Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny...wyluzujcie
to choc tam choć..ale tu też ciągnijmy hehe bo wiesz może mikołaj zobaczy nasze prośby:))))
na kobietach? no dostalam maila ze mnie nie usuneli bo malo co sie udzielam , wszedzie gdzie sie da wklejam moj klub grubasa, to co jedziemy z nowym watkiem? a ja tez mam liste, chce dom, P:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
ty dupo dorwalam cie na innym forum hehe. Wiesz ja się zastanawiam a nic ocho jakaś nowa osoba
Filipina ja ma liste ja mam ale wypisałm u góry i dupa nikt nie chce nic nam dać:(
ano masz racje , watek sie chyba znudzil, a moze zalozymy plotkarski watek o wszystkim i o niczym?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
olcia sluchaj no nie wiem co ja mam tu pisać...nikt nic nie pisze prócz nas...hmm jakaś sensacja by się przydała kurcze ale nic:(((
:) kochany , maly sam posprzatal wszystkie zabawki, pierwszy raz:)
Mala jaką masz na dziś listę????Widzę że chyba tyle dostalaś że nie pytasz o pracę. Jakim cudem twój mąż wystwaia faktury? Macie firmę?
jeżeli ktoś będzie zainteresowany spodniami ciążowymi to zapraszam:) leżą i czekają
Oj no to kochany mąż...
nuda jak ja pierdziele:( swiedze pod kocem,maly broi, maz cos wcina i probuje wychowywac malego:)
olcia gdzie jesteś...ale nudno się zrobiło na tym wątku:(((nie dowiedziałam się nic od głównej autorki jak tam po spotkaniu z mała:(((
olcia ja się od wczoraj kiepskawo czuję...nie zaglądalm ale właśnie w necie przejrzałam i już napisałam trzymajcie kciuki:)))dzieki kochana za czujność
jol, bylam z synalem na pileczkach, salatki juz nie ma, maz wzial do pracy, :) sluchajcie dziewczyny wlasnie przegladalam wtorkowe anonse i kurde multum ludzi potrzebja do roznych prac, np w centrach handlowych na stoiska swiateczne, czy z kosmetykami, pelno ogloszen o panie do sprzatania,o panie do sklepow , w pruszczu szukaja ludzi do nawlekania bursztynu i robienia z nich naszyjnikow, sama by to wzeial dod omu, bo i tak siedze i sie nudze momentami
Ja chcialm wszyskim podziekować za okazana pomoc . Ostatnio napisalm że jakieś ciuszki chcemy ale tak naprawdę to chyba z przyzwyczajenia otrzymywania:))))wiem że są bardziej potrzebujący ludzie o ktorych nie wiemy.
Ada i Marta my traktujemy to poprostu jak mikolajowe podarunki za które dziękujemy.
Olcia a masz jeszcze ta sałatkę??? Juz pędzę do Ciebie...
dzięki...:)))))
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sprzataczke-1-raz-w-tygodniu-ogl2032533.html Kamila pani z pruszcza do sprzatania raz w tygodniu
xsantypa najlepiej napisz mi esa, bo nie wiem o co chodzi z tymimailami
hej dziewczyny ja się witam i zmykam bo mąż jest:)))Ola ja mam to samo z psem i mężem:)))Ola daj cyna co koleżanka do ciebie napisał hehe no żartuję ale czekam na jej odpowiedź bo wiem że coś się u niej niedobrego dzieje. Ja mam pytanie koleżanka która organizowała zbiórke do małej już do niej dotarła??? Będę wieczorkiem pozdrawiamy
xsantypa na jakiego maila napisalas? ja wczoraj odpisywalam na maiala ktory dostalam na kasiakop18, na fitness-ola nic nie mam,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry