Widok

STARAJĄCE SIĘ ... PO 30-TCE ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie kobiety po 30-tce starające się o dziecko i zapraszam do rozmowy!
Ja mam 34 lata i dopiero zaczęłam starania,a jak u Was?
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no u mnie nic, dostalam miesiączkę po 8 dniach spóźnienia, teraz znowu biore clo, od dwóch dni, aczkolwiek jest małe ale, bo jade na urlop do gda sama i wracam 15tego dnia cyklu...:P zobaczymy moze sie uda.

sikacze mi zawsze wychodzą negatywne, nawet jak byłam w ciązy i poroniłam zawsze był negatywny, wiec nei wierze w nie ;) i przestalam robic
Emenems - a test sikacz robilas?? zaciskam kciuki by sie Wam udalo:-)) kurcze do wtoru to az 2 dni....nie moge sie doczekac -daj znac:-)
image

co tam u was?? jak idzie ?? mi isę spoznai 4 dni, ale zobaaczymy, we wtorek bede w gda to bete zrobie, bo paradoksalnie jak mi dzis pobiorą tu to przedwtorkiem nei bedzie wyników:P
Madness is the gift, that has been given to me!!
no ja kończę miesiączkę, zaopatrzylam się w testy jajeczkowania będę próbowac dalej :)
najgorsze ze nie mam jak zrobić sobie monitorowanie cyklu, u nas nie ma czegoś takiego, chyba po prostu jak znowu nic nei będzie umówię się do rodzinnego i pogadam jak to tu (w Norwegii) wyglada jak ktos chce a nei moze, chyba też mają jakies sposoby pomocy.
bo mogę sobie jechac na monitorowanie do Polski, ale co z tego jak mąz musi pracowac a sama to raczej bez sensu :D hehehe

u was jak ??
Hej,jak tam staranka?miłego dzionka wszystkim :)
Emenems...przykro mi .. :(
Ja nadal w niepewności....
no u mnie od wczoraj wieczorem szaleje miesiączka. stara baba a mam takie nieregularne cykle ze zwariować można :) raz 28 raz 35 i moja ginekolog mówi ze trudno
Emenems może się udało jednak??? :D

Ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty...3 testy negatywne z czego pewnie z dwa lub jeden robione za wcześnie...dziś 38 dc i cisza...tempka 36,96...nie wiem o co chodzi...na bete nie ide bo sie boje...we wtorek mam wizyte u gin..zobaczymy..jestem po stracie ..więc bardzo się boję....
u mnie tak, dość dziwnie, 11 i 14 dnia cyklu miałam wizytę u gin, i ona powiedziała ze nie mam jajeczkowania bo pęcherzyk nie rośnie (nie robiłam specjalnie monitorowania ale akurat miałam urlop i tak byłam u lekarza i tak to ona powiedziała ze co szkodzi) no to 22 dnia cyklu za bardzo nie przejmowałam się zabezpieczaniem czy cokolwiek, bo nie ma jajeczkowania-lekarz powiedział.

dziś jest 35 dzień cyklu, miesiączki nie mam już tydzień po terminie, dwa testy negatywne, ostatni wczoraj. Brzuch pobolewa jak na miesiączkę od 3 dni. Nic nie kumam.

:)
Agusia779 niie jesteś sama :)
ja za tydzień i 2 dni mam 32 i od 29rż się staram.
Witaj bikusek :) uda sie,uda :) wczoraj mojemu zebralo sie na przytulanko...a ja pomyślałam ze nie mam przezcież teraz płodnych :) chore podejście wiem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi niebawem tez stuknie 30stka.....mam nadzieje ze uda m sie dolaczyc do grona mam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ej no co ty :) ja mam 30sci i tez jakos powoli o tym, mysle, chociaz zycie mam wygodnie i im jestem starsza tym bardziej ta mysl ucieka ale jak bedzie to bedzie ok - chyba >;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
upppppp
Hej ,mama 33 lata i zaczynam starania na powaznie... ale chyba jestem tu sama na tym forum :(
hmmmm, dawno tu nikogo nie bylo, ale milo widziec ze jest wiecej starajacych sie o pierwsze dziecko osob po 30-stce ;o)

pozdrawiam je wszystkie ;o)

p.s. a moze ktos tu jeszcze zajrzy? ktos "aktualny" :o)
Karolinka29,co u Ciebie?
Dawno Ciebie tu nie było. :(
Jak staranka?
Pozdrawiam!
Zapraszamy Kiki0 i trzymamy kciuki,żebyś nie musiała długo się starać!
No to HOOOOP, bo może niedługo do Was dołaczę
Cześć dziewczynki!
Co u Was?
Nie było mnie trochę,bo miałam wyjechać,ale wyjazd nie wypalił przez odwołane loty.

Faktycznie,strasznie tu zacichło.
Albo dziewczyny przestały się starać,albo nie chcą się udzielać na forum. :(

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry