Widok

****LIPCOWE I SIERPNIOWE MAMUSIE 2009****18

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LIPIEC:
Jumelka 01.07- chłopczyk /Dominik
akmka 01.07- dziewczynka :)
_karolcia_pf 04.07- chłopczyk
effcia 07.07- chłopczyk /Adaś
Matea 09.07
kaska2308 10.07
Sasza 12.07- chłopczyk /Krzysiu
olala82 15.07
Martek 16.07
gosiar 16.07- chłopczyk
J czy J 19.07
trotka 25.07
asior 27.07

SIERPIEŃ
adziula 06.08
agutek81 06.08
jolga 07.08 - dziewczynka
Ola81 07.08
bruks1983 15.08
larisa 16.08
Madia 16.08
olas 18.08
Asiunia81 21.08
ewa 23.08
monalizka 27.08
demolka 28.08
panismithowa 30.08
zora1- 30.08

link do 17
http://forum.trojmiasto.pl/LIPCOWE-I-SIERPNIOWE-MAMUSIE-200917-t96133,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No chyba najstarszą mężatka to jestem jednak ja. Również z września, ale 2005 roku.
no ja wyszłam za mąż we wrześniu a zaszłam w ciążę w grudniu.... coś źle liczysz..:))
to chyba tylko ja z moim mężem tak długo chcieliśmy się sobą cieszyć hehe
ale też mi zależało na pracy..chciałam troszke spełnić się zawodowo no i dotrwać do umowy na stałe-bo wiecie ile się teraz na nią czeka i jak to jest z podejściem pracodawców do kobiet w wieku rozrodczym.
Na szczęście wszystko się udało tak jak zaplanowałam :-)
My mieliśmy ślub w lipcu, potem zrobiliśmy sobie 'ostatnie' wakacje coby nacieszyć się tylko sobą i już w październiku przy pierwszym cyklu próbowania się udało :)
czy dobrze rozumiem, że wrześnióweczkom z 2008 roku udało się zaciążyć w pierwszym cyklu po ślubie?
wspaniale! nam się udało dopiero w drugim,
ślubowaliśmy 2 sierpnia 2008 :)
mój ślub był 13.09.2008r.;)
pamiętam cię demolka z wrześnówek 2008:)))
ja też z września:) 6.09.2008:)
nie wszystkie. Ja brałam ślub 17.06.2006 więc wygląda na to, że jestem najstarszą mężatką
a ja z 23 czerwca 2007
ja z 15 września ale 2007 roku:)
a dokładnie z 12 września :)
chyba prawie wszystkie panie z lipcowo-sierpniowego wątku są żonami z 2008 roku.
również pozdrawiam :)
olala82 - też jesteś żona z września????:)) ja też wrześniówka 2008 :) moja półrocznica za tydzień w piątek:)) pozdrawiam:))
jak tu się zrobiło nastrojowo, ja narazie tylko wyobrażam sobie jak stoi łóżeczko, jak relaksujemy się wieczorami we trójkę z Bąblem, powolutku już się nie mogę doczekać, chociaż całkiem fajnie mi jest w ciąży :)
mnie też już jest łatwiej przeskoczyć niż obejść i nie mam jeszcze takiego wyczucia - haczę brzuszkiem to o ścianę to o blat stołu czy szafki ;P
a ja dziś mam półrocznice ślubu hehe :)
i zauważyłam że nasz fotograf (Jarek Pranga) w końcu wrzucił nowe zdjęcia na swoją stronę z kościoła i pleneru ale fajnie bo też tam jesteśmy :)
śmieje się do męża ze dopiero co dostaliśmy album ze zdjęciami z wesela a zaraz będziemy się szykować na sesję w ciąży :)
taaaaa my obydwoje jesteśmy tacy romantyczni:
- słoneczko jak dobrze że wróciłeś wcześniej
- tęskniłaś?
- nie, trzeba umyć okna
itd.
To się nazywa romantyczne podejście ;)

A ja będę w środku między dwoma klubikami :) Mam 175 cm wzrostu i spory brzucholek ;)
ja mala zaczelam kapac wanna w wannie jak miala jakies 5 miesiecy i juz bardzo mocno chlapala, ale niewygodnie mi tak bylo-lepiej na stojaku ,tylko ze to nie bylo u mnie w domu i mala lazienka i wogole -przez 5 miesiecy nie mieszkalam w domu...

Jak dziecko jest jeszcze wieksze to spoko bo juz samo siedzi i az tak duzo sie schylac nie trzeba (mimo ze uzywalismy "foczki" to jednak troche zawsze) A od ok 10 miesieca kapiemy ja juz sama w duzej wannie, chociaz w zeszlym tygodniu zazyczyla sobie ze ona chce po prysznic- no i tak sie od tej pory kapie na stojaco bo my bez brodzika mamy same drzwi :) Przeciez nie odmowie jak ladnie prosi hi hi :P!!!

A nasz stojak kosztowal 160 zeta ale tutaj tanszych nie bylo i bralismy co jest no ale przyda sie dla drugiej dzidzi :)

:))) ja mam mały brzuch bo jestem w 16 tygodniu ciąży:)) ale to chyba fakt, że na wysokiej osobie to "wydaje" się mniejszy brzuch:))
i ja nie narzekam na swój wzrost - lubię być wysoka:)))
ciesz się z małego brzucha - mnie już naprawdę łatwiej przeskoczyć niż obejść, mam dość pytania "czy to na pewno nie są bliźniaki" i tego że po raz pierwszy w życiu muszę siadać żeby założyć buty!

zawsze marzyłam żeby choć przez jeden dzień w życiu być wysoką i długonogą;) a nie "a ty masz krótkie nóżki jak zwykle u kaczuszki"

chociaż gdy poznałam mojego męża (miłość od pierwszego wejrzenia) to po godzinie mi powiedział - "jak dobrze, że jesteś taka malutka" ja na to "dlaczego" a on "bo się nie będziesz na motorze kolebać" ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry