i tak jej nie mogę zabronić

No..mamcia to co innego:0

no ja tez bym chciala sama wszystko i być niezależną od rodziców... ale tak oto potoczyly sie me losy że zanim zaczęłam moja wielka wymarzoną karierę w świecie:p zrobiłam sobie dzidziusia;)) moja tesciowa naszczescie 500 km daleko ale i tak jest w porzo:))

u na smożemy sami wybierać co chcemy tylko,że tak późno:)przed nami duży remont więc taka pomoc bardzo si ę przyda.

Dziś miałam koszmarną noc,nie spałam od 3 do 5,wierciłam się,gorąco mi było i głowa pobolewała.Padłam jak było jasno i sę niedawo obudziłam...

dziś weekendowa cisza u nas w wątku..
ale się dziś zdenerwowałam,spotkałam znajomą,która urodzila 3 tygodnie temu na Zaspie,to co naopowiadała o oddziale i porodzie to masakra.Narzekała,że polożnej nie mam non stop,że po porodzie,lekarze się nie pytali czy wszystko ok itp itd...jeśli jest kilka porodów to logiczne,że nie będą skakać nad nami jak nad jajkiem,ona rodziła w sobotę do tego 3 maja więc na pewno skład byl okrojony.Miała na celu mnie zdenerwować i si,ę udało-nawet wymiotowałam:/ale już spokój szkoda maleństwa..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry