Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 588

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hellooooo :)
Dziewczyny lato sie skończyło to wracać mi na forum ale już hihi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka ;)
to kto zakłada nowy wąteczek??

jak ja sie cieszę ze dzisiaj piąteczek :)))
tylko cos mnie grypa kreci ;/
Cześć babeczki!
Melduję, że o Was nie zapomniałam ;-). Tylko jakoś czas ucieka i nie siedzę w dzień za dużo przed kompem.
Niby na zwolnieniu powinnam mieć więcej czasu, ale tyle do zrobienia ;-). No i jak sie śpi do 9-10 to już mało czasu zostaje. A tu trzeba pospacerować, obiad zrobić itd. ;-).

Iza - gratuluję obywatelstwa!

Buziaki!

Ps. ciekawe co u Ja-dwisi.
ja bede w okolicy South kensington ale kings cross mi pasuje bo mam stamtad pociag do domu. tylko ta godzina nie wiem czy sie wyrobie ale moze dam znac jutro jezeli nie jest za pozno, jak nie to w inny dzien bo przynajmniej raz w tygodniu jestem w pracy w londynie

Marchew wlasciwie nie mieszkam juz w Londynie - mieszkam w Surrey, Sutton ale to jest 5 strefa, chyba sie zaliczam do greater londyn.

Milych zakupow,
wybrałam sobie cięzką prace ;( no ale coż..młody człowiek ma mase planów jak zmienic rzeczywistosc a tu dupa blada...jestem młoda wiec moge sie przekwalifikowac :)
Asieek podziwiam, że dajesz radę, ja miałam okazję na studiach wybrać specjalizację właśnie pracę socjalną, ale wybrałam socjologię pracy w której i tak nigdy nie pracowałam :) też jestem b. uczuciowa hi hi

moja dzisiejsza paproć jest za duża do mojej żółtej doniczki do gabineciku, fuck! :)
oj Asiiek, faktycznie to ciezko jest...ale w takim razie 3mam kciuki za nowe pomysly
Ja skonczyłam pedagogike, 2 rozne specjalnosci. Ogólnie w tej "branzy" pracuje 3 rok ..ale chyba tez długo nie wytrzymam :( jest cięzko..ja jestem bardzo uczuciowa..a coraz czesciej mamy doczynienia z zabieraniem dzieci itd

Juz pomalutku mysle o czyms innym..no ale zobaczymy jak sie wszystko ułozy :)
czesc,

ja zaraz koncze jupii,

Asiiek, ja jestem po psychologii, ale nie pracuje bardzo w zawodze, w sumie w neurologii, ale bardziej naukowo hihi, moi znajomi , ktorzy od razu po studiach dostali prace wlasnie w MOPSie, juz tam nie pracuja, bo wytrzymali 3 lata maks, takie mieli wypalenie itp, wiec podziwiam ciebie...

Marchew, tez mi wydaje sie, ze cos zalozyly zamknie forum: Dawno nie bylo ja-dwisi, zakochanej, floraski ???

Walerko, ja pracuje w centrum, wiesz okolice miedzy Kings Cross a Russell Square, ale moge wszedzie do centrum dojechac, a o ktorej mniej wiecej, bo ja juz koncze o 15.30 w piatki....mam nadzieje, ze uda sie wykombinowac hihi

mi szefowa oznajmila, ze rzad pozwolil nam zatrudnic 1 osobe, moze nawet przed swietami, a dowiedzialam sie, ze w weekend mozliwe, ze bede musiala isc w niedziele do pracy, ale jeszcze tydzien i urlopik...
ohh to same przyjemnosci przed Tobą mar-chew ;)
Walerka, a w której części Londynu Ty teraz mieszkasz? spadam do sklepów, skompletować wyprawkę...
czesc

Iza bede w Londynie w piatek, gdzie ty dopkladnie pracujesz moze sie umowimy na kawe po pracy?

jak to dobrze ze to czwartek strasznie mi sie ten tydzien ciagnie
ja podejrzewa, że założyły zamknięte forum i nas obgadują... jak to zołzy... a tak na serio, to sama nie wiem co się stało?
Karolinka tylko moge sie domyslac na co zbieracie :)

a tak wogóle to gdzie reszta zołz??
u wow :) Izuluchna no to moje gartulacje..to wazny dzionek :)

psychologie miałam na studiach :) pracuje w MOPSie a tu przypadki są przeróżne..
jeszcze nie wybrałam bo podjęliśmy pewną życiową decyzję z mężem i na razie kaskę trzeba odkładać bo mało czasu... jak wrócimy z Norwegii to może mąż mi zasponsoruje, ale chyba tą w kwiaty, a nie w paski :)
ma zaprzysiezenie na obywatelstwo,
Asiiek a ty nie jestes moze po psychologi czy cus podobnego, tak ciekawia mnie twoi klienci i coraz gorsze przypadki ;-))
hej laski ;)
izka a jakie uroczystosci?? ;)
no to Karolinka masz co robic :) i którą tapetke wybrałaś??

Ja mam dzisiaj jakis pechowy dzien..co klient to coraz gorszy..tzn bardziej zagmatwany przypadek..ehh rece opadają
czesc,

ja dzis tylko pol dnia itp...a pozniej na ceremonie hihi,

ja tez pedantka nie jestem, ale u Blanki w pokoju musi byc czysto itp...

u mnie tez ww pracy sajgon...
cześć wszystkim! a mi wpadło na szybko zleconko na zaproszenia na chrzest więc pracuję, rano byłam w Biedronce i oczywiście nie umiałam się powstrzymać od zakupu nowej roślinki - tym razem paprotki do domu - a konkretnie do gabineciku bo żółta doniczka już kupiona :)
podbijam na rano:) ja dzisiaj wolne... mam jeszcze 4 zmiany do przepracowania :) i fajrant!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry