Widok
cześć:)) wy konczycie a ja w koncu sie doczekam też remontu na 9 wrzesnia zamowilam firme i maja sie 1o dni sprężyć...ciekawe jak to wyjdzie w praktyce.
Bociany malowałaś pokoj dla dziecka? jaki kolor wybraliście? ja co prawda nie mam osobnego pokoju ale u mnie w sypilani bedzie paula i musze sie na jakis kolor zdecydować...
Bociany malowałaś pokoj dla dziecka? jaki kolor wybraliście? ja co prawda nie mam osobnego pokoju ale u mnie w sypilani bedzie paula i musze sie na jakis kolor zdecydować...
Witam i zaraz zmykam-ostatnie dni remontowe i koniec na 200lat(,mąż sie smieje jak ja to powtarzam)....
Mam sporo pracy , kondycja dzisiaj nienajgorsza, więc się zawezmę troszke i porobie cos w tej chacie;/..Wieczorem wczasowiczów" odprawiam"..uf..ulży troszkę...zostanie jakis pare osob do 15 wrzesnia i koniec-laba!!!!!!
Pogoda do d.....trzeba sie jakoś odmulić, bo usnę z ta ścierą w łapie;(....
Maluch nasz ACTIVE-hehe..jak po Red Bull'u...:)...
Mam sporo pracy , kondycja dzisiaj nienajgorsza, więc się zawezmę troszke i porobie cos w tej chacie;/..Wieczorem wczasowiczów" odprawiam"..uf..ulży troszkę...zostanie jakis pare osob do 15 wrzesnia i koniec-laba!!!!!!
Pogoda do d.....trzeba sie jakoś odmulić, bo usnę z ta ścierą w łapie;(....
Maluch nasz ACTIVE-hehe..jak po Red Bull'u...:)...
heloł :)) i'm back :D prawie szczęśliwa:))
wszystko w porządku, Paula dalej jest Pauliną Laughing
i waży ponad 1600 gram :o termin znow mi sie do przodu przesunął na 1 listopada Cool
lekarz kazal mi wolniej chodzić...a ja nie umiem zawsze sie gdzies spiesze bo jestem wiecznie spozniona , i nie potrafie sie odzwyczaic. na wymioty dostałam czopki raczej nie skorzystam. powiedział mi że taka moja uroda i do konca ciąży musze brać tabletki dowcipne.
Alis w poniedzialek bede na sr:D moge chodzic...aczkolwiek za 2 tygodnie mam kontrole łozyska.
taa ja jeszcze nie mam nic pokupowane i jakos nie widze kiedy sie zaczna zakupy:((
wszystko w porządku, Paula dalej jest Pauliną Laughing
i waży ponad 1600 gram :o termin znow mi sie do przodu przesunął na 1 listopada Cool
lekarz kazal mi wolniej chodzić...a ja nie umiem zawsze sie gdzies spiesze bo jestem wiecznie spozniona , i nie potrafie sie odzwyczaic. na wymioty dostałam czopki raczej nie skorzystam. powiedział mi że taka moja uroda i do konca ciąży musze brać tabletki dowcipne.
Alis w poniedzialek bede na sr:D moge chodzic...aczkolwiek za 2 tygodnie mam kontrole łozyska.
taa ja jeszcze nie mam nic pokupowane i jakos nie widze kiedy sie zaczna zakupy:((
Justi, ja mam kurteczki 2 bo w sumie ja rodze w pazdzierniku, wiec dla 3 miesiecznego szkraba mozna cos ubrac juz..ale uwazam ze dla takiego malusiego, jak urodzisz w grudniu, to raczej kombinezonik sie przyda, bo jest po porstu wygodny.
Mam 3 kombinezoniki, itakie 56, 62 i 68..w sumie jak na 72 wyglada i uwazam ,ze wystarczy w zupelności!
Mam 3 kombinezoniki, itakie 56, 62 i 68..w sumie jak na 72 wyglada i uwazam ,ze wystarczy w zupelności!
dziewczyny mam pytanko:zakupilam na allegro juz troche pajacyków,kaftaników,spioszków itp.Zastanawiam sie jednak czy oplaca sie kupowac takie cieplejsze kurteczki dla maluszka od0 do 3 miesiecy.w sumie takiemu niemowlakowi niekoniecznie przyda sie taka kurteczka.Sama juz niewiem,bo one są tam takie sliczne heh:) Co sądzicie?