Widok

starające się pt.''Wiosna i Bociany''

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Aby tradycji stało się zadość to i ja zakładam nowy wątek.Dlaczego taki tytuł bo nareszcie przyszła wiosna i jest mnóstwo bocianów zauważyłyście jestem już czwartą osobą w przeciągu paru dni którą odwiedził bocian.Dziewczyny po prawie dwóch latach nareszcie mi się udało. Jestem w ciąży .Ciekawa jestem która będzie następna bo czuję że to nie koniec lecz dopiero początek................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to czekamy...
ok dzieczyny to zakładam nowy wątek:)
No to serdeczne gratulacje :) Wyniki masz uwazam bardzo dobre, beta tez swietna! :) Zycze Ci zdrowych 9, no juz 8 miesiecy i szczeliswego donoszenia dzidziusia :) Super!
Absolutnuie sie nie denerwuj bo nie masz czym a nerwy dzidzi szkodza, teraz masz duzo odpoczywac i dbac o malenstwo:)
No i zakladaj kolejny watek kochana! U nas taki zwyczaj ze ktoz aciaza zaklada kolejny watek starajacych sie!Czekamy
no to beta potwierdziła :))
gratulacje serdeczne i niech ciąża przebiega szczęśliwie!!! :)
Hej dziewczyny, wczoraj pisałam, że test mam pozytywny,a dziś beatę odebrałam jest 5702, to chyba dobrze, we wtorek idę do lekarza i po kolejne skierowanie na beatę i progesteron,odebrałm też wyniki tarczycy TSH 0,741, FT4 18,11. Czas pokaże co dalej, staram się byc spokojna i nie mysleć za dużo.
moze zapytaj swojego gp? ale podobno ich tutaj jak na lekarstwo...
w Gdansku - babka sie nazywa costam Laska pracuje na alei zwyciestwa to chyba jest luxmed ale ja zawsze myle. tu chodze na nhs do szpitala ale posilkuje sie prywatnie dodatkowymi badaniami albo lekarzem, jak pisalam polskiego endokrynologa nie znalazlam a za ang jeszcze sie nie rozgladalam.
a Ty walerko do kogo chodzisz?
a to nawet nie wiedzialam. ja trafilam na bardzo fajna babke na acton w tej przychodni polskiej, bardzo sie fajnie wtedy mna zajela, zrobila mi za za darmo drugie usg zeby potwierdzic i byla bardzo fajna ale ona chyba byla tylko na zastepstwo. nie stresuj sie wszystko bedzie ok.
troche mnie uspokoilyscie - bo juz lzy mialam w oczach... w zielonej przychodni jest jedna pani gin i tyle sie naczytalam na jej temat, ze dziekuje...
no właśnie FT4 jest ok, więc bez nerwów, że nie zdążysz i takie tam :*
a na konsultacje dla pewności możesz się umówić.
endokrynologa nie ma a przynajmniej ja nie znalazlam ale jest ginekolog endokrynolog w zielonej przychodni w greenwich. tak mi sie wydaje. mysle ze jak masz ft4 wysokie to jest ok bo to jest najwazniejsze. tsh nie jest takie wazne jak ft4.
a tu sobie najwyżej jeszcze skonsultujesz, jak będziesz miała taką potrzebę...
ale może lepiej by było w Anglii, jak pisze Walerka...
przestań, nie myśl tak, że będzie za późno!

ja chodzę do dra Zapały, poleciła mi go forumka Stokrota, jestem bardzo zadowolona. jest spokojny, kompetentny i zaangażowany - przynajmniej ja go tak odbieram.i polecam.
przyjmuje w ABC Family Med w Sopocie, nr tel. 550 55 66.
walerka - endokrynolog w Londynie?
ja-dwisia - a mozesz kogos polecic? za dwa tygodnie jestem w Polsce... moze jeszcze nie bedzie za pozno
zrobisz, im szybciej tym lepiej. na neasden jest polskie laboratorium hormony tarczycy - £50(tsh, ft3 i ft4) z tym biegnij do gin i powiedz o tym co sie stalo wczesniej, do mojego endokrynologa przychodza kobiety w ciazy i mowila ze to sie regoluje tylko silniejsza dawka hormonu
no to masz FT4 w górnej granicy, to dobrze.
ft4 mialam 18
teraz to ja raczej juz nic nie zrobie ;(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry