Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (5)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chyba pora na kolejny wątek :)
Lista mamusiek :) Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam, w razie czego mnie poprawcie :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555- 7 lipiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej :)

założyłam nowy wątek, ponieważ na moim "pożyczonym" necie skończył się limit pobierania danych i wątek otwiera mi się koło 4-6 minut... szału dostaję bo czasem w ogóle mnie wyrzuca... :P
link poniżej :)

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=200043&c=1&k=160
Zdrowia Fasolek :) Trzymaj się...
Dzieki dziewczyny,pospalam po lekach pare godzin i jest moze troszke lepiej,ale kilka dni to potrwa zanim znowu wroce do formy,pozdrawiam i dobranoc
Fasolek, dużo zdrówka życzę!
A co do siary, to niby piszą, że się pojawia pod koniec ciąży, ale mi w poprzedniej też pojawiła się jakoś tak w połowie, ale chyba po tygodniu zanikła. No i nie miałam aż takich sensacji, ot trochę pobrudziło mi stanik, ale to potem w ogóle nie chce się sprać.
ehh, taka to teraz pogoda. kuruj sie fasolek !

ja mam lenia na maksa, od rana zalegam na kanapie i nic mi się nie chce...
a ja wlasnie wrocilam od lekarza,chora jestem,mam taki kaszel,ze lepiej w ogole do mnie nie podchodzic:(
maga79 - koniecznie !!!!!!!!!!
Assegai... a to nie trochę za wcześnie ??? hmmm może i ja sie nie znam, ale myślałam że to przy końcówce tak jest...
ja ruchów też nie czuje ale cierpliwie wyczekuję :)
płeć może poznam w poniedziałek..
czasem mam takie dziwne uczucie jak leże sobie wieczorem, jest cicho, trzymam ręce na brzuszku, jakbym czuła dwa tętna... albo to moja krew tak pulsuje dziwnie :) nie wiem hehe
hej:)
no u mnie tez narazie ruchow maluszka brak,przynajmniej takich,ze moglabym stwierdzic,ze to to a nie np burczenie brzucha:P,z piersi tez mi nic nie wyplywa,ale widze,ze wszystko przed nami
cześć:)

u mnie nic się nie dzieje, ruchów nie czuje, płci jeszcze nie znamy, jakoś w tyle za Wami jestem, za to brzuszek już widoczny na pewno :)
a dziewczyny leci Wam siara z piersi? Bo cholercia chyba będę musiałą sobie coś kupic do stanika bo aż mi przesiąka przez koszulkę.... ;-( a do tego przy tym wypływaniu mam masakryczne skórcze sutków i na prawdę muszę przyznać ze są dość nieprzyjemne... a jak sobie pomysle co będzie po porodzie...
Ej, to na razie domysły lekarza Paulina. Może być jeszcze dziewczynka :)

Wg mojej wagi też mam 2 kg na plusie.
Od przyszłego tygodnia obiecałam sobie zwolnienie tempa bo po ostatnich tygodniach padam na twarz, czy też raczej właściwiej by było powiedzieć: na cycki, bo robią się coraz większe ;p

Dzidziol rusza się jak tylko siadam na chwilę, co przeważnie ma miejsce późnym wieczorem np. teraz ;)

Lumpek nazywa się Eurociuchy i mieści przy Sobieskiego prawie na wysokości UM Rumia. W ogóle to jest sieć i w Rumi są chyba jeszcze dwa. Moja szwagierka tam kiedyś pracowała.
Często udaje się mi wygrzebać nówkę bluzeczkę albo sukienkę np. za 3 zł.
Także polecam :)

Lalinek - moje nocki też są przerywane często. Parę dni temu o 4 rano usłyszałam radosne: "dzień dobry mamusiu" ;p
W przyszłym tygodniu w ramach zwalniania tempa musimy już koniecznie zgadać się na tą kawkę :)
My jesteśmy właśnie po wizycie u doktora. Maluszek zdrowy, ładnie się rozwija i... Wprawdzie jeszcze nic nie widać, ale Pan Dr powiedział, że jak na jego oko to będzie znowu chłopak. A miałam nadzieję, że jednak będzie do kompletu dziewczynka!
A na ważeniu wyszło mi że przytyłam już 6 kg, chociaż wg domowej wagi to ok 2.
nie no ja do chudych nie należę, ale do grubych tez nie : zresztą wstawiałam kiedyś zdjęcie brzucha to widac było :) taka średnia jestem heheh
Ąssegai 3 kilo to nie jest chyba dużo :) zwłaszcza na takiego chudzielca :)
ja brzuszek mam stosunkowo mały, ale za to 3 kilo dodatkowe ;-) co prawda tragedii nie ma jak na 19 tydz zaczęty.... A jestem raczej szczupła bo zawsze wchodziłam w xs,s...
dziękuję za radę dziewczyny :) jakoś póki co nic nie pomaga... nie śpię więcej niż 3 godziny na dobę... w ciągu dnia też się raczej nie da - tyle co się zdrzemię na chwilę między wierceniem u sąsiadów a kłuciem ściany... chodzę na pół przytomna, ale kupiłam sobie melise dzisiaj. bedę piła przed snem - zobaczymy :)
jejq jak dobrze że ślub miałam miesiąc temu - brzuch dało się ukryć, bo teraz to wyglądam nie na 4 miesiąc ale na 5/6... ciesze się brzuszkiem i kocham go bardzo, ale coś szybko wyskoczył :) uwielbiam się po nim głaskać :D
Przepraszam to do Lalinek wiadomość ;)
A maga spróbuj zrobić mały wałeczek i położ sie i na waleczku nogi do góry to bardzo mi pomagało :) albo jak siedzisz przed tv to tez połóż nogi wyżej niż kanapa i też poczujesz ulge :) Powodzenia
hej,maga jakbys mogla podaj jakies blizsze dane tego sklepu,ja w rumi od niedawna mieszkam i nie ogarniam jeszcze wszystkiego,Lalinek widzialam kiedys na forum,ze dziewczyny mialy watek nt niespokojnych nog,moze znajdziesz tam jakies "lekarstwo",a tak to milego popoludnia!!!
maga79 daj znac gdzie dokładniej on jest :)

ja nie śpie nie wiem którą to już noc... wszytkie sa takie same - zespół niespokojnych nóg... nie mam juz siły dziewczyny !!!!! nic nie pomaga... ani chodzenie, ani rozgrzewanie... płakać mi się chce ze zmęczenia i z niemocy... :(( nie mam już sił...
Assegai - H&M to mój ukochany sklep dziecięcy :) Nigdy nie mogę się oprzeć, żeby czegoś nie kupić ;)

Poza tym dziewczyny z Rumi - polecam lumpek przy głównej drodze, niedaleko galerii - Maryśka ma furę ciuchów stamtąd.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry