Widok
hej mamuśki :)
fajna ta nasza lista majóweczek
dopiszcie ktoś przy okazji - imię chyba Karolek:)
aha , nie wiem czy juz był taki temat...
otóż ... ja nadal chodzę do pracy, bo czuję sie całkiem dobrze
powiedzcie mi czy Wy wszystkie jesteście już na chorobowym/zawolnieniu
czy może któras jeszcze pracuje?
fajna ta nasza lista majóweczek
dopiszcie ktoś przy okazji - imię chyba Karolek:)
aha , nie wiem czy juz był taki temat...
otóż ... ja nadal chodzę do pracy, bo czuję sie całkiem dobrze
powiedzcie mi czy Wy wszystkie jesteście już na chorobowym/zawolnieniu
czy może któras jeszcze pracuje?
aha, Karolek do listy dopisany :]
jestem po wizycie u doktora, moja perełka waży 1100g i jak zwykle fikała przy USG takie fikołki, że nawet porządnej fotki nie dało się zrobić :) aż lekarz poczuł kilka kopnięć jak trzymał sondę przy brzuchu :)
sprawdziliśmy dziś jedynie, czy górna warga się zrosła - jest OK więc zajączka nie będzie hi hi hi - tu zrobił doktor taką śmieszną fotkę twarzyczki od strony brzucha, że nos wygląda jakby wisiał w powietrzu, wogóle nie jest połączony z resztą twarzy he he he
jestem po wizycie u doktora, moja perełka waży 1100g i jak zwykle fikała przy USG takie fikołki, że nawet porządnej fotki nie dało się zrobić :) aż lekarz poczuł kilka kopnięć jak trzymał sondę przy brzuchu :)
sprawdziliśmy dziś jedynie, czy górna warga się zrosła - jest OK więc zajączka nie będzie hi hi hi - tu zrobił doktor taką śmieszną fotkę twarzyczki od strony brzucha, że nos wygląda jakby wisiał w powietrzu, wogóle nie jest połączony z resztą twarzy he he he
heheeh , fajnie fikają nasze maluchy
jak ja byłam u lekarza , to mały tak uciekał , że lekarz nie mógł złapać bicia serduszka
śmiesznie było :)))))))))))
jeśli chodzi o prace... pracuje za biurkiem
ale każda koleżanka z pracy zwraca mi uwagę, że już powinnam być w domu na zwolnieniu ...odpoczywać...
jak ja byłam u lekarza , to mały tak uciekał , że lekarz nie mógł złapać bicia serduszka
śmiesznie było :)))))))))))
jeśli chodzi o prace... pracuje za biurkiem
ale każda koleżanka z pracy zwraca mi uwagę, że już powinnam być w domu na zwolnieniu ...odpoczywać...
Ja jeszcze chodze do pracy, ale po 20 marca chce isc na zwolnienie. Mnie też już wszyscy pytają, kiedy chce odpocząć?
Powiem wam, że tak mnie dziś brzuch boli, że aż się niepokoję. Co raz mocniej mnie "ciągnie", chodzić nie mogę... Miewam chwilami "coś" co zastanawiam się jak nazwać i opisać. Może to są skórcze? Na dole brzucha w okolicy pachwin. Kuzynka miała skórcze macicy od ktoregos miesiąca i lekarz jej coś przepisał na nie - teraz nie pamiętam co. Na szczeście do Grzybowskiej ide w poniedzialek.
Powiem wam, że tak mnie dziś brzuch boli, że aż się niepokoję. Co raz mocniej mnie "ciągnie", chodzić nie mogę... Miewam chwilami "coś" co zastanawiam się jak nazwać i opisać. Może to są skórcze? Na dole brzucha w okolicy pachwin. Kuzynka miała skórcze macicy od ktoregos miesiąca i lekarz jej coś przepisał na nie - teraz nie pamiętam co. Na szczeście do Grzybowskiej ide w poniedzialek.
oj zuzka ...jak czytam to co piszesz ... to jakbym siebie słyszała
mamy 'zawsze' prawie takie same objawy/dolegliwości
mnie tez tak "ciągnęło" .... pomogła mi zmiana ubrania
lżejsze spodnie i odpoczynek , odpoczynek , odpoczynek!
teraz tylko pachwiny mi dokuczają ...i zdyszka... muszę baaaaaaardzo wolno chodzić
ja też przed światami chcę iść na zwolnienie
mamy 'zawsze' prawie takie same objawy/dolegliwości
mnie tez tak "ciągnęło" .... pomogła mi zmiana ubrania
lżejsze spodnie i odpoczynek , odpoczynek , odpoczynek!
teraz tylko pachwiny mi dokuczają ...i zdyszka... muszę baaaaaaardzo wolno chodzić
ja też przed światami chcę iść na zwolnienie
Ja miałam podobne objawy i moja pani doktor nastraszyla mnie ze to skurcze i nakazala isc na zwolnienie albo wiecej odpoczywać. A że jezdze calymi dniami samochodem nie moglam sobie pozwolic ani na skrocenie pracy ani na szybszy odpoczynek jak wieczorem. Wiec ciedze od poniedzialku na zwolnieniu.
Wole to niż leżeć za jakiś czas z rozwarciem. Albo co gorsza urodzic szybciej jak w maju......
Wole to niż leżeć za jakiś czas z rozwarciem. Albo co gorsza urodzic szybciej jak w maju......