Widok

~~~Majówki 9 - ostatni trymestr :)~~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zrobiłam nowy wątek :)

Alicja jak tam Twoje wyniki, odebrałaś ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to gratuluję :) wśród majowych maluszków panuje więc stosunek 7 do 10 dla chłopców...................
czyli Marysia, Zosia lub Tosia?

zuzka, a wiesz może do której jest czynny Akpol? Chcę się tam rozejrzeć za fotelikiem do samochodu. Taki sprzęt muszę zobaczyć i "obmacać" :)

czy fotelik a nosidełko to to samo?

Akpol jest czynny od pon. do sob. 10 – 20 a w niedz. 10 - 18

dzięki

podbijam wątek, bo spadniemy daleeekoooo

dziś niedziela, taka cisza tu panuje.......a u mnie za oknem non stop śnieżna zawierucha

Rewelacja filmik - łza zakręciła mi się w oczku :)

moj Kubus juz ma 26 tyg - kopie z różnym nasileniem raz tak mocno ze mi dech zapiera a raz tak delikatnie jakby mnie laskotal :)

mam pytanie czy ktoras z Was ma zdiagnozowana cukrzyce ciażowa ?
mi po glukozie 75g wyszlo ze organizm nie radzi sobie z taka iloscia cukru i moja gin stwierdzila ze to wlasnie cukrzyca ciazowa - dostalam skierowanie do szpitala :( i mierze cukier 7 razy dziennie - i wlasnie tu mi sie cos nie zgadza :) oczywiscie na moja korzysc
faktycznie przeszlam na diete tzn odstawilam slodycze - nie jem juz tabliczki czekolady na raz i slodkich przekasek - i jak mierze cukier to mam wszystkie wyniki w normie a nawet duzo lepiej bo norma jest 75-140 dla glukometru a ja mam max 120 1h po jedzeniu wiec jest wszystko dobrze :)
w pon mialam sie zglosic na patologie ciazy na zaspe ale udalo mi sie przekonac meza aby pomierzyc ten cukier przez tydz i pokazac to gin niech oceni - moze nie jest ze mna az tak zle i w czwartek idziemy na wizyte i zobaczymy
moze ktoras z was ma to samo co ja - i ktos mi w koncu powie po co mam siedziec na tej patologi ciazy ?? bo cukier to sobie moge mierzyc sama w domu - chyba ze cos tam mi innego chca robic ?? czekam na info
moze ktos wie wiecej niz ja
pozdrawiam goraco wszystkie majoweczki
prosze o dopisanie na liste Jakub 30 maj - zalapalam sie na majoweczki :)

a ja sie powtorze jeszcze raz bo mnie gdzies dziwnie wkleilo posrodku watku - ciekawe ??

moj Kubus juz ma 26 tyg - kopie z różnym nasileniem raz tak mocno ze mi dech zapiera a raz tak delikatnie jakby mnie laskotal :)

mam pytanie czy ktoras z Was ma zdiagnozowana cukrzyce ciażowa ?
mi po glukozie 75g wyszlo ze organizm nie radzi sobie z taka iloscia cukru i moja gin stwierdzila ze to wlasnie cukrzyca ciazowa - dostalam skierowanie do szpitala :( i mierze cukier 7 razy dziennie - i wlasnie tu mi sie cos nie zgadza :) oczywiscie na moja korzysc
faktycznie przeszlam na diete tzn odstawilam slodycze - nie jem juz tabliczki czekolady na raz i slodkich przekasek - i jak mierze cukier to mam wszystkie wyniki w normie a nawet duzo lepiej bo norma jest 75-140 dla glukometru a ja mam max 120 1h po jedzeniu wiec jest wszystko dobrze :)
w pon mialam sie zglosic na patologie ciazy na zaspe ale udalo mi sie przekonac meza aby pomierzyc ten cukier przez tydz i pokazac to gin niech oceni - moze nie jest ze mna az tak zle i w czwartek idziemy na wizyte i zobaczymy
moze ktoras z was ma to samo co ja - i ktos mi w koncu powie po co mam siedziec na tej patologi ciazy ?? bo cukier to sobie moge mierzyc sama w domu - chyba ze cos tam mi innego chca robic ?? czekam na info
moze ktos wie wiecej niz ja
pozdrawiam goraco wszystkie majoweczki
prosze o dopisanie na liste Jakub 30 maj - zalapalam sie na majoweczki :)

ja nie pomogę bo glukozę 75 g miałam w normie

witam wśród majówek, do listy dopisałam i przy najbliższej okazji wkleję :)

też nie pomogę bo miałam 75g w normie, tak czy owak zglosilabym sie do tej poradni ;-)

chyba czas zalozyc nowy watek ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry