Widok

starające się X - SZCZĘŚLIWY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i dużo pozytywnych fluidów:) ))))))

właśnie próbuję się wbić do jakiegoś lekarza w dniu dzisiejszym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
BlueBell: taki wynik jest raczej mało wiarygodny. Ja zawsze testy robiłam 2 tyg po stosunku (bo zawsze miałam jakieś przeczucia, że coś si,ę ze mną dzieje dziwnego) a ogólnie przyjęte jest, żeby je robić w dniu spodziewanej miesiączki.
Ale mocno trzymam kciuki, żeby przytulanka były owocne i żebyś zamknęła ten wątek :-D
Witam dziewczyny!
Od dłuższego czasu podczytuję Was i w tym miesiącu postanowiłam dołączyć do Waszej fajnej paczki ;)
Ja też zaczęłam starania od lutego i zobaczymy za parę dni,czy coś z tego wyszło,czy nie,bo @ powinnam dostać jutro,albo pojutrze.
4 dni temu wydawało mi się,że zaraz dostanę,bo tak się czułam,jakby już,już miała przyjść i od 2 tygodni mam większe i pobolewające piersi,ale to był jakiś fałszywy alarm.
Pozdrawiam i wszystkim życzę SZCZĘŚLIWYCH KRÓTKICH WĄTKÓW!

Witamy w gronie staraczek ;)
u mnie jeszcze 3 dni czekania na @ zobaczymy co będzie tym razem ..
Dzięki i powodzenia! Najgorsze jest to czekanie i niepewność. :(
Ja już byłam raz w ciąży - 3 lata temu,ale niestety w 18 tygodniu przestało bić serduszko maluszkowi. :(
Dopiero teraz zdecydowałam się na kolejne podejście i mam nadzieje,że jak się uda zajść w ciążę,to tym razem nie będzie żadnych przykrych niespodzianek.
oj przykro mi ;( to tym razem bedzie wszystko dobrze :)

noooo czekanie to jest masakra, ale co zrobić trzeba sie pomęczyć
a my dzisiaj idziemy do osrodka z dokumentami a jednoczesnie...
konczymy pierwszy miesiac stosowania terapii gumkowej... Najgorsze jest to, ze tak masakrycznie korci, zeby jednak bez tym bardziej w dniu owulacji... ale sie nie dalam :) Dziewczyny jak mysliscie lepiej kolejny miesiac robic tak, ze do owu gumki a od owu i z owu bez? Czy to za krotko na ta terapie i powinnismy dac sobie jeszcze miesiac, co w sumei daloby 2,5? 1,5 czy 2,5 oto jest pytanie... juz slyszalam tak rozne opinie...
mysle, ze 2,5 lepiej niech sie organizm przyzwyczaji do tej gumki :)
Zlozylismy dzis dokumenty do osrodka, jestesmy zapisani na kurs styczniowy i pani z osrodka dodala nam duzej dawki optymizmu i radosci mowiac ze ostatnio sie krotko czeka na dzidziusia, o ile to jest chlopiec bo na dziewczynke ponoc nawet 2 lata. My chcemy chlopca... ostatnio bylo duzo par, do ktorych synek trafil po 3 miesiacach :) Az mi sie buzia smieje jak pomysle ze za roczek i troszke bede mama !!!!!Huraaaaa!!!!
WoW!!! no to moje gratulacje :))) super, ze tak szybciutko ;)
podbijam bo daleko trzeba nas szukać :)

podbijam bo znow spadamy...
cos mnie ostatnio nawiedzilo i nie moge sie opanowac. Chodze po necie i ogladam akcesoria dla dzieci, lozeczka, przewijaczki, wozeczki... :)masakra
ale super slonko że tak szybko się udalo, teraz trzymam kciuki mocno :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tej radosci sie na nauce nie moge skupic:) nic a nic :) Ja juz myslami jestem mama, normalnie mi hormony odbijaja, jakbym w ciazy byla:)
Slonko, to fantastycznie, że za kilka miesięcy zostaniesz mamą adoptusia - synusia. Ja za tydzień na podglądanie naszego milimetra i serduszka razem.

Samopoczucie koszmarne, w pierwszej ciązy nie miałam aż tak akrutnych zawrotów głowy, mdłości. normalnie az mną rzuca chwilami. ALe cóz niech się zdrowo rozwja mały robaczek, dla niego/ niej zrobię wszystko.

A kiedy reszta testuje?
u mnie w ciągu najbliższych 9 dni powinna wystąpić owulacja, polegam tylko na mierzeniu temperatury. nie wiem czy uda mi się ją zaobserwować. u mnie do testowania jeszcze daleko.

Niestety dzisiaj rano dostałam @ :( ,a już zaczynałam mieć nadzieję. :(
No cóż - może uda się w tym miesiącu.
A jak tam u Was dziewczyny?

Jest tu któraś po 30-tce?
Zastanawiam się,czy może jakieś specjalne badania powinnam zrobić w tym wieku przed planowaną ciążą?
Co o tym myślicie?
wszystkie @ starających się na drzewo wysłać, tam gdzie ich miejsce hehe :) prznajmniej na najblższe 9 miesięcy

ja czekam na kolejny @ po laparo, po niej cykl z szansami bo przyjeżdża mąż i powinien wbić się akurat w te dni, jeszcze tylko wizyta kontrolna u mojego doktora, ale mam nadzieję, że starać się możemy i że teraz szanse mamy; tak na marginesie ja mam 33 lata w tym roku
No moze nie za kilka a za kilkanascie miesiecy zostane mamusia :) W styczniu kurs 2miesieczny plus te minimum 3 miechy oczekiwan na synka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry