Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej hej Ola jestem jestem coś zaniemoglam po sms do ciebie chyba sie podtrułam czymś...mogłam iść po ten makaron...a co dzis masz na oknie???
Olcia pozwoliłam napisać sobie do Ciebie emaila zajrzyj prosze na skrzynke.
olcia kamila jest z Pruszcza
Ja moge do godziny 14.30 odebrać w pruszczu bo jestem tam na kursie a później na morenie
Moge poczywiście gdzies podjechac jak by coś
medluje sie Kama:) dzieki za esa,:) bylam u mamy na imieninach i mam szampanski nastroj:) az mnie na tance nosi, ale jedynie moge sobie vive wlaczyc:),co dzis ciekawego slychac? jakos widze ze zamulacie tutaj,
mala, na bank cos Wam podwioze,tylko mojemu mezowi auto wysiadlo i musi moj zabrac, kama skad jestes?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
A dzisiaj u Bartusia był bardzo wczesnie "mikołaj". Jego sanie choć na kołach ciągnał "czarny renifer"a u jego boku była cudowna "śnierzynka"a w worku były prezenty od również wsoaniałej
"śnieżynki"
A tak poważnie Ado, Grzegorzu, Marto-dziekuję w imieniu Bartka:)))
no to może ta pani z MOPSu mnie źle poinformowała
MOże faktycznie jej się nie chciałol i w ten sposób mnie zbyła a jeżeli ktoś się nie zna to uwierzy w coś takiego oczywiście
Dzięki za info
pozdrawiam
ale się uśmiałam Kamila z Twojego psa.... Ty byś mu coś do jedzenia lepiej dała:) hahahahahaha
z maila od kolezanki, zajmujacej sie opieka spoleczna:

"zarejestrować się w PUP można jeśli nie ma się meldunku i nic nie
stoi na przeszkodzie, wtedy w karcie bezrobotnego jest po prostu
wpisane brak meldunku. Gdyby tak nie było to żaden bezdomny nie mógł
by się zarejestrować. Ale jeśli ktoś gdzieś meldunek posiada, to
powinien się zarejestrować tam gdzie go posiada.
Dla mops meldunek nie jest najaważniejszy, bo według ustawy o pomocy
społecznej liczy się miejsce przebywania a nie zameldowania. To że
babka nie może dostać zasiłku bo facet nie zameldowany to... sprawa
pracownika socjalnego, a nie przepisów, ja mam wiele takich rodzin
gdzie tylko jedno jest zarejestrowane i jakoś nie robie problemu,
ale prawda jest taka, że jak się komuś nie chce wywiadu robić to
może wszystko wymyślić".
spoko, napisze w czwartek, pozdrawiam :)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
olcia ja jestem na morenie a do godziny 14 jestem w pruszczu więc jeżeli miała byś coś dla mnie(dla mojej koleżanki czy jej dzidzi) to chetnie się umówie
pozdrawiam
hahaha dobranoc
ja tu zwami baju baju i dobranoc a pies wylizał pieluche po kupie bo zapomnialm wyrzucić no nic mam jak nową:))))))DOBRANOC
dobra ja was chyba już żegnam bo mój trzonek do ćiczeń niebawem wraca:)))))Pa mała pa olcia pa aga pa podczytywacze:)))
wchodzenie po drabinie to dobre cw na lydki po posladki:)
zjadłam kurcze podsmażone ziemniaczki z maechewką i ciężką dupę mam a masz windę...mała ja zaklepuję te większe a potem wam odstąpidę aga o tobie pamiętam każdego dnia
niestety juz nic ciazowego nie mam:( ale takie jesienno zimowe tak, w profilu jest moj nr, tak jak pisalam wczesniej moge gdzies w czwartek albo piatek podrzucic, Kamila co z ta wspinaczka po moim oknie? makaron wciaz tam jest:)
jeżeli będziecie miały jakies ciuszki dla mnie(dla mojej koleżanki) to dajcie znać prosze
gg 7570555 lub mail mala757@wp.pl
a może ktoś ma jakieś ciuchy ciążowe?
bo koleżanka nic nie ma z tego co wiem a ja miałam tylko jedne spodnie i też pożyczone więc nie mogę jej pomóc
no tak to teraz która:)))dziewczyny jutro dam znać przejże za jasnego co Bartek ma. Aga ma od ciebie pajace ale te duże to świąteczne:))))jutro zacynkuję :))))
spoko, sluze, mam troche ciuchow po malym, czesc dalam szwgierce ale cos tam sie ostalo, a ja nosze rozmiar 38, ale mam kilka ciuchow jak nosilam 36 , po swiecie moge gdzies podrzucic:)
Kamila a na jaki rozmiar dokladnie teraz potrzebujesz ubranek i jakich konkretnie?
Bodziaki,pajacyki?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry