Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogarnelam mieszkanko i znikam laseczki na spacer, szkoda nie wykorzystac takiej pogody:)

do sklikania:)))

fajno masz z tymi spacerkami :))
a fotelik to faktycznie się okazja trafiła !! a jak pisałam wcześniej facet powiedział, że aż tak nie ma co inwestować w ten pierwszy fotelik - ale trafiło się Wam super ! tylko pozazdrościć ;)

TERMIN - NICK - PŁEĆ - IMIE - SZPITAL?
05.06.2008 - mmadlen - dziewczynka - MARTA PAULINA (Wejherowo)
08.06.2008 - tomka - dziewczynka -
10.06.2008 - Dominika - chłopczyk -
10.06.2008 - zabka_1983 - chłopczyk -
11.06.2008 - oliwka_27 - chłopczyk -
15.06.2008 - ja23 - chłopczyk - KUBUS
16.06.2008 - alycja - dziewczynka - ANASTAZJA ALICJA
19.06.2008 - Tygrysek_i_Misiu - dziewczynka - PATRYCJA
20.06.2008 - Asiek1 - chłopczyk -
23.06.2008 - magda23 - chłopczyk -

A CO WKLEJĘ NASZĄ LISTĘ :))

tylko gdzie kurka wodna reszta czerwcówek z listy !? ;)

mmadlen , jednak czerwiec ?? :)))

eee ja to nie wiem ...
teraz mi wyszło wg usg maj... ja to nie wiem gdzie mam się podziać ;))))
to ja tam skaczę sobie i u Was- w majówkach też wypisuję ... bo u nas czasami baaardzo cicho ;)))

no juz jestem:)
mmadlen, nie zostawiaj nas;)mozesz sie udzielac i w majowkach i w czerwcowkach, my jutro idziemy na usg (32tc) wiec zobaczymy jak tam u nas sprawa wyglada:)

kupilam dwie koszulki, jedna to taka ''typowo'' do karmienia, no wiecie z tymi smiesznymi rozcieciami po bokach-a co tam, spodobala mi sie a druga zwykla na ramiaczkach, jak to pani sprzedawczyni okreslila:''ta to taka bardziej dla meza, taka sexi..'' hehe,
no to niech bedzie ze jedna ''sexi'', a co to jak juz karmiaca mamuska to nie moze byc sexi?:)))

spoko spoko :)) się śmieję, że jeszcze połowa czerwca będzie :)
a będzie co ma być !!
ja to piszę wszędzie gdzie się da... hehe taka już jestem wszędobylska ;))

łeee no super :) pewnie, że matka karmiąca sexi musi być ;))
ja właśnie myślę o koszulach, czy może tę z rozcięciami czy możę tylko guziczki od góry ... hm ?!

no ja to w sumie duzo nie zastanawialam sie nad tym, dzis tez nie planowalam zakupow tego typu, ale zobaczylam ze sa to kupilam:)
a czy ona ma guziczki czy rozciecia....kij;)oby bylo wygodnie Mala karmic:)

no właśnie, bo podobno z tych z rozcięciami wychodzą piersi bokiem ?
tak gdzieś tu na forum przeczytałam ... ale nie wiem czy to prawda ?~!

etam, bez przesady:) wygladaja na solidne, poza tym zaszewki sa tak zrobione ze nie mozliwe zeby cos bokiem wyskoczylo:)bzdury ktos napisal,hehe

pewnie zależy jaka koszula i jak te rozcięcia są zrobione, bo jak byłam na pogotowiu ginekologicznym to własnie jednej dziewczynie dosłownie wylewały się piersi z tych rozcięć, ale podejrzewam że to zalezy od tego jak to jest uszyte

no dokladnie, moze zdarzaja sie jakies ''trefne'' albo prawdziwe ''badziewia''... moja wyglada oki, wieczorem przymierze i ''potancze'' troche,hehe i wtedy wszystko bedzie jasne:)

mmmmmm, slodka chwila to jest to!!;)

smigam na SR, dzis ostatnie zajecia:)
milego wieczorku

Alez ruszylyscie z watkiem do przodu :))) Ten chyba bedzie historyczny, jesli chodzi o szybkosc dobrniecia do 100 :)))

Pogoda taka sobie nie??? Kurcze, a ja jeszcze na biwak 2 dniowy jade z dzieciakami. Oby tylko pogoda nie dala sie we znaki, cobym sie nie rozlozyla jeszcze przed zwolnieniem.

Jesli chodzi o koszule, to mam juz jedna (spadek od siostry oczywiscie) wlasnie taka rozpinana na guziki od gory. Mysle, ze taka bedzie najwygodniejsza i najpewniejsza, wiec kolejna kupie podobna.

Dziewczyny w innym watku pisza o krotkiej szyjce. Tak sie zastanawiam, co z moja. Lekarka mowila, ze nic sie nie dzieje i nie mam sie przejmowac, ale to bylo ponad 2 tyg. temu. Preis mowil, ze sie skraca... A nastepna wizyta dopiero za 2 tyg. hmmm... Mam nadzieje, ze nie jest zle.

Milego wieczoru!!!

no to daj znać po tańcach czy nic nie wypada ;))))
poczekam na Twoją relację zanim zdecyduję się na koszulę... na razie wersja guzikowa najbardziej mnie przekonuje ;))

a jak po SR pewniej się czujesz ?!

no Majka fakt faktem tempo nasze jest "zawrotne" ;))) w porónaniu z majówkami czy wakacyjnymi ;))
Ty pod namiot jedziesz ?!?!?! oooo no ja nie wiem czy bym się zdecydowała ... dziś ma byc w nocy koło 1 stopnia :/ kurcze weź ino kobieto łykaj rutinoscorbin i dbaj o to swoje gardełko !!

no jak lekarz powiedział, że wszystko gra, to pewnie jest oki :)) spokojnie :))

aaa a ja przeglądam właśnie laktatory i podgrzewacze.... kurcze to tez spory wydatek :/....
myślę o takim Tommee Tippee
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=1228
albo takim Aventu
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=982
chociaż ten z pojemnikami aventu chyba bardziej funkcjonalny ....
a Wy na jakie się decydujecie, a może już macie ?!

A jednak ktos tu jest. Zaraz zobacze ten sprzecior!

Hmmm.... Dla mnie to one obydwa wygladaja tak samo :)
Nie mam pojecia czym nalezy sie kierowac kupujac laktator :)))
Jedno co wie, ze od siostry wlasnie mam ten z Aventu. Wczoraj wlasnie z nia rozmawialam i ona mowi, ze przy drugim dziecku na pewno zdecyduje sie na elektryczny, a nie na reczny. Moze wiec warto to przemyslec...

A tak w ogole to jedziemy do osrodka, takiego solidnego, murowanego, wiec moze nie bedzie az tak zle. Ale co do rutinoscorbinu-mam go nie znie zawaham sie go uzyc :)))

hehe zdecydowanie bierze bez zastanowienia ;))
hmmm może faktycznie warto zainwestować w elektryczny ?!
kurcze za dużywybór tego wszystkiego - głupieje człowiek ;))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry