Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no też keidyś widziałam ze 2 razy ten film ... :( ale teraz to bym go nie obejrzała, bo kurcze za bardzo się rozklejam :/

Dzien dobry nocne marki :))) Ogladalam wczoraj film "Tato". Jest to film z 1995 roku i pokazane jest, jak strasznie traktowani sa ojcowie. Matka, chociaz osoba chora psychicznie, miala przyznane prawa do dziecka, a ojciec nie. Ze niby dziecko powinno byc z matka! W sumie to racja, ale nie za wszelka cene!!!!
Tak jakos mi przyszlo na poczatek tego znow pochmurnego dnia :PPPP

a ja to do za 3 tyg to zgłupieje całkiem hihi wezmę męża i będziemy jeździć wózkami po sklepie :) zobaczymy który będzie nam odpowiadał...
no te wzorki w tych roanach są super :)

no nic Sloneczka, ide pod prysznic i do wyrka, poczytam sobie Szwaje:) mezusia nie ma wiec tylko ksiazka zostaje... ;)

kolorowych snow wszystkim zyczymy:) do juterka

pewnie ze rzecz gustu :)
te kwiatowe wzory są cudne :)

mi atlanic nie podoba sie wcale, no ale wiadomo to rzecz gustu:)
a jesli chodzi o kolory to najbardziej podobaja mi sie z focusa czarny z kwiatami:) a z roana tez polaczenie czerni z bialym lub braz:) no jeszcze te beze sa ciekawe:)

tez sie zastanawialismy nad roanem, ładny wozek, no ale jak zobaczylam atlantica - w sumie mozna nazwac to miloscia od pierwszego wejrzenia :)

no faktycznie oba fajne...
jedyne czego mi brak to tych skrętnych kółek ... małż mi się na nie uprał :/ ale może uda się go jeszcze przekonać !
fajnie, że jest możliwość przełożenia spacerówki w oba kierunki jazdy !

kolor roana ten 504 jest jest fajniutki :))

tylko cena wyższ troszkę od atlantica :/ no ale faktycznie można je wziąść pod uwagę ! ja mam jeszcze jakieś 3 tyg na wybór a potem jak będzie M to idziemy na zakupy :)

mmadlen, my tez chcielismy x-landera ale jakos przestal mi sie podobac...szczegolnie spacerowka jak zobaczylam ja na zywo z dzieckiem,hehe, ten spiworek jakis taki......nie bardzo;)

teraz jestem bardziej nastawiona na taki klasyczny wozek, no coz...kobieta zmienna jest:)))
a to sa linki do wozkow ktore bierzemy pod uwage

http://www.allegro.pl/item336904161_focus_z_fot_samoch_25_kolorow_mega_gratisy_.html

http://www.allegro.pl/item338889218_wozek_roan_marita_nowa_kolekcja_2007_wys_0zl.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry