Widok

PAŹDZIERNIKOWE I LISTOPADOWE MAMY 5

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpocznę nowy bo tamten już dosyć długi
a no i pozwoliłam sobie dodać mamy z listopada:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
K@juto a ja mam do Ciebie pytanie. z tego co pamiętam to masz dwa owczarki niemieckie?jak sobie z nimi radzisz teraz w czasie ciąży?

:)) u nas caly czas bez zmian.. maluszek na swoim miejscu, jutro jedziemy na pierwsze ktr.... zobaczymy jak tam skurcze, czy wogole juz jakies sa, bo ja tam nic nie czuje, a moze mam a nie wiem :))

witam wszystkie panie

ja tam samopoczucie coś się pogoda psuje
a ja miałam nadzieje dziś na słonko ale to nic:)
jak się czujecie

Witam miłe panie ;-). Jak samopoczucie?
Ja dziś od 10 rano mam skurcze, ale takie niezbyt intensywne i bardzo nieregularne. Niemniej po mału zaczynam mieć dość, bo to cały dzień trwa.
Chyba zaraz zrobie sobie ciepłą kąpiel, może przejdzie.

ja dzisiaj odebralam ubranka :)) i caly dzien piore, juz nie mam gdzie wieszac. jutro poprasuje i wloze do swiezo skreconych szafek :))

My też w dwupaku :)

Ja się zgłaszam, po nieprzespanej nocy, ale w jednym kawałku ;-).

mamuśki a wy co dzisiaj wolne macie czy może któraś urodziła:)

ja kupiłam dzisiaj krem do brodawek i takie nasączone gaziki alkoholem do przemywania pępka:) podobno dobre:)
więc w sumie mam już wszystko no i moja mama dziś małemu jeszcze jakiegoś pajacyka kupiła;)

A mnie dziś strasznie pachwina boli. Podejrzewam, że maluch uciska mi na jakiś nerw. Tak więc chyba już przestanę chodzić na aerobik dla ciężarówek, bo coraz bardziej obolała jestem. I tak patrzą tam juz na mnie jak na weterankę wojenną ;-).

Kupiłam dla Fasolka kombinezon zimowy w Biedronce, całkiem fajny i kosztuje 30 zł. I tym sposobem uzbierało mi się jeszcze jedno pranko dzidziusiowych ciuszków- ale to już chyba jutro.

cześć dziewczyny

jak tam się czujecie??
ja dziś mam szał i sprzątam w szafie:)
aa i zaczełam pakować sobie trobę a co tam niech będzie zawsze mniej rzeczy się zapomni:)

pozdrawiam w tak piękny dzionek:)
Ooooo, w końcu widzę całą stronę tego wątku. Miałam małe problemy z odczytem.
Gdzieś u góry wyskoczył mój ostatni post, więc go przeklejam ;-).

Jestem, jestem... w jednym kawałku.
Mam problem, bo nie ładuje mi się do końca strona z wypowiedziami. Ostatnie jakie widze to z 29-go. :( Na szczęście czytam powiadomienia z malia.
U mnie przygotowania trwają. Dziś mężu umył okno w pokoju malucha i powiesił nowe firanki. Wyprawka - poza kosmetykami które będą w niedziele - kompletna. Torba niby spakowana, ale ciągle coś dorzucam. Tylko siedzieć i czekać ;-).
A tu nic się nie dzieje, czasem lekkie bóle w okolicy krzyża i maluch się wierci. Od wczoraj jest tak ułożony, że co chwilę ganiam do kibelka i czasem mam wrażenie, że on się dam bawi w ściskanie mojego pęcherza ;-).

P.S. gagata, serdeczne gratulacje z okazji rozdwojenia :-). Pochwal się zdjęciami maluszka.

zaki zapomnniała o nas bo widzę że pisała o lekarzu przed chwilką:)
zaki jak się czujesz??

no własnie
tak spojrzałam że to już czas:)
chyba ze coś może 1 wyjdzie:)

Jestem, jestem... w jednym kawałku.
Mam problem, bo nie ładuje mi się do końca strona z wypowiedziami. Ostatnie jakie widze to z 29-go. :( Na szczęście czytam powiadomienia z malia.
U mnie przygotowania trwają. Dziś mężu umył okno w pokoju malucha i powiesił nowe firanki. Wyprawka - poza kosmetykami które będą w niedziele - kompletna. Torba niby spakowana, ale ciągle coś dorzucam. Tylko siedzieć i czekać ;-).
A tu nic się nie dzieje, czasem lekkie bóle w okolicy krzyża i maluch się wierci. Od wczoraj jest tak ułożony, że co chwilę ganiam do kibelka i czasem mam wrażenie, że on się dam bawi w ściskanie mojego pęcherza ;-).

Ciekawe co u Zaki, coś się nie odzywa ostatnio... może już tuli malucha? ;)

no to chyba mój jest bardziej łaskawy jak do tej pory to tylko 2 razy mi ździelił w żebra a tak to tam się kokosi ale coi nie wolno mu i tak cały skulony biedaczek ale już niedługo:)

Wejherowo - mam nadzieje, że dojadę ;)

Na razie o.k.
Codziennie łykam Nospę, żeby wytrzymać jak najdłużej.
Czuję, że młodemu już jest coraz ciaśniej.

Już nie mogę się doczekać jak połaskoczę ta małe pięty, które codziennie przeprowadzają zamach na moje biedne żebra ;)

sysiu a jak ty się czujesz przed porodem cos już tam czujesz a który szpital wybrałaś?

hihi
tyle że na całe szczęście mąż jakoś pracy do domu nie przenosi, nie jest tak strasznie nawiedzony:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry