Widok
TERMIN - NICK - PŁEĆ - IMIE - SZPITAL?
05.06.2008 - mmadlen - dziewczynka - MARTA PAULINA (Wejherowo)
08.06.2008 - tomka - dziewczynka -
10.06.2008 - Dominika - chłopczyk -
10.06.2008 - zabka_1983 - chłopczyk -
11.06.2008 - oliwka_27 - chłopczyk -
15.06.2008 - ja23 - chłopczyk - KUBUS
16.06.2008 - alycja - dziewczynka - ANASTAZJA ALICJA
19.06.2008 - Tygrysek_i_Misiu - dziewczynka - PATRYCJA
20.06.2008 - Asiek1 - chłopczyk -
23.06.2008 - magda23 - chłopczyk -
A CO WKLEJĘ NASZĄ LISTĘ :))
tylko gdzie kurka wodna reszta czerwcówek z listy !? ;)
05.06.2008 - mmadlen - dziewczynka - MARTA PAULINA (Wejherowo)
08.06.2008 - tomka - dziewczynka -
10.06.2008 - Dominika - chłopczyk -
10.06.2008 - zabka_1983 - chłopczyk -
11.06.2008 - oliwka_27 - chłopczyk -
15.06.2008 - ja23 - chłopczyk - KUBUS
16.06.2008 - alycja - dziewczynka - ANASTAZJA ALICJA
19.06.2008 - Tygrysek_i_Misiu - dziewczynka - PATRYCJA
20.06.2008 - Asiek1 - chłopczyk -
23.06.2008 - magda23 - chłopczyk -
A CO WKLEJĘ NASZĄ LISTĘ :))
tylko gdzie kurka wodna reszta czerwcówek z listy !? ;)
no juz jestem:)
mmadlen, nie zostawiaj nas;)mozesz sie udzielac i w majowkach i w czerwcowkach, my jutro idziemy na usg (32tc) wiec zobaczymy jak tam u nas sprawa wyglada:)
kupilam dwie koszulki, jedna to taka ''typowo'' do karmienia, no wiecie z tymi smiesznymi rozcieciami po bokach-a co tam, spodobala mi sie a druga zwykla na ramiaczkach, jak to pani sprzedawczyni okreslila:''ta to taka bardziej dla meza, taka sexi..'' hehe,
no to niech bedzie ze jedna ''sexi'', a co to jak juz karmiaca mamuska to nie moze byc sexi?:)))
mmadlen, nie zostawiaj nas;)mozesz sie udzielac i w majowkach i w czerwcowkach, my jutro idziemy na usg (32tc) wiec zobaczymy jak tam u nas sprawa wyglada:)
kupilam dwie koszulki, jedna to taka ''typowo'' do karmienia, no wiecie z tymi smiesznymi rozcieciami po bokach-a co tam, spodobala mi sie a druga zwykla na ramiaczkach, jak to pani sprzedawczyni okreslila:''ta to taka bardziej dla meza, taka sexi..'' hehe,
no to niech bedzie ze jedna ''sexi'', a co to jak juz karmiaca mamuska to nie moze byc sexi?:)))
spoko spoko :)) się śmieję, że jeszcze połowa czerwca będzie :)
a będzie co ma być !!
ja to piszę wszędzie gdzie się da... hehe taka już jestem wszędobylska ;))
łeee no super :) pewnie, że matka karmiąca sexi musi być ;))
ja właśnie myślę o koszulach, czy może tę z rozcięciami czy możę tylko guziczki od góry ... hm ?!
a będzie co ma być !!
ja to piszę wszędzie gdzie się da... hehe taka już jestem wszędobylska ;))
łeee no super :) pewnie, że matka karmiąca sexi musi być ;))
ja właśnie myślę o koszulach, czy może tę z rozcięciami czy możę tylko guziczki od góry ... hm ?!
Alez ruszylyscie z watkiem do przodu :))) Ten chyba bedzie historyczny, jesli chodzi o szybkosc dobrniecia do 100 :)))
Pogoda taka sobie nie??? Kurcze, a ja jeszcze na biwak 2 dniowy jade z dzieciakami. Oby tylko pogoda nie dala sie we znaki, cobym sie nie rozlozyla jeszcze przed zwolnieniem.
Jesli chodzi o koszule, to mam juz jedna (spadek od siostry oczywiscie) wlasnie taka rozpinana na guziki od gory. Mysle, ze taka bedzie najwygodniejsza i najpewniejsza, wiec kolejna kupie podobna.
Dziewczyny w innym watku pisza o krotkiej szyjce. Tak sie zastanawiam, co z moja. Lekarka mowila, ze nic sie nie dzieje i nie mam sie przejmowac, ale to bylo ponad 2 tyg. temu. Preis mowil, ze sie skraca... A nastepna wizyta dopiero za 2 tyg. hmmm... Mam nadzieje, ze nie jest zle.
Milego wieczoru!!!
Pogoda taka sobie nie??? Kurcze, a ja jeszcze na biwak 2 dniowy jade z dzieciakami. Oby tylko pogoda nie dala sie we znaki, cobym sie nie rozlozyla jeszcze przed zwolnieniem.
Jesli chodzi o koszule, to mam juz jedna (spadek od siostry oczywiscie) wlasnie taka rozpinana na guziki od gory. Mysle, ze taka bedzie najwygodniejsza i najpewniejsza, wiec kolejna kupie podobna.
Dziewczyny w innym watku pisza o krotkiej szyjce. Tak sie zastanawiam, co z moja. Lekarka mowila, ze nic sie nie dzieje i nie mam sie przejmowac, ale to bylo ponad 2 tyg. temu. Preis mowil, ze sie skraca... A nastepna wizyta dopiero za 2 tyg. hmmm... Mam nadzieje, ze nie jest zle.
Milego wieczoru!!!
no to daj znać po tańcach czy nic nie wypada ;))))
poczekam na Twoją relację zanim zdecyduję się na koszulę... na razie wersja guzikowa najbardziej mnie przekonuje ;))
a jak po SR pewniej się czujesz ?!
no Majka fakt faktem tempo nasze jest "zawrotne" ;))) w porónaniu z majówkami czy wakacyjnymi ;))
Ty pod namiot jedziesz ?!?!?! oooo no ja nie wiem czy bym się zdecydowała ... dziś ma byc w nocy koło 1 stopnia :/ kurcze weź ino kobieto łykaj rutinoscorbin i dbaj o to swoje gardełko !!
no jak lekarz powiedział, że wszystko gra, to pewnie jest oki :)) spokojnie :))
poczekam na Twoją relację zanim zdecyduję się na koszulę... na razie wersja guzikowa najbardziej mnie przekonuje ;))
a jak po SR pewniej się czujesz ?!
no Majka fakt faktem tempo nasze jest "zawrotne" ;))) w porónaniu z majówkami czy wakacyjnymi ;))
Ty pod namiot jedziesz ?!?!?! oooo no ja nie wiem czy bym się zdecydowała ... dziś ma byc w nocy koło 1 stopnia :/ kurcze weź ino kobieto łykaj rutinoscorbin i dbaj o to swoje gardełko !!
no jak lekarz powiedział, że wszystko gra, to pewnie jest oki :)) spokojnie :))
aaa a ja przeglądam właśnie laktatory i podgrzewacze.... kurcze to tez spory wydatek :/....
myślę o takim Tommee Tippee
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=1228
albo takim Aventu
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=982
chociaż ten z pojemnikami aventu chyba bardziej funkcjonalny ....
a Wy na jakie się decydujecie, a może już macie ?!
myślę o takim Tommee Tippee
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=1228
albo takim Aventu
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=982
chociaż ten z pojemnikami aventu chyba bardziej funkcjonalny ....
a Wy na jakie się decydujecie, a może już macie ?!
Hmmm.... Dla mnie to one obydwa wygladaja tak samo :)
Nie mam pojecia czym nalezy sie kierowac kupujac laktator :)))
Jedno co wie, ze od siostry wlasnie mam ten z Aventu. Wczoraj wlasnie z nia rozmawialam i ona mowi, ze przy drugim dziecku na pewno zdecyduje sie na elektryczny, a nie na reczny. Moze wiec warto to przemyslec...
Nie mam pojecia czym nalezy sie kierowac kupujac laktator :)))
Jedno co wie, ze od siostry wlasnie mam ten z Aventu. Wczoraj wlasnie z nia rozmawialam i ona mowi, ze przy drugim dziecku na pewno zdecyduje sie na elektryczny, a nie na reczny. Moze wiec warto to przemyslec...