Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 27*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Z okazji rozpoczecia sie mojego 30 tygdonia:) otiweram wątek nowy!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze jasny fiolecik?? i do tego białe i ciemniejsze fioletowe dodatki, do tego trochę zieleni
skoro to sypialnia to jakieś deliaktne pastele mi sie widzą

http://dekoral.pl/kolory_pl_kolory,letnie_wspomnienie.xml

hej ale pospałam 11 h:))))śniadanko zjadłam i się dobudzam:)
Risika ściany mamy w kolorze słoneczny żółty,jak znajdę link do stronki z kolorem to wkleje.Dodatki chyba zielone.Pokó odrazu lepiej wygląda tak ciepło:)

cześć:)) wy konczycie a ja w koncu sie doczekam też remontu na 9 wrzesnia zamowilam firme i maja sie 1o dni sprężyć...ciekawe jak to wyjdzie w praktyce.
Bociany malowałaś pokoj dla dziecka? jaki kolor wybraliście? ja co prawda nie mam osobnego pokoju ale u mnie w sypilani bedzie paula i musze sie na jakis kolor zdecydować...

Witam i zaraz zmykam-ostatnie dni remontowe i koniec na 200lat(,mąż sie smieje jak ja to powtarzam)....
Mam sporo pracy , kondycja dzisiaj nienajgorsza, więc się zawezmę troszke i porobie cos w tej chacie;/..Wieczorem wczasowiczów" odprawiam"..uf..ulży troszkę...zostanie jakis pare osob do 15 wrzesnia i koniec-laba!!!!!!
Pogoda do d.....trzeba sie jakoś odmulić, bo usnę z ta ścierą w łapie;(....
Maluch nasz ACTIVE-hehe..jak po Red Bull'u...:)...

Risika dobrze,że wszytsko ok:)dbaj o siebie.Dobrej nocki dla wszytskich mamusiek,buziaki

risika, ciesze sie strasznie, ze wszystko z Wami kobietki w porzadku !! Uwazaj na siebie i odpoczywaj !! Widzimy sie w pon, na 40 minutowych cwiczeniach :) Lo mamo, dużą masz ta paulinkę, moja waży nieco ponad kilo !!! My idziemy do wyrsia czytac , do juterka :)

heloł :)) i'm back :D prawie szczęśliwa:))
wszystko w porządku, Paula dalej jest Pauliną Laughing
i waży ponad 1600 gram :o termin znow mi sie do przodu przesunął na 1 listopada Cool
lekarz kazal mi wolniej chodzić...a ja nie umiem zawsze sie gdzies spiesze bo jestem wiecznie spozniona , i nie potrafie sie odzwyczaic. na wymioty dostałam czopki raczej nie skorzystam. powiedział mi że taka moja uroda i do konca ciąży musze brać tabletki dowcipne.
Alis w poniedzialek bede na sr:D moge chodzic...aczkolwiek za 2 tygodnie mam kontrole łozyska.
taa ja jeszcze nie mam nic pokupowane i jakos nie widze kiedy sie zaczna zakupy:((

http://www.allegro.pl/item419383335_uroczy_bialy_kombinezon_z_miasiaczkiem.html taki chyba zakupie.....miedzy innymi

Ja mam bardzo podobny...
http://www.allegro.pl/item419410306_next_misiowy_kombinezon_0_3_m_ce_62_jesien08.html

Ten jest uroczy dla dziewuszki
http://www.allegro.pl/item420048731_kombinezon_h_m_62_68_cm.html

ten tez zacny:)
http://www.allegro.pl/item421333324_next_ocieplany_kombinezon_z_zyrafka_unikat.html

ten niczego sobie, milusi*
http://www.allegro.pl/item420713759_sliczny_kombinezon_na_zime_next.html

Welurkowe sa milusie, ale te drugie znowu praktyczne,,,moze jeden taki i drugi taki. Ja mam dwa welurkowe.. jeden normalny...

no wlasnie one sa takie cudne ze nie moge oczu oderwac :) To jeszcze jedno pytanko dodatkowe:wedlug Was lepiej te kombinezoniki takie z welurku czy misia czy lepiej takie ortalionowe?

Na allegro sa takie cudne niektore-szczegolnie h&m i Next'a..bardzo mi sie podobają;) Ale ja mam 2 w spadku po siostrzeńcu i jeden dokupiłam w srode w smyku-cudny, jak pluszowy miś:)...

no tak wlasnie myslalam ze kombinezonik bardziej bedzie przydatny:)

Justi, ja mam kurteczki 2 bo w sumie ja rodze w pazdzierniku, wiec dla 3 miesiecznego szkraba mozna cos ubrac juz..ale uwazam ze dla takiego malusiego, jak urodzisz w grudniu, to raczej kombinezonik sie przyda, bo jest po porstu wygodny.
Mam 3 kombinezoniki, itakie 56, 62 i 68..w sumie jak na 72 wyglada i uwazam ,ze wystarczy w zupelności!

dziewczyny mam pytanko:zakupilam na allegro juz troche pajacyków,kaftaników,spioszków itp.Zastanawiam sie jednak czy oplaca sie kupowac takie cieplejsze kurteczki dla maluszka od0 do 3 miesiecy.w sumie takiemu niemowlakowi niekoniecznie przyda sie taka kurteczka.Sama juz niewiem,bo one są tam takie sliczne heh:) Co sądzicie?

u mnie obiad zrobiony i pierwsza partia babeczek też. TYlko że mało urosły, robiłam wg przepisu i takie plaskate są, hmmm chyba zakalcowate. No ale nie ważne, pierwsze koty za płoty jak to się mówi:)

ej, Risika, wracaj do zdrówka, oby dobrze było !!! Daj znac co i jak. a w razie czego moze bedzie mozna te pieniadze za SR zwrocic. Daj znac jak tam maluszek i Ty. Buziaki...

pisze jeszcze raz bo wykasowało mi.
m_g_ może my się pojawimy w szkole rodzenia,jak damy radę,bo przez ten remont to wsyztsko na głowie stoi.Jakie zajęcia są??
soczek z buraka wypity teraz lenistwo:]
Riskia daj znac po lekarzu,niedobrze,że ywmiotujesz:(bidulka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry