Widok

~~~Majówki 9 - ostatni trymestr :)~~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zrobiłam nowy wątek :)

Alicja jak tam Twoje wyniki, odebrałaś ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak...w sobote :) mocz idealny hehe :D więc to raczej nie nerka...dzisiaj ból troszke mniejszy...ale na wizycie i tak będę drążyć ten temat i zobaczymy co mi powie :)

trafny tytuł wątku...ostatni trymestr....ech, jak to szybko zleciało.....wyobrażacie sobie, że ja dokładnie od 13 września siedzę w domu? Już zapomniałam nawet chyba, którędy do mojej pracy się jeździ...........

a mam pytanko jedno...czy jest wśród majówek ktoś, kto dziś na Zaspie zaczyna zajęcia w szkole rodzenia??

Czas szybko leci, małymi krokami zbliżamy się do maja :) to nasze ostatnie 3 miesiące (no u mnie za kilka dni 3 try).

Ja siedzę w domciu od listopada i dobrze mi z tym, nie mogę sobie wyobrazić bym była tak ganiana do pracy w obecnym stanie jak przed zwolnieniem.

Alicja super że wyniki masz dobre, a dziś się wyjaśni co jest przyczyną Twojego bólu - byle wytrzymać do wizyty :)

dokładnie...byle do wizyty to sie mam nadzieje uspokoje...szkoda że bez USG no ale trudno :)
a tak wogóle Agata to wszystkiego najlepszego z okazji ciężarówkowej studnióweczki :)

Dzięki, Twoja była wczoraj więc gratuluję również :))

Szkoda, że dziś bez usg, też bym chciała moje maleństwo zobaczyć ale sadzę że sprawdzi nam tętno płodu więc chociaż bicia serduszka posłuchamy :)))

pewnie tak...no i mam nadzieje że karze mi w końcu tą glukoze zrobić bo chyba jestem jedyną majówką na e-mama która jeszcze tego nie robiła :)

no no, już chyba czas najwyższy.....ja robiłam jakoś w 26 tc, też późno......

Alicja ja też jeszcze nie robiłam, co nie zmienia faktu że jesteśmy tu również jedyne, które nie miały jeszcze glukozy robionej.

W zeszłym tygodniu pytałam się tych babeczek z evi-medu czy mogę przyjechać z już wypitą glukozą ale powiedziały, że nie - badanie robione jest pod ich nadzorem więc chyba pojadę na samą 7 by je zrobić jak grzybowska mi je zapisze

no to możemy sie umówić jednego dnia co by nam raźniej było. Ja na pewno też będę z samego rańca. Na szczęście Krzysiek się zaoferowal ze mnie przywiezie i posiedzi tam tą godzinkę....no bo nie wiadomo jak się będę czuła :) lubie słodkie ale różnie to bywa ...a przezorny zawsze ubzpieczony :)

Agata mam pytanko, pamietasz moze jak to jest, czy w czwartki ona też robi USG czy tylko w poniedziałi ? bo 25lutego zaczynam skzołe rodzenia i to akurat poniedziałki wyapdają więc się zastanawiam jak to będzie z wizytami u niej teraz :(

No to Alicja umówimy się, godzina szybciej nam zleci :)

Co do usg, to na pierwszej wizycie u niej z usg byłam w czwartek-sądzę że jest usg tylko nie ma możliwości nagrania na płytę ale nie wiem z jakiego powodu

hej dziewczyny, tak z innej beczki - zaczęłam się zastanawiać kiedy kupić te staniki do karmienia..myśleć o tym teraz czy po porodzie, wtedy chyba cycki jeszcze większe będą, więc może poczekać?? jak Wy robicie?
nio to sie umówimy na jakiś dzionek :)
spytam jej dzisiaj jak to z tymi wizytami jest :)
andzior...ja sobie ostatnio zamówiłam z neciku stanik do karmienia bo zamawialam koszule do szpitaa i tak jakos za jednym razem, mam teraz stanik dla ciężarówek w ktorego miseczce mam ciutke luzu wiec wzielam taki sam rozmiar...a jak będzie potem to sie okarze...najwyzej sie dokupi jakis :)

hej,Madziorek ja zaczynam dzisiaj szkole rodzenia na Zaspie o 17,milo bedzie Cie poznac.
a wybiera sie któras do szkoły rodzenia w Wejherowie 25lutego na 17.00 ? :D

Madziarka, super
Madzie górą, jupiiiiii

andzior.Do szpitala trzeba mieć co najmniej 2 staniki.

Alicja a Ty z Wejherowa??

Tak w og.óle to dziś pierwszy dzień na L4. Jeszcze nie moge sobie znalezc miejsca w domu bo stale zabiegana bylam i praca w ogole mnóstwo ludzi, a teraz sama.... - tzn z maluszkiem w brzuszku. Będziemy mieli synka - Pawełka.

Na szkołę rodzenia sie nie wybieramy, mamy położną w rodzinie hehe.

A co do glukozy to już jestem po było dobre ale tylko dlatego że do calej mikstury dodałam sobie cytrynkę, poprostu ją wcisnęłam do tego kubka i wypiłam duszkiem, naprawde to polecam, tak mi zresztą doradziła mojja pani doktor.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry