Widok

WĄTEK BEZ ZGRYZOTY-NAPISZ JEŻELI POTRAFISZ COŚ MIŁEGO:)))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Życze wszystkim którzy zajrzą miłego dnia i pełno usmiechu zwłąszcza w serduszkach. Jeżeli wam smutno i żle to wspomnijcie sobie najmilszą chwilę w życiu.
Ja np. zatęsknialm za smakiem gumy donald z dzieciństwa:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
he he no pewnie a kelly family?:)))
O kurzce, Kelly Family. Dostałam ich kasetę (przegrywaną z resztą) od mojego ówczesnego chłopaka (a mieliśmy chyba po jakieś 12 lat) - i pokochałam ich miłością wieeelką. Na szczęście już mi przeszło.

Jak tak piszecie o wspominkach, to ja też - z największym rozrzewnieniem i wzruszeniem wspominam moment, kiedy "rodziliśmy" Młodego. Fajnie było. :)
a komuś udało się uzbierać wszystkie naklejki do albumu z kukuruku? W ogóle to bardzo smaczne były te wafelki:)
ja miałam album z naklejkami Barbie :) i grałam w gume i sznura pod blokiem albo w dwa ognie, pamiętam też chleb z cukrem albo solą i jak pracowałam na stacji benzynowej i myłam szyby albo zbierałam maliny, jeździłam z rodzicami na wczasy, a tam konkursy na najładniej udekorowany domek szyszkami albo zabawy w podchody albo konkursy rodzinne, pamietam pochody na 1 maja z ojcem jak chodziłam, pamiętam kolonie - wtedy naprawde życie było ciekawsze i myślę, że niestety, ale nasze dzieci już tego chyba nie doświadczą
http://www.youtube.com/watch?v=FNEoyiFLGKs
ach te wspomnienia:)
A zbierałyście karteczki? Ja miałam ich całe mnóstwo - i wiecznie się wymienialiśmy, u nas nawet chłopcy się w to wciągnęli. ;)
z Tytanika były najlepsze u nas:)
ja oglądałam z otwarta buzią "Było sobie życie". uwielbiam to do dziś.
tyle ze staram się buzię juz mieć zamknięta ;)
kukuruku... pycha
mi się udało uzbierac cały album naklejek, pamiętam jak z kolezanką byłyśmy pochłonięte tym wyklejeniem :)
karteczki z Krolem Lwem :D
Jak były karteczki to ja już za duża byłam :) ale za Reksiem, Pszczółką Mają i Rozbujnikiem Rumcajsem i takim kinem obwoźnym po mniejszych miejscowościach :) Spotykaliśmy sie w wiejskiej świetlicy :) i wtedy najpierw na dużym ekranie leciał Bolek i Lolek a potem Winnetou albo Miłośc, szmaragd i krokodyl i na koniec seans dla dorosłych :). Bilety były smiesznie tanie ...
Ja tez nie zbieralam karteczek bo juz bylam starsza,ale jak ja bylam mala to zbieralo sie pocztowki.Przerozne,polskie czasem trafilo sie zagraniczna czasem taka trojwymiarowa,to byl rarytas.:)mialysmy ich setki,bylo wymienianie i specjalne pudelka na pocztowki robilysmy z kolezxankami...
A czy ktos pamięta taki program młodzieżowy RAMBIT? Genialny był na tamte czasy! Leciał zaraz po Pankracym w piątki...oczywiście wtedy Pankracego prowadził Pan Kęstowicz...dopiero potem Artur Barciś Okienko Pankracego :)
Oj, tak ja miałam specjalny album do pocztówek odziedziczony po cioci...zabierałam, zbierałam, trójwymiarowe miałam tylko dwie...super były...ale najlepsze były te które mi wujek z Czechosłowacji wysłał z Mają i Rumcajsem i dwie z głownymi bohaterami z filmu Niewolnica Isaura :) Magiaaaaaa :)
A ja mieszkalam obok kina i w niedziele byl zawsze "Poranek",taki zestaw bajek.Zawsze pelno dzieci szlo bo fakt ,bilety byly smiesznie tanie
a IZAURA? Wszyscy oglądali i jeszcze jakis taki co była Aleksis wiem ze zle to wsztsko pisze ale wiecie o co mi chodzi
a widzisz wianeczek my o tym samym hehe
Alexis to w Dynastii ;)
Ale miły wątek:) aż uśmiech sam się ciśnie na buzię :) ja najbardziej miło wspominam te wspólne zabawy na dworze od rana do wieczora i jak mama krzyczała: Martaaaa do domu!!!!! teraz dzieci już się tak nie bawią :( a kto zbierał opakowania po czekoladach? pamiętam Pewex i Baltonę i niezapomniany smak napoju w woreczku ze słomką. Pierwszą Barbie, którą mama przywiozła mi z Węgier :) wakacje u babci i pierwszy pocałunek z języczkiem :)
a BRAVO i porady jak się całować. Jejku dyskoteki w szkole podstawoej:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry