Widok

PORÓD SZPITAL REDŁOWO

Chwaszczyno Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, czy któraś z Was rodziły na Redłowie w tym roku. Chciałabym się dowiedzieć jak tam jest, jak to jest z miejscem na porodówce. Jak poród z mężem, a na sali ogólnej, co trzeba mieć ze sobą?
Dzięki z góry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jednym słowem było super. Poszukaj tu na forum, jest mnóstwo wątków o porodzie w Redłowie. Już mi się nie chce opowiadać, bo pisałam i opowiadałam o tym chyba z milion razy.
Powiem to samo, co Daria - było super.
Trafiły mi się położne anioły (czuwały nade mną dwie zmiany). Po prostu fantastycznie. Do tego tydzień leżałam na patologii, bo mój synek postanowił mnie wziąć na przetrzymanie i w rezultacie urodził się dwa tygodnie po terminie - lekarze zrobili wszystko, żebym mogła urodzić sn. Ale też wiem, że gdyby była taka konieczność, nie wahaliby się zrobić cc.
Super.
rewelacyjne jest też to, że oddział położniczy jest zamknięty i nikt z odwiedzających nie będzie Cię oglądał w takim stanie, w jakim jest kobieta po porodzie.
Jeśli się trafi drugie dziecko, to też urodzę w Redłowie!

Podsumuję to tak - po porodzie, kiedy zabrali mi małego do ważenia a przed urodzeniem łożyska, dziękowałam całemu składowi chyba z pięć minut :)
image image
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=179173&c=1&k=16

hello
ja rodzilam w redlowie a tu masz mój opis :)
pozdrawiam
Ja też polecam. Poczytaj w tych wątkach - jest wiele pozytywnych opinii!!!
Ja również polecam :)
Jak masz konkretne pytania to zapraszam na mail :)
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
Dzięki DZIEWCZYNY za info naczytałam się. Mam tylko jeszcze jedno pytanie (jakoś nie wyczytałam...) jak to jest z tym rodzinnym, trzeba jakoś wcześniej dać znać,że się będzia chciało mieć poród rodzinny, czy już na miejscu?
pozdrawiam
hej, nie trzeba dawać znać wcześniej.
ja rodzilam z mezem.
Jak przyjedziesz już rodzić to pani sie pyta czy bedzie przy porodzie mąż i kieruje Was do sali. Ja trafiłam na tą z wanną więc polecam - możesz poprosić o nią (ja tak właśnie zrobiłam).
ja mam termin dopiero na maj,i jestem przerazona.rodzilam 10 lat temu ale bylo to w miejskim szpitalu gdzie poprostu bylo fatalnie.pielegniarki darly sie na mnie za mam byc cicho bo lekarz chce sie wyspac,i ogolnie mialy mnie gdzies.ponoc wtedy w redlowie bylo jeszcze gorzej.bylam dwa lata temu przy porodzie u siostry,pielegniarki dopoki nie wiedzialay ze ja juz rodzilam i wiem jak to wyglada to traktowaly nas jak jakies siksy(ja mialam wtedy 28lat a siostra 23 wiec gowniarami nie bylysmy).potem byly mile ale na przymus.boje sie tego ze podobno nie odaja zastrzyku przeciwbolowego,czy jest to prawda?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. panele w całym mieszkaniu - przedpokój i kuchnia? (16 odpowiedzi)

dziewczyny - zastanawiam się nad położeniem paneli wszędzie poza łazienką. Głównie dlatego że...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

do góry