Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałobyć tak magdaxxx54@wp.pl
dziewczyny dopiero teraz mam dostep do neta. napiszcie do mnie meila do odpisze wam odnosnie tej pracy- sprzatanie

magdaxxx52@wp.pl
filka sory ale nie będę ci się tłumaczyć
A demolka sama pisała że ma spodnie ciążowe do oddania więc je chciałam wziąść dla koleżanki u której też nie najlepiej z kasą

Podziękowałam wszystkim którzy nam pomogli więc daj mi już spokój tak?

nie mogę wykonywać każdej pracy ale skąd ty mozesz o tym wiedzieć, przeciez mnie w ogóle nie znasz(tylko z tego postu wiesz o mnie)-a przecież objechac kogoś to nie sztuka prawda?
Mała pisałam spodnie leżą i czekają:) napisz do mnie email to podam ci adres i się umówimy na odbiór chyba że ktoś będzie teraz do ciebie jechał to niech da znać to może przy okazji zabierze
wiesz co mala, troche przyzwoitosci!!!! dopiero co cie wszyscy zjechali, ze zamiast za pomoc grzecznie podziekowac, ty wciaz prosisz ( duzo powiedziane "prosisz" ty oczekujesz, wymagasz) a ty nic, tylko dalej tak samo. Zamiast poczekac, az Ci ktos da odpowiedz, to nalegasz i ciagle " co z tymi spodniami", " co z tymi spodniami".
A co do prcy i CV, czytalam co pislas, ale uwazam, ze to nic nie zmienia. Jak sie nie ma za co rodziny wyzywic to sie nie wybrzydza, w kwiaciarni bym sobie popracowala, albo dyrektorem bym zostala. Niestety sa w zyciu sytuacje, w ktorych poprostu chwyta sie czlowiek tego co jest i sie cieszy jak chociaz pare groszy moze dorobic. Zycie to nie zabawa, nic nam z nieba nie spadnie, uzalanie sie nad soba nic nie daje. PORA DOROSNĄĆ!!!!! nie uważasz?
A ja już uciekam...życzę miłej nocki i życzę wszyskim wspaniałych chwil i usmiechu...:))))
do jakiego gmachu? Nie jest długa tak się wydaje...
demolka to co z tymi spodniami??
gdzie i kiedy mozna je odebrać??
dzięki dzięki :)
koło opery wsiądę, bo idę z gmachu głównego PG. alee ta chmielna jest długa.. mam nadzieje ze tramwaj zatrzymuje się gdzieś blisko tego buudynku 80.. ;//
wyżej podalm ci jak jedzie wieć masz jak byk chmielną:))))
nie wiem gdzie wsidasz
zalezy z jakiej części politechnki
http://www.ztm.gda.pl/rozklady/start-013_20091016.html
http://www.ztm.gda.pl/rozklady/start-008_20091023.html
a powiedz mi proszę na jakim przystanku mam wysiąść? albo mniej więcej ile przystanków mam jechac..
Z dworca głównego tranwaj 8 lub 13 na stogi.
wiem, że to nie na temat, ale możne ktoś z Gdańska pomoże. muszę dotrzeć komunikacją miejską na ul chmielną 80. to jest gdzieś za motławą z tego co zobaczyłam na mapie.. ale nie mam pojęcia jak tam dotrzeć.
proszę o pomoc, jesli ktos wie jakim autobusem/tramwajem mogę tam dotrzeć z okolic skm gd. główny albo z okolic Politechniki.
proszę o szybką odpowiedź
Mała. Warto też pochodzić po firmach i popytać o pracę, bo samo wysyłanie CV jest mało skuteczną formą poszukiwań. Wiem, że może być to cieżkie, takie chodzenie i pytanie...ale to najskuteczniejsza forma :) Chociaż spróbuj, a sama zobaczysz. Życzę powodzenia.
filka darowała byś sobie te docinki co??
o prace wysłałam już CV ale skoro nie uważnie czytałaś to nie moja wina
Nie mamy firmy ale jak by ktos potrzebował fakture to znajomy by wystawił na swoją firme

Satysfakcjonuje cię moja odpowiedz?
ola ale ktoś po nas pojechał:((((((smutno mi:(((
kamila a jaki masz nick tam? i gdzie Cie znajde?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
przeeeeeeeeeepraaaaaaaaaaaszaaaaaaaaaaamy, juz nie bedziemy
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
no dobra dobra wracamy na ziemię spoko głosie my to takie śmiechoty rchoty i wredne babeczki ale tak powaznie to olcia czekam tam...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry