Widok

PAŹDZIERNIKOWE I LISTOPADOWE MAMY 5

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpocznę nowy bo tamten już dosyć długi
a no i pozwoliłam sobie dodać mamy z listopada:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To tak jak u mnie ;)

Czasami się śmieję, że pierwsze słowo młodego to będzie laptop albo coś w tym stylu... ;)

wiesz co wystarczy że jego tatuś juz jest:)
więc może się i od niego zarazi:)

Kajuta, może w przyszłości zostanie informatykiem??

hihi:)

37 :)) moj tez strasznie broi w brzuchu, co dopiero bedzie jak sie w koncu uwolni :))

no może:)
ale niech twóje bejbi jeszcze troszkę podrośnie dopiero 36tydz ci leci wytrzymaj tak do 38
no i znowu mój mały rozrabia jak tylko dotknę się klawiatury:)

co do skurczy to jeszcze tez 'chyba' nie mam, chociaz czasami w nocy strasznie napieprza mnie kregoslup na samym dole... ale nie wiem od czego. w kazdym badz razie wczoraj bylam u dr i mam juz opuszczona szyjke... cokolwiek to znaczy :D moze to juz wkrotce :))

mi młoda mam poolecała ten bepanthen:)

Hm.. jeśli miałaś bolące miesiączki to ból taki podobny tylko znacznie mocniejszy, utrzymujący się 40-50 sekund lub dłużej, później przerwa i znowu, brzuch w czasie bólu twardy jak kamień. To coś takiego :)

W szkole rodzenia położna mówiła nam, że na pękające brodawki dobre jest nasze mleko.
W gorszych przypadkach dobry jest sudocream ponieważ nie trzeba go ścierać przy następnym karmieniu.

piri jak te skurcze wyglądają albo ja jestem nieczuła albo ich jeszcze nie miałam albo przesypiam:)

ja zakupiłam paczkę pampersów, chusteczki wilgotne, krem do pupci, pielęgnacyjny płyn do kompieli+szampon+oliwkę=>była promocja z HIPPI(i można używać od 1 dnia)
brakuje mi gencjany do przemywania pępka i kremu do brodawek:)

Hej

Ja w pierwszej kolejności kupiłam pampersy (była promocja w Rossmanie)
Potem krem do buzi Nivea na każdą pogodę, oliwkę, mydełko i chusteczki Pampersa.

A jeszcze polecam miekkie reczniki papierowe.
Pieluchy, chusteczki, mydełko w płynie, oliwkę, krem do pupy. A dla siebie bepanthen na sutki.
a ja walcze od wczoraj z jakas dramatyczna migrena..... ale chyba zaraz poskrecam szafki bo prawdopodobnie przyleca dzisiaj ubranka dla dzidziusia :)) aha i jeszcze jakies kosmetyczne zakupy zrobie... wlasnie co kupic na poczatek??

U nas po standardowo skurczowej nocy nastał standardowy spokojny dzień.. ale jestem zmęczona :(

cześć dziewczyny

jak się dzisiaj macie, ładna pogoda nawet:) tzn najważniejsze że słonko się przebija.
dzisaj chyba powalczę z szafą i poukładam trochę ciuchy bo już od jakiegoś czasu się zbieram z tą robotą:)
jak tam wasze pociechy mój mały jakoś dzisaj spokojnie nie szaleje

:)) ja dzisiaj z mezem bylam na zakupach- chcielismy kupic w koncu lozeczko, ale okazuje sie, ze to ktore chcemy bedzie 'moze' za 2 tygodnie, wiec tyle musze poczekac, a raczej synek musi :)) nad materacykiem szczerze mowiac sie nie zastanawialam... wezme taki jaki bedzie do lozeczka. za to mam juz komodke i regalik, dzisiaj przyjechal wozek z siedzonkiem do autka... juz prawie wszystko gotowe :))

no nic wypróbuję jak mały będzie się wiercił przełożę na drugą stronę i zobaczymy co mu lepiej pasować będzie:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry