Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
te spodnie na metce mają rozmiar 14-16 ja ich nie nosiłam bo były dla mnie za luźne w brzuszku.
Są to dresy takie elastyczne ja w ciąży nosiłam 42 więc nogawki taki mają rozmiar a w brzuchu to nie wiem
hello, kamila kurde moja sunia tez razu pewniego wylizala pieluche mlodego,fuuuuuuuuuuuuuuuj, tragedia ,moj maz generalnie wychodzi z zalozenia ze pies powinien spac na podworku w budzie a ja ze pies w domu i to jeszcze na kanapce, wiec takie akcje suni sa nie na miejscu bo potem musze wysluchac kazania ze on ma racje:), wczoraj wymieklam,synek do nas w nocy przychodzi i spie snem przerywanym bo co chwile dostaje mega kopniaki, wlasnie sacze kawusie zeby sie rozbudzic
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
xsantypa koleżanko napisz na gg co tam się niedobrego u ciebie dzieje
ja też uciekam dobranoc. Ola wymieklaś znów:)))))))
Olcia sorki ale nic nie dostałam napisz może jeszcze raz...
dziewczyny ja się żegnam bo przed 6 rano musze wstać żeby na kurs dojechać
miłej nocki życzymy :-)
tk mamy smierdziuszka fana synka pieluch...mniam nniam...ale sluchajcie wczoraj ją wylizał a potem wszysko zwymiotował ale miałam sprzątania:((((
kocham pieski to nasze drugie dziecko:))))
kamila to ty też masz psa??
my tez mamy naszego staruszka który ma juz prawie 18lat a czasami zachowuje się jak szczeniak :-)
no o już ok Olcia moja idolko nocna gdzie jeseś?Mój drążek już przyszedł ale powiedziął że zaniemoglam i nadrabiam ploty.
Acha do pieska tż przyszedł mikołaj. Jejku wiecie co jak fajnie spotkac takich ludzi.
Musisz zresetować kompa :) Ja też czasami tak mam:)
sorry za byki ale cos mi sie popitolilo w kompie zamiast z wyskakuje mi y kumacie o co mi chodzi...
ola to ty bez litosci jestes hehe
A ja chcialam juz podziekowac Wszystkm heh juz nie piszemz sie na ubranka bo sa bardziej potrzebujace osoby...a po takim mikolaju jaki dzis do nas przyszedl to hoho
OLA TA SALATKA MNIAM
demolka a jaki rozmiar tych spodni??
chętnie wezme(dla koleżanki)

Olcia przyszły tydzień dla mnie jest spoko :-)

jak coś to pisz do mnie na gg jak by mnie nei było tutaj :-)
7570555 to mój numer

demolka też na gg napisz jak możesz prosze
ja jadlam pierogi...
bierdonkowe zarcie jest spoko, szczegolnie uwielbiam ich skrzydelka juz przyprawione na ostro, do piekarnika i gotowe, smieszka bo smieszna jestes:) po prostu
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
kamila sluchaj znajdz mi tanie mieszkanie w prusczu to kupie, bedziemy razem trenowac, :) wycisne z Ciebie wszystkie soki i wystawei na balkon :) jako extra drink z soku tluszczowego
a to czemu śmieszka...hehe dyiđ sie chzba biedronkowzm jedyeniem podtrulam albo y wrayenia podjaralam wiyzta swietego mikolaja u Bartusia hehe
mam do oddania spodnie ciążowe:)
Asia a ty co tak skromnie potajemnie do mojej Olci popisujesz???Co ci tam brakuje.Właśnie kiedyś pisalm że ty kochana też masz ciężko ale jesteś nieśmiała. Ja kosztem siebie hehe osdtąpię Asi:)))ale tak poważnie to Ola kupic czy wynająć? Chciałam do twoich grubasów dołaczyć ale nie stać mnie:((((
Dawaj do Pruszcza bliżej będę na balkon miała:))))
oooooo odezwala sie krolewna smieszka:) dzis na parapecie serwujemy bigos:) gratis salatka z tunczyka od mojej mamy:) kurde ale ten serial nawiedzony jest pogielbaszony,
xsantypa odpisalam:)
mala ja chetnie podwioze, tylko do piatku jestem uziemiona przez brak fury, ale jak tylko maz naprawi swoja gdzies podjade i Wam dam ciuchy , generalnie jestem z gdyni a szukamy z mezem mieszkania w pruszczu gdanskim, tak do 40 m, moze byc wiecej ale za przystepna cene, w gydni mam do sprzedania kawalerke:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry