Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (5)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chyba pora na kolejny wątek :)
Lista mamusiek :) Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam, w razie czego mnie poprawcie :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555- 7 lipiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej :)

założyłam nowy wątek, ponieważ na moim "pożyczonym" necie skończył się limit pobierania danych i wątek otwiera mi się koło 4-6 minut... szału dostaję bo czasem w ogóle mnie wyrzuca... :P
link poniżej :)

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=200043&c=1&k=160
Zdrowia Fasolek :) Trzymaj się...
Dzieki dziewczyny,pospalam po lekach pare godzin i jest moze troszke lepiej,ale kilka dni to potrwa zanim znowu wroce do formy,pozdrawiam i dobranoc
Fasolek, dużo zdrówka życzę!
A co do siary, to niby piszą, że się pojawia pod koniec ciąży, ale mi w poprzedniej też pojawiła się jakoś tak w połowie, ale chyba po tygodniu zanikła. No i nie miałam aż takich sensacji, ot trochę pobrudziło mi stanik, ale to potem w ogóle nie chce się sprać.
ehh, taka to teraz pogoda. kuruj sie fasolek !

ja mam lenia na maksa, od rana zalegam na kanapie i nic mi się nie chce...
a ja wlasnie wrocilam od lekarza,chora jestem,mam taki kaszel,ze lepiej w ogole do mnie nie podchodzic:(
maga79 - koniecznie !!!!!!!!!!
Assegai... a to nie trochę za wcześnie ??? hmmm może i ja sie nie znam, ale myślałam że to przy końcówce tak jest...
ja ruchów też nie czuje ale cierpliwie wyczekuję :)
płeć może poznam w poniedziałek..
czasem mam takie dziwne uczucie jak leże sobie wieczorem, jest cicho, trzymam ręce na brzuszku, jakbym czuła dwa tętna... albo to moja krew tak pulsuje dziwnie :) nie wiem hehe
hej:)
no u mnie tez narazie ruchow maluszka brak,przynajmniej takich,ze moglabym stwierdzic,ze to to a nie np burczenie brzucha:P,z piersi tez mi nic nie wyplywa,ale widze,ze wszystko przed nami
cześć:)

u mnie nic się nie dzieje, ruchów nie czuje, płci jeszcze nie znamy, jakoś w tyle za Wami jestem, za to brzuszek już widoczny na pewno :)
a dziewczyny leci Wam siara z piersi? Bo cholercia chyba będę musiałą sobie coś kupic do stanika bo aż mi przesiąka przez koszulkę.... ;-( a do tego przy tym wypływaniu mam masakryczne skórcze sutków i na prawdę muszę przyznać ze są dość nieprzyjemne... a jak sobie pomysle co będzie po porodzie...
Ej, to na razie domysły lekarza Paulina. Może być jeszcze dziewczynka :)

Wg mojej wagi też mam 2 kg na plusie.
Od przyszłego tygodnia obiecałam sobie zwolnienie tempa bo po ostatnich tygodniach padam na twarz, czy też raczej właściwiej by było powiedzieć: na cycki, bo robią się coraz większe ;p

Dzidziol rusza się jak tylko siadam na chwilę, co przeważnie ma miejsce późnym wieczorem np. teraz ;)

Lumpek nazywa się Eurociuchy i mieści przy Sobieskiego prawie na wysokości UM Rumia. W ogóle to jest sieć i w Rumi są chyba jeszcze dwa. Moja szwagierka tam kiedyś pracowała.
Często udaje się mi wygrzebać nówkę bluzeczkę albo sukienkę np. za 3 zł.
Także polecam :)

Lalinek - moje nocki też są przerywane często. Parę dni temu o 4 rano usłyszałam radosne: "dzień dobry mamusiu" ;p
W przyszłym tygodniu w ramach zwalniania tempa musimy już koniecznie zgadać się na tą kawkę :)
My jesteśmy właśnie po wizycie u doktora. Maluszek zdrowy, ładnie się rozwija i... Wprawdzie jeszcze nic nie widać, ale Pan Dr powiedział, że jak na jego oko to będzie znowu chłopak. A miałam nadzieję, że jednak będzie do kompletu dziewczynka!
A na ważeniu wyszło mi że przytyłam już 6 kg, chociaż wg domowej wagi to ok 2.
nie no ja do chudych nie należę, ale do grubych tez nie : zresztą wstawiałam kiedyś zdjęcie brzucha to widac było :) taka średnia jestem heheh
Ąssegai 3 kilo to nie jest chyba dużo :) zwłaszcza na takiego chudzielca :)
ja brzuszek mam stosunkowo mały, ale za to 3 kilo dodatkowe ;-) co prawda tragedii nie ma jak na 19 tydz zaczęty.... A jestem raczej szczupła bo zawsze wchodziłam w xs,s...
dziękuję za radę dziewczyny :) jakoś póki co nic nie pomaga... nie śpię więcej niż 3 godziny na dobę... w ciągu dnia też się raczej nie da - tyle co się zdrzemię na chwilę między wierceniem u sąsiadów a kłuciem ściany... chodzę na pół przytomna, ale kupiłam sobie melise dzisiaj. bedę piła przed snem - zobaczymy :)
jejq jak dobrze że ślub miałam miesiąc temu - brzuch dało się ukryć, bo teraz to wyglądam nie na 4 miesiąc ale na 5/6... ciesze się brzuszkiem i kocham go bardzo, ale coś szybko wyskoczył :) uwielbiam się po nim głaskać :D
Przepraszam to do Lalinek wiadomość ;)
A maga spróbuj zrobić mały wałeczek i położ sie i na waleczku nogi do góry to bardzo mi pomagało :) albo jak siedzisz przed tv to tez połóż nogi wyżej niż kanapa i też poczujesz ulge :) Powodzenia
hej,maga jakbys mogla podaj jakies blizsze dane tego sklepu,ja w rumi od niedawna mieszkam i nie ogarniam jeszcze wszystkiego,Lalinek widzialam kiedys na forum,ze dziewczyny mialy watek nt niespokojnych nog,moze znajdziesz tam jakies "lekarstwo",a tak to milego popoludnia!!!
maga79 daj znac gdzie dokładniej on jest :)

ja nie śpie nie wiem którą to już noc... wszytkie sa takie same - zespół niespokojnych nóg... nie mam juz siły dziewczyny !!!!! nic nie pomaga... ani chodzenie, ani rozgrzewanie... płakać mi się chce ze zmęczenia i z niemocy... :(( nie mam już sił...
Assegai - H&M to mój ukochany sklep dziecięcy :) Nigdy nie mogę się oprzeć, żeby czegoś nie kupić ;)

Poza tym dziewczyny z Rumi - polecam lumpek przy głównej drodze, niedaleko galerii - Maryśka ma furę ciuchów stamtąd.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry