Widok
witam - takie filmy mnie przerazaja - powtarzam sobie ze dzieci ida wlasnym tempem, ze Filip mial podobny rozwoj jak Natka a teraz w niektorych rzeczach wypzredza swoich rowiesnikow a w innych jest jakby do tylu i to sie wszystko pozniej wyrowna ale potem ogladam taki filmik i jestem w szoku. Natka nawet jeszcze nie probuje raczkowac... ech
Blanca - jednak nie zapisalam sie na basen, poczekam do wiosny tzn - zapisuje sie na pierwszy sezon po sylwestrze. Jednak obecna pogoda jest dla mnie zbyt zdradliwa...
wczoraj mialam parszywa migrene - to znaczy dzien zaczal sie niezle, zapisalam sie na silownie i poszlam na pierwsze zajecia - cel to 3-4 razy w tygodniu. Pozniej mala byla biedna - zabki nadal sie nie przebily choc sa juz duze gule i okolo 3 dostalam wrednej migreny a musielismy pojechac na imieniny mojego taty. Ten wieczor to byl koszmar - nie ze niemilo - po prostu taki bol ostatnio czulam przy porodzie... noc jakos przeszla i dzisiaj jest lepiej choc mala barzdiej marudzi - zaraz bedzie viburcol...
Blanca - jednak nie zapisalam sie na basen, poczekam do wiosny tzn - zapisuje sie na pierwszy sezon po sylwestrze. Jednak obecna pogoda jest dla mnie zbyt zdradliwa...
wczoraj mialam parszywa migrene - to znaczy dzien zaczal sie niezle, zapisalam sie na silownie i poszlam na pierwsze zajecia - cel to 3-4 razy w tygodniu. Pozniej mala byla biedna - zabki nadal sie nie przebily choc sa juz duze gule i okolo 3 dostalam wrednej migreny a musielismy pojechac na imieniny mojego taty. Ten wieczor to byl koszmar - nie ze niemilo - po prostu taki bol ostatnio czulam przy porodzie... noc jakos przeszla i dzisiaj jest lepiej choc mala barzdiej marudzi - zaraz bedzie viburcol...
bigbeat - ale super gadułkę masz:) Jednak to prawda, że dziewczynki szybciej "gadate" są ;)
małgocha -brawo!!
minia - u nas butla/kubek w ciągu dnia z sokiem jest ok ale na zmęczeniu Błażej patrzy sie na mnie jak na wariatkę i udaje że nie wie o co chodzi...no i ryczy :/ Chciałam nafaszerować na wieczór małego ale nici z tego. Dziś nawet kaszki łyżeczką nie zjadł - będzie noc pod znakiem kilku karmień
jutro basenik:) Agsss - namyśliłaś się? :D
małgocha -brawo!!
minia - u nas butla/kubek w ciągu dnia z sokiem jest ok ale na zmęczeniu Błażej patrzy sie na mnie jak na wariatkę i udaje że nie wie o co chodzi...no i ryczy :/ Chciałam nafaszerować na wieczór małego ale nici z tego. Dziś nawet kaszki łyżeczką nie zjadł - będzie noc pod znakiem kilku karmień
jutro basenik:) Agsss - namyśliłaś się? :D
podjełam próbę nakarmienia Maksia butlą z moim mleczkiem, mały na poczatku pobawił sie smokiem a potem ładnie zassał-wypił ok 120 ml i zaczął tak ryczec, aż mu łzy leciały i nie mogłam go od razu uspokoic, dopiero za drugim podejściem chwycił cyca i zaczął ssac..........ten płacz to chyba wynik zorientowania się, że to nie cyc....
U mnie multitasking to codzienność, chciałam sobie zrobić małą przyjemność (a także otoczeniu) i odświeżyć kolor włosów. W domu okazało się, że farba, którą kupiłam ma przebitą tunkę z emulsją koloryzującą. Żesz w mordę, żebym jeszcze miała czas na wyprawę do sklepu i zwrot...
A, nie chwaliłam się Wam jeszcze:-) ale moje dziecię od kilku dni mówi wyraźnie "mama". Normalnie mnie woła. :-)))
Fajnie w końcu być mamą dla własnego dziecka.
Zaczyna też mówić "am, mniam" i patrzeć na bufet kiedy jest głodna.
Moja mała gaduła. :-D
A, nie chwaliłam się Wam jeszcze:-) ale moje dziecię od kilku dni mówi wyraźnie "mama". Normalnie mnie woła. :-)))
Fajnie w końcu być mamą dla własnego dziecka.
Zaczyna też mówić "am, mniam" i patrzeć na bufet kiedy jest głodna.
Moja mała gaduła. :-D
Witam. Uprawiam dziś multitasking... Pranie, gotowanie, praca i dzidzia. Dla mnie czasu już zabrakło ;/ Pobudka była dziś o 7, bo budzik za długo dzwonił, a tak to mała ładnie przesypia noc (jak już stoczymy wieczorną walkę i zaśnie).
Bigbeat, dzięki za info, jutro się chyba zaopatrzę w promocyjne pampki :)
Bigbeat, dzięki za info, jutro się chyba zaopatrzę w promocyjne pampki :)
hej tatuś zajmuje się szkrabem wie mogę coś skrąbnąc :)
wczoraj próbowaliśmy podac małemu moje mleczko w butelce ale misja zakończyła się nie powodzeniem :(mały bawił się smokiem, trochę go gryzł i więcej mleka było na jego ubranku niż w brzuszku, bedziemy dalej próbowac...\
wczoraj Maksiu też nie chciał zasnąc w końcu wziełam go do nas i przystawiłam do cyca -ale i tak z pół godziny gadał i rozpychał się na łózku, w końcu poległ i tatuś odniósł go do łóżeczka. wczoraj obniżyliśmy mu łóżeczko bo już się baliśmy tak go zostawia na dłużej bo od kilku dni nasz szkrab zaczyna raczkowa i podnosic swoje ciałko do góry...
pozdrawiam :)
wczoraj próbowaliśmy podac małemu moje mleczko w butelce ale misja zakończyła się nie powodzeniem :(mały bawił się smokiem, trochę go gryzł i więcej mleka było na jego ubranku niż w brzuszku, bedziemy dalej próbowac...\
wczoraj Maksiu też nie chciał zasnąc w końcu wziełam go do nas i przystawiłam do cyca -ale i tak z pół godziny gadał i rozpychał się na łózku, w końcu poległ i tatuś odniósł go do łóżeczka. wczoraj obniżyliśmy mu łóżeczko bo już się baliśmy tak go zostawia na dłużej bo od kilku dni nasz szkrab zaczyna raczkowa i podnosic swoje ciałko do góry...
pozdrawiam :)
Hej, u nas 5 pobudek nocnych. Super...
Może komuś się przyda info:
Byłam dziś w Galerii Bandyckiej - w Superpharmie jest promocja - Jumbo Pack Pampersów 42,99PLN, Huggiesy 39,99PLN (przy zakupie dwóch paczek chusteczki Huggies o wartości 7,99 - gratis!;-)), mają też chusteczki Hippa nawilżane z ładnym pudełeczkiem w promocji za 11,99.
A poza tym perfumy, jak co roku przed świętami, można tanio kupić.
Pozdrawiam mamuśki, miłego poniedziałku :-)
Może komuś się przyda info:
Byłam dziś w Galerii Bandyckiej - w Superpharmie jest promocja - Jumbo Pack Pampersów 42,99PLN, Huggiesy 39,99PLN (przy zakupie dwóch paczek chusteczki Huggies o wartości 7,99 - gratis!;-)), mają też chusteczki Hippa nawilżane z ładnym pudełeczkiem w promocji za 11,99.
A poza tym perfumy, jak co roku przed świętami, można tanio kupić.
Pozdrawiam mamuśki, miłego poniedziałku :-)
Mój mały już zjada cały słoiczek jabłuszka czasem marchewkę pije herbatkę hippa jabłuszkową z melisą i jeżdzimy w spacerówce rozkładanej na płasko już miesiąc bo gondola sprzedana. Strasznie go ciągnie do siadu. Obecnie jestem na etapie zmiany mleka z bebiko na bebilon bo ma zaparcia.
Ważył 7 kg 2 tyg. temu, a wkurza mnie że w ciągu dnia prawie nie śpi i coraz trudniej go uśpić muszę go bujać na rękach. W nocy budzi się o 24 potem ok 4 30 ale daje mu wodę lub herbatkę aby do 6 chociaż wytrzymał pozdrawiam!!!
Ważył 7 kg 2 tyg. temu, a wkurza mnie że w ciągu dnia prawie nie śpi i coraz trudniej go uśpić muszę go bujać na rękach. W nocy budzi się o 24 potem ok 4 30 ale daje mu wodę lub herbatkę aby do 6 chociaż wytrzymał pozdrawiam!!!
moj maly urodzil sie w czerwcu i jeszcze nie siada ale widze ,ze w polowie zimy bedziemy musieli sie przepakowac do spacerowki bo powoli nie miescimy sie w emmie.dzis maly zjadl troszke jabuszka,najpierw sie krzywil a pozniej chcial jeszcze ale wole aby jeszcze jakis czas jadl moje mleczko.w piatek do lekarza i zobaczymy co powie i ile maly wazy.we wrzesniu wazyl 7100g a teraz pewnie wazy ok 8500 lub juz 9kg