Widok

ślub, a wiek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, a przyznacie się ile będziecie miały lat w dniu ślubu? ;) I czy uważacie, że jest to dobry wiek do wychodzenia za mąż? Bo mi się wydaje, że 23 to troche mało :P Ale z drugiej strony... ile można odwlekać ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja 26, on 30 :) dopiero dojrzeliśmy do decyzji..
image
heh niektórzy mając 30 nie powinni podejmować decyzji o ślubie - dla mnie to nie od wieku zależy - trzeba spotkać tą właściwą osobę;)
imageimage
ja 22 , moj R 27 .

a czemu Ostoli nie ma ?
pisze to z mysla ze zaraz napisze , majac 22 lata nie zna sie zycia :D
image
ja będę miała 29, a mój K 26 ;)
imageimage
W dniu ślubu będę miała 24 lata, a już 3 miesiące po 25 ;) Natomiast mój A będzie miał 27 :D

Pozdrawiam.
My w dniu ślubu oboje po 23 lata
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
w dniu ślubu 23 lata a na poprawinach już 24 ;) mój przyszły małżonek będzie miał 26
a my po 31 latek
Ja będę miała 25, a mój mąż 27
ja miałam rocznikowo 23, a mój W. 26 lat:)
image
Ostoła, Pati dołączam do Was

w tym roku stuknie mi 30, czyli w dniu ślubu będę miała prawie 31, mój facet jest młodszy - w dniu slubu będzie miał 29 lat

kilka lat temu też nie chciałam wychodzić za mąż, mimo że od 8 lat jestem z tym samym facetem, ale nadszedł dzień, ze zmieniłam zdanie...
image
image
Ostoła, Pati dołączam do Was

w tym roku stuknie mi 30, czyli w dniu ślubu będę miała prawie 31, mój facet jest młodszy - w dniu slubu będzie miał 29 lat

kilka lat temu też nie chciałam wychodzić za mąż, mimo że od 8 lat jestem z tym samym facetem, ale nadszedł dzień, ze zmieniłam zdanie...
image
image
Ja w dniu ślubu będę miała prawie26 lat,a mój Miły 27:-)
Nusia oto moja :)

masz rację. ale ja się o tym przekonałam jak spotkałam Narzeczonego na drodze swojego życia. zrozumiałam że wiek to nie żadna... wyrocznia...

fragment z książki który dał mi do myślenia?

jak bohater mówi bohaterce że nie myślał nigdy o ślubie, miał inne plany.
ale jeżeli znalazłby tą jedyną nie wahał by się ani chwili i szybko by się z nią ożenił..

szklana, to możemy sobie rękę podać, mój M. ma 22 lata ;) a ja prawie 24 :)

Wiek faktycznie nie gra większej roli - znam starszych i dużo starszych facetów, którzy do pięt nie dorastali w dojrzałości mojemu "młodzikowi" :)
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
Ja miałam 23 , a mój mąż 25 - byliśmy ze sobą 3 lata a znaliśmy się od 8 lat i najszczęśliwszą mężatką :)
my mamy po 30 lat :) jesteśmy malżeństwem od pół roku... znamy się od półtora i jest super :) we wcześniejszych związkach myśl o ślubie nawet mi nie przemknęła mi przez głowę i cieszę, że dopiero teraz wyszłam za mąż. czuję się świadomą, dojrzałą żoną.

I myślę, że jest to sprawa nie wieku a osobowości...
image

ja 24 a moj 27:) jestesmy ze sobą od 8 lat:)
hej babki:)

czeka Was szooook :P
czemu szok??
Mój przyszły mąż ma 21 lat i bardziej mu zależy na ślubie niż mi.
(czeka nas lincz od starszych koleżanek że dzieci to do piaskownicy a nie do ołtarza??)
Gatunek wymierający, wie czego che od życia, szalenie dojrzały jak na swój wiek, czasem mam wrażenie że bardziej dojrzały niż ja... . (nie tylko moja opinia)
Mam 2 latka więcej i nie wiem czy jestem gotowa aby zostać żoną.
(i tu Drogie Panie po 30 Was świetnie rozumiem. 3mam kciuki żeby Wasze małżeństwa były trwałe i abyście były szczęśliwe.)
Mentalnie On już dawno jest moim mężem, ja jego żoną... jesteśmy razem już trochę, "sprawdził się" w chwilach trudnych dla mnie, chciałabym zestarzeć się z kimś takim przy boku. I nie mówię tu o jego fizyczności bo z biegiem lat się zmieni lecz o psychice, dojrzałości emocjonalnej, systemie wartości itp. tutaj od dziecka podoba mi się określony typ mężczyzny.
Nie znam życia. Nawet na łożu śmierci powiem że znam je świetnie ale tylko w części. Będę szczęśliwa mogąc poznać tą jedną część z kimś takim jakim jest mój Narzeczony... .
Myśl o ślubie mnie przeraża. Ale nie o byciu z Narzeczonym do końca życia tylko o tym złotym na palcu.
Ale dam radę. W chwilach trudnych przecież mam Jego przy boku. Wystarczy się przytulić, zamknąć oczy, odpłynąć...wiedzieć że zawsze jest blisko...

Olenka sie nie odzywa, wiec sama zalozylam nowy watek o bzdurkach z nauk..........
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
do góry