Widok

sieśnimisieśnimi

stało się. mumio mi się dzisiaj śniło. łysy był czasopodwajaczem a ten z dużym nosem maił sen o nim. kłócili się intensywnie. potem łysy powiedział: lepiej niech pan się obudzi bo pan utonie. długi nochal natychmiast się przebudził i okazało się że spał w wannie pełnej wody.
wiem, na spot się to nie nadaje a tylko świadczy o tym, że za dużo telewizji oglądam.

ps. ćma, był ktoś czy cała polska siatkówkę oglądała? ja bym przyszedł ale dopiero dzisiaj tu zajrzałem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

swoja droga

nikt nie wie jak naprawde funkcjonuje klimat
bardzo mozliwe ze wlasnie antropozoficzne ocieplenie klimatu na ziemi uchroni nas przed kolejna epoka lodowcowa.
mozliwe ze nauczymy sie w miedzyczasie sterowac te wahania temperatur.
nie mowiac o tym ze nie mamy pojecia co sie dziej w jadrze ziemi.
wiemy tylko ze jest tam goraco, hehe, ale juz co do skladu chemicznego i procesow tam nie mamy pojecia.
czy i kiedy nastapi zamiana pol magnetycznych tez nie wiemy.
te zwiazane moga byc z tymi procesami.

Uwaga

teraz teoria adasia...moze tak zostanie kiedys nazwana. no to sluchajta.

obok ksiezyca i innych planet wlacznie ze sloncem...same jadro ziemi moze miec wplyw na nasze losy lub innymi slowy jest kolejnym odkrytym waznym elementem ksztaltujacym nasza rzeczywistosc poprzez sily grawitacji i jej ...meteorologie.
tak Meteorologie Grawitacyjna.
moze jakis amerykanski naukowiec znajdzie bardziej sexowna nazwe.

AC Gravitology ?

hihi

plagiator!!

spoko spoko prosze sie nie unosic !!

ale mam dzis jazde

empiryzm czeka na potwierdzenie teorii jak murzyn z anekdoty na dusze ktora nie nadarzala za pociagiem w ktorym jechal.
to ze w jadrze ziemi musza panowac procesy analogiczne do innych srodowisk to oczywiste. pytanie nie jest czy lecz jak wspoldzialaja z tymi zjawiskami ktorych mechanizmy znamy, czyli ktorych efekty rozpoznajemy.

jestem za tym

zeby po ponad pieciuset latach sekularnego swirowania astrologie ponownie wlaczyc do poczetu nauk scislych.

na koniec

musze wyrazic brak zrozumienia dla klotni naukowcow co do definicji planety. jak dla mnie to jest ich nadal dziewiec.
mozliwe jest jedna lub druga jest mniej zdatna na planete niz te bryly ktore ostatnio badano.
ale zeby sie na tym poziomie intelektualnym az tak klocic czy lepiej smakuje hamburger, krakowska czy wrecz cheeseburger ????

to przeciez wszystko kwestia smaku i ...dziecinstwa

hihi

tu cos jest

...

przyznaje sie

ze jestem autorem teorii
Meteorologii Grawitacji ( Gravitation Meteorology) i samej nazwy
oraz siostrzanych nauk, jak meteorologii grawitacyjnej, kuzynki astrometeorologii.

...

piękny był dzisiaj świt
trudno opisać te barwy na niebie
lepiej zachować obraz w pamięci
stosując się do zasady włóczykija
że to, co zbyt dokładnie nazwane
narzuci nam na wspomnienia schemat słów
i zamknie się w sztywnych ramach

wasz wacuś

Pytanie:
czy trębacze maja hemorojdy ?

z odpowiedzią dzwońcie do wacusia

hmmm...

interesujące

Procesy fermentacyjne w mojej piwnicy przyczyniaja sie do efektu cieplarnianego

Gdyby pogoda nigdy się nie zmieniała
większość ludzi kompletnie nie miałaby
o czym rozmawiać.

CB

piekne !

chcialem wlasnie polecic rozmowe z jaddwiga Staniszkis w Przekroju z 30 listo opada niosac do komputera w myslach zarodek tego co tak zgrabnie wyrazilas.ta pani nazywa rzeczy do bolu wyraznie.
chcialem tylko od siebie dodac ze nalezy ja czytac jak szkolne zadanie domowe w przygotrowaniach do matury z naciskiem na relatywnosc odczuc "narodowych" i posluzyc sie ponownie porownawstwem z antropologii, ktora by szybko pozwolila dostrzec ze Polacy rozwijaja sie organicznie w przeciwienstwie do ludzi na "zachodzie" ktorych trendy oparte sa na pragmatyzmie wynikajacej z agresywnosci natury. konflikty ich charakteryzuje intelektualny albo raczej animalistyczny blitzkrieg, stad koniecznosc szybkiego reagowania i .
ich murzyn nie czeka na dusze po opuszczneiu pociagu lecz dopoada ich na rampie podjazdowej w sposob przypominajacy kontroowany amok, czasem gorzej, pamietaj Verdun, Stalingrad, Tobruk, he wojne trzydziestoletnia.

c

sorry za atak. fajna strona!

wasz wacuś

Wieczorem v-ce premier Lepper zmęczony dniem pracy przechodził obok pokoju Klubu Poselskiego Samoobrony. Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki dobiegającej za zamkniętych drzwi. Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie walały się puste butelki.
- Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamy jeszcze kłopotów?!
- A jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwał się Filipek... - Koleżanka Lewandowska dostała okres.
- Aaa... - westchnienie ulgi wydarło się z premierowskiej piersi - to mi też polejcie.

w tej sprawie nie dzwońcie do wacusia

A...

...to mi też polejcie w końcu to ja jestem ojcem

PO PROSTU

W chłodne grudniowe poranki

lepiej piszę proste rymowanki

Grzegorz Rymopis

Czy Hossa "polknie"Piecewaka Wyspe

Pomimo sprzeciwu licznej grupy mieszkancow Moreny(protest pisemny ok 340wlascicieli mieszkan x 3, co daje ponad tysiac Gdanszczan) firma Hossa nie odpuszcza i nadal ma w planach budowe 8 blisko 20 pietrowych drapaczow chmur w centrum Moreny.Czy to im sie uda? Mamy poparcie wielu radnych w nowo powolanej Radzie Miasta Gdanska.Hossa to ekspansywna firma nastawiona wylacznie na zysk, nie liczaca sie z dobrem mieszkajacych tutaj ludzi, oczekujacych na spokoj i wypoczynek w miejscu zamieszkania.Wierzymy, ze wygra zdrowy rozsadek i interes mieszkancow Gdanska-Moreny.
Wesolych Swiat.

http://www.nowydworgdanski.fora.pl/

Najważniejsze, że pogoda dopisuje.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (254 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Vibracje (35 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry