Widok

PAŹDZIERNIKOWE I LISTOPADOWE MAMY 5

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpocznę nowy bo tamten już dosyć długi
a no i pozwoliłam sobie dodać mamy z listopada:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hihi a ja właśnie nie:)
ale dobra nowina ma byś troszkę cieplej a w weekend nawet15 stopni:)
a jak tam się czujesz dzisiaj

To pewnie przez tą pogodę ;)

Ja dziś prawie cały dzień śpię.

mamuśki coś dzisiaj nieaktywne jesteście:)
a może któraŚ URODZIŁA:)

cześć dziewczyny
ja dzisiaj jak na razie tylko jedną dżemeczkę zaliczyłam:0
zmieniłam firanki bo w sobotę będę miała zasłony
pospacerowałam z psiakiem
no i najważniejsze jak na razie ciśnienie nie skacze
tak o 15 zacznę obiad robić, tabletkę trzeba będzie wziąść i tajk klolejny dzień przeleci:)
ja jak na razie nie mam żadnych skurczy albo nie wiem że są tudzież je przesypiam ale też już bym chciała powolutku do końca się zbliżać:)

"Zmęczona" to dobre określenie. Ja też jestem zmęczona. Niby nic specjalnego mi nie dolega, ale mogłoby się to juz skończyć. Ale dziś w nocy spałam jak zabita.
Inees, na ciebie to juz czas najwyższy. Trzymam kciuki.

Ja nadal 2w1, rozwarcie postępuje, szyjka się skraca, ale jeszcze mam wizytę za tydzień, już jestem trochę zmęczona tą ciążą :)

cześć dziewczyny, wczoraj w nocy myślałam że "urodzę" z bólu, ale przetrzymałam i dziś od rana tez skurcze........ czekam do wieczora może to właśnie dziś ;))) generalnie chce jak najdłużej w domu wytrzymać żeby się nie stresować na porodówce :))) a jak u was??

I jak tam?? Wszystkie w całości??

Kajuta to może poczekaj kilka dni i umyj okna ;)

hihi ja bym chciała żeby Kubuś troszkę szybciej się urodził
planujemy na święta do teściówjechać a oni daleko od pomorza mieszkają i czym mały byłby starszy tym lepiej:)

ja tez moge na okraglo spac :/ ale to chyba z nudow bo juz nic innego nie moge robic... zostaly mi tylko ksiazki i tv. ale teraz trzeba sie wyspac, bo potem juz nie bedzie czasu... zostal mi dokladnie miesiac do spotkania z moim synusiem, juz sie nie moge doczekac!!

ooo ludzie:)
a ja się w nocy wysypiam ale w dzien też ucinam sobioe drzemkę
właśnie jestem po jednej takiej
ja z kolei cały czas boję się o moje ciśnienie kurcze dosyć wysokie jest 130/80 no ale mam juz niestety taką tendencję i lekarz mi to mówił i tabletki też biorę
najgorsze są chwile jak mam uczucie że się słabiej czuję nigdy tak nie miałam no ale cóż:)mały już niedługo będzie i będzie wszystko ok:)
a te spanie w dzień jest nierzeciętne bo kiedy się niepołożę mogę spać:)

cześć dziewczyny, właśnie wracam od lekarza w zasadzie w każdej chwili może się zacząć, jeśli macie skurcze krzyżowe, to wcale nie muszą być regularne , wystarczy żeby się bardzo nasiliły.trochę się tym martwię bo z normalnymi skurczami to wiadomo masz co 5 minut więc poród blisko..... ale ważne jest to, że z dzidzia wszystko ok :) a jak u was?

Ja też odsypiałam nocne bóle i szczerze powiedziawszy jeszcze bym sobie pospała :)

Jeszcze kilka październikówek chyba zostało.
Ale dziś jestem padnięta. Przez pół nocy miałam bóle kręgosłupa. Chyba sobie utnę drzemkę.

Tego października nie zostało już za dużo. ;)

Jakaś zaraza mnie dopadła. Boli mnie głowa, mam katar.Z synusiem wszystko ok. Szaleje jak zawsze ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry