Widok

Mamusie kwietniowe 2014

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy są już kwietniowe Mamusie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazłam zajęcia na morenie w pro-active fitness http://www.pro-active.com.pl/
Pozwalają ćwiczyć dopiero od 2 trymestru, ale przynajmniej ludzka godzina :).
Do Mielcarka, na sosnkowskiego przyjmuje prywatnie wizyta 150zł.

W ciąży chodziłam do CSpołudnie które teraz nazywa się tak http://cityfitness.gda.pl i mają zajęcia na 10.15. Niestety, zwykle zajęcia dla ciężarnych są w środku dnia, widać każdy myśli że ciężarówki siedzą w domu :)

Malwina witaj. Tutaj się powoli forum rozkręca, ale marcowe też gdzieś jest i pewnie więcej wpisów mają, tak z zazdrością będziemy patrzeć jak daleko jesteś ;) Może mdłości niedługo przejdą, bo w końcu ile można :) Może dzięki temu chociaż tyle nie przytyjesz, bo mi od razu przyszły 2kg, po prostu sobie za dużo pozwoliłam :)
a ja więcej nie jem, a 1,5 kilo doszło... nie wiem z czego, niesprawiedliwe to jest :P
Nie wiem ,co ze mną ale jeszcze nie przytyłam :D

Na początku to w ogóle apetytu nie miałam ehh:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja jeszcze nie przytyłam nie wiem :D
helooo, ja w piwerwszej ciąży przytylam nieclae 12 kg i w sumie w momencie porodu praktycznie wszystko ze mnie uszlo ;p o powrocie do domu wazylam mniej więcej tyle co przed ciaza, dlatego może ze w sumie w ciąży "w sobie schudłam" a weszlo w brzuszek.

Malwina w pierwszej ciąży wymiotowałam do 15 tyg.,...;p ale musiałam brac leki na hamowanie wymiotow bo wkoncu może to grozic odwodnieniem ;/
Któraś z Was jest może z Oruni..?

a na temat ćwiczeń chciałam chodzić na spacery Nording walking. Też fajny efekt jest :)
Ja jestem z Piastów przy pogodnym, więc prawie Orunia :)

No jak się wymiotuje w I trm. to nie da się przytyć.
Wczoraj byłam u lekarza. Maluszek w wieku 9 tyg. i 2 dni ma 23 mm, ma dużo miejsca do pływania. Serduszko bije, ale obraz był słaby i zdjęcia też nie mam, bo drukarka nadal nie działa. Za 2 tygodnie wizyta z NT, już w innym miejscu może w końcu będę mieć pamiątkę :)
Ja mam dzisiaj USG, nie mogę się doczekać, czy będzie już widać serduszko... Niestety ja z Gdyni jestem, także z Wami nie pospaceruję raczej, ale też myślałam o Nordic Walking, dobry pomysł :)
To musisz sobie kupić kijki nawet te najtańsze i spotkamy się w połowie drogi i pójdziemy do góry na havla :D
Zdrowo tyc trzeba :)
Dzien dobry.
Jest serducho! Widać wyraźnie :)
No to super, a jaki duży maluszek wiesz, czy tak jak mi lekarz Ci nie powiedział na pierwszej wizycie? :)

Na spacer chętnie, ale bez kijków, jakoś nigdy nie mogłam się do tego przekonać, jedyna moja aktywność regularna to siłownia lub basen :)
Prawie 11 mm :)
Spoko ,to możemy iść i na spacer :)

Mój w 7 tyg. miał 14mm :D:)
czyżby przyszły koszykarz? :D
dziewczynka :) Marzenia - ale najważniejsze aby zdrowe było:)
kupiłam sobie wczoraj książkę - to moje pierwsze dziecko .. fajna bo opisuję ciążę aż do 3go roku zycia :)
"ciąża do 3go roku życia" hahaha :) wiem, o co Ci chodziło, ale zabrzmiało jak mega czarny humor ;);)
:P tak to jest jak się robi 10 rzeczy na raz :D:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry