Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeżeli chodzi o ciuszki to takie malutkie troche większe i w ogóle jakieś chętnie wzięła bym dla koleżanki tylko że ona nie wie jeszcze jaka płeć dziecka będzie więc może takie mardziej neutralne
U niej też nie jest najlepiej z kasą dlatego ja to co moge to jej dam po mojej Gabrysi ale też nei mam tego dużo więc myśle że przyda się cos jeszcze
przeleciałm cię:))))w górę no i doczytałm ze masz 74 wiesz jeżeli spelniamy twoje oczekiwania to poproszę. Bodziaki od agi już się kurczą...
olcia jak po synku to ok ale musze wrócić jaki masz rozmiar na zbyciu...
jeżeli to że nam się już polepszyło ci nie przeszkadza to biorę:)))a merca masz:)))))czekaj szukam jaki masz rozmiar. W drodze wyjasnienia z tych co Bartuch wyrasta przekazuje dalej:))))
nie upadnie, ja nadal chce pomoc tylko nikt nie chce po mnie i po synku ciuchow:(
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
ale wątek upadnie:((((
niestety nie posiadam, mam maila mozemy sobie pisac listy romantyczne:) fitness-ola@wp.pl
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
och Julio:))))masz jakiegos gadulca bo zaraz nas pogonia z tąd:))))
hehehe 2 pietro wiec wez drabine chyba ze bedziesz jak romeo:)
a gdzie te okna dawaj adres...:))))
ja tez mam taka mala lodowke i Kamila wlasnie czasami wystawiam za okno hahaha:) teraz wlasnie spoczywa tam spokojnie makaron, :)
olcia wymiekłaś hehe...mala mrozy będą to za okno wystwimy:))))
Ja też gotuje małej ale nie moge ugotowac dużo bo nie mam gdzie tego trzymać a jak był moment że nawet nie miałam z czego zupy zrobic to właśnie słoiczki od "WAS" nas uratowały
widze ze watek ma branie,Kamilo wybacz ze Cie olalam, ale spac mi sie zachccialo,:)

dalej chetnie pomoge tym co mam,sloiczkow nie bede nikomu kupowac bo to dla mnie nawet dobro luksusowe,6 zl za jeden obiadek.....wole ugotowac gar zupy na 2dni i kosztowac mnie bedzie 5 zl,a za kase na sloiczki pojsc z dzieckiem na plac zabaw z pileczkami,
magda mój mail to mala757@wp.pl

asior ja broń boże do ciebie nie piłam w żaden sposób
Nie chodziło mi o nie udzielenie pomocy tylko najechano na mnie że przedstawiłam konkretną rzecz której potrzebowałam dla małej i powiedziano że mam chyba za duże wymagania a ja tylko zapytałam bo nie wiedziałam ile jest zebranych pieniążków i na co by starczyły
Rozumiesz teraz o co mi chodziło?
Tylko o to mi chodziło ale nie było to konkretnie do ciebie

Już pisałam że jestem bardzo wdzięczna tym którzy nam pomogli i jeżeli były jakieś niejasności(tak jak tutaj wcześniej) to przepraszam ale nie wiedziałam że istnieje taki temat na forum bo nie zaglądałam na niego więc jednocześnie nie miałam jak odpisywać i rozwiać tych wątpliwości

Teraz będę miała większy dostęp przez ten czas co u rodziców jestem więc w razie jakich kolwiek niejasności prosze piszcie a ja chętnie odpowiem na wasze pytania
Mała jeżeli pijesz do mnie to nieładnie z Tw strony...

Starałam się Ci pomóc i nie postawiłam jeszcze kropki..., jak mnie prosiłaś napisałam na forum , że potrzebujecie mieszkania itp..., coś Ci nie pasi? Teraz masz czelność obarczać mnie o to, że najpierw pytam się Ciebie co potrzebujesz a potem pomocy Ci nie udzielam-tak...?!!!

No sorry, mogę napisać tak jak Ty, że mam małe dziecko które zajmuje mi multum czasu, na dodatek mieszkam w domu jednorodzinnych-aktualnie sama, bo mąż na kilku miesięcznym kontrakcie, więc muszę o wszystko dbać solo..., nieraz bywa ciężko-z kasą również, ale daję radę... Rozplanowuję budżet tak aby starczało... Na dodatek, jak zauważyłaś jestem gotowa pomóc innym... bo jestem wrażliwa na niedole , ale bez przesady-pomogę wtedy kiedy to ja tego chcę, kiedy będę mogła...

Aaaa.... i nie pomagam komuś o kim nic nie wiem, stąd moje wątpliwości...

Mam jeszcze trochę do napisania, ale zwyczajnie nie chce mi się i wolę ten czas poświęcić synkowi..............

kamila ja wiem już pisałam tylko że nie mam już czasu teraz mogę jeszcze dodatkowo jakieś jednorazowe sprzątania :)
hej greta napisz do tej babki z Pogórza bo nam za daleko. Podbijam Pruszcz do posprzątania lub opieki.
greta1986@interia.pl :) jak ktoś potrzebuje pomocy w przedświątecznych porządkach to chętnie pomogę :) Piszcie na meila :)
mercedesa:),laptopa:),dom z ogródkiem:),studia:),hmm co by tu jeszcze potrzebujemy...pomyslę

mercedesy są do d.... wybierz inna markę, byle porządną, laptopa... po co? przecież komputer masz, dom z ogródkiem... nad tym mogę jeszcze pomyśleć, studia... przecież są darmowe:)
hej ja własnie wracam z porannego sprzątania:)))))
magda ja już kiedyś podawałam ale prosze szczesliwa7@op.pl
marta ech no nic nam nie dasz z listy:)))))))))
Ja wam powiem to co adze mówiłam. Kiedyś napisałam do jednej z ogłoszenia która miała dziewczynkę no i piszę że mam ciuszki po chłopcu i wszyskie są niebieskie a ona do mnie że co mnie to obchodzi jakie ciuszki chce dla swojej córki daję albo nie...hmmm

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry