Widok

szukam dobrego logopedy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny,
tak jak w temacie poszukuję dobrego/sprawdzonego logopedy dla mojej córki :)

prosze o namiary :)
dziękuję i pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poradnia psychologiczno pedagogiczna na ul krzemienieckiej na Zaspie a moze to juz Wrzeszcz w kazdym razie zaraz za ETC Pani Malgosia zloty czlowiek ma wspaniale podejscie do dzieci moj synek nie mogl sie doczekac spotkania:D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję :)
a może jakiś nr telefonu albo chociaż nazwisko tej Pani ?

Moja koleżanka jest logopedą. Bardzo dobrym. Pracuje w kilku przedszkolach i prowadzi terapie indywidualne dzieci z różnymi zaburzeniami mowy i zaburzeniami rozwoju. Jak chcesz mogę podac ci do niej telefon. Daj znać na maila. pozdrawiam :)
Podbijam wątek. Szukam dobrego logopedy, państwowo lub prywatnie. Chodzi o przerośnięte wędzidełko u niemowlęcia.
dziewczyny, jak chłopiec ma 3 lata i 3 miesiące to już powienien mówić nie ? mówi tylko mama i ne.
Kogo polecicie w takim przypadku i czy można coś z tym zrobić, bo mi się wydaje, że to jakieś zaburzenia mowy.

sprawa nie dotyczy mojego dziecka więc nie znam innych szczegółów

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zarejstrowałam małego znajomych do tej pani którą poleciły mi dzieczyny na forum - rodzice z nim chodza i zaczeli cwiczyc - dzieciak mowi juz prawo lewo . widac powolutku postepy - zaraz znajde to wklej ci link do forum
http://forum.trojmiasto.pl/dobry-laryngolog-zbyt-duzy-jezyk-umozliwiajacy-mowienie-t110669,1,16.html?hl=za duży język#hl
co prawda jest to laryngolog a nie logopeda ale po cwiczeniach zaleconych przez ta pania widac efekty.
Acha, to wątek którym nawet się udzielałam, bo też znam tą panią laryngolog :) No ale może ktoś poda namiar na logopedę.
tylko ta pani własnie ustaliła jakie cwiczenia maja wykonywac i logopeda okazał sie zbedny - to takie dwa w jednym chyba laryngolog ktory ma pojecie o logopedi.
wazne ze powoli sa efekty
Zadzwoniłam, powiedziała że obejrzy co się dzieje, a ewentualny zabieg podcięcia wędzidełka wykonuje się w szpitalu.
Ja chodziłam z synkiem prywatnie do logopedydo Przychodni we Wrzeszczu na Mickiewicza. Polecam, sama dostałam namiary od koleżanki.
polecam Wiesławę Aniszewską z PPP nr 7 w Gdańsku Wrzeszczu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serdecznie polecam p. Martę, która swego czasu pracowała w szkole podstawowej na Morenie, ale wiem, że prowadziła również terapię indywidualną. Młoda, bardzo cierpliwa osoba.
Jeśli nadal jesteś zainteresowana mogę Ci podesłać namiary na maila. :)
Odświeżam pytanie szukam dobrego logopedy dla 4 letniej córki i synka, który jest wcześniakiem.
A skąd jesteś? W Gdańsku polecam j.w. :)
Ale to nie może być logopeda szkolny, tylko taki, który ma doświadczenie w pracy z niemowlakami (np taki z ośrodka wczesnej interwencji)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja teściowa jest logopedą, ale szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o tym że logopeda zajmuje się niemowlakami, myślałam że od 4 roku życia można ingerować w te sprwy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
To w takim razie dlaczego nie logopeda z OWI? Skoro dziecko potrzebuje terapii, to powinno być objęte ich opieką.
Szukam czegoś oprócz OWI, bo to za mało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry