Widok

Żłobek- Pruszcz Gdański

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
czy ktoś moglby udzielic mi informacji czy w Pruszczu Gdańskim jest jakis żłobek bądz w Gdyni na Karwinach lub Chylonii????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny podrzucam przeprowadzamy sie do pruszcza i niestety troche wirtualnie nie badac na miejscu musze zalatwiac dla malego ma 2 latka zlobek najlepiej gdzies w okolicy centrum
moze cos poradzicie ?
fjkjhgkgjhhhhhjkjlk
Nowo otwierające się Centrum Zabawy i Rozwoju Dziecka w Pruszczu Gdańskim zaprasza wszystkich rodziców z dziećmi na Dni Otwarte. Stawiamy na dobrą zabawę w kameralnej grupie, edukację za pomocą nowoczesnych metod pedagogicznych i uśmiech dziecka przez cały dzień. Zapraszamy ;)
tel.795566762
Nowo otwierające się Centrum Zabawy i Rozwoju Dziecka w Pruszczu Gdańskim zaprasza wszystkich rodziców z dziećmi na Dni Otwarte. Stawiamy na dobrą zabawę w kameralnej grupie, edukację za pomocą nowoczesnych metod pedagogicznych i uśmiech dziecka przez cały dzień. Zapraszamy ;)
tel.795566762
Po co żłobek? Czy Pani ma dziecko? Bo takie pytanie i z takim nastawieniem może je zadaćtylko bezdzietna osoba. Niech będzie jak najwięcej żłobków, żeby musiały one walczyc o dzieci jakością. Wysoka podaż żłobków sprawi też że ich właściciele będą się lepiej starac o dzieci, dbać o pozytywne opinie itp
Pewnie niech są:). I myślę,że pozostałe mają uprawnienia do funkcjonowania,może nie jako żłobki,ale jako punkty dziennej opieki,lub kluby Maluszka,taka forma opieki jest legalną formą,zarejestrowaną i jak widać też potrzebną na Naszym rynku:)
Wydaje mi się,że najważniejsze jest bezpieczeństwo Dziecka,to jakie dana placówka zapewnia warunki i jaką ma opiekę:)
Ja jako matka chodziłabym po wszystkich ,żeby wybrać najlepszą i nie miałoby to znaczenia czy to będzie żłobek,klub Malucha czy dzienna opieka nad dziećmi,ważne żeby Moje dziecko czuło się tam dobrze:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po pierwsze w Pruszczu są tylko 2 zarejestrowane żłobki, pozostałe nie mają pełnym uprawnień do funkcjonowania a po drugie przedszkoli też jest dużo jak i chętnych więc dlaczego żłobków nie ma być :)

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem ciekawa po co w Pruszczu 10-ty żłobek??? Przecież w połowie żłobków brakuje dzieci !!!
Przesadzacie z tymi żłobkami.

nowy zlobek

Witam.Juz niebawem powstanie nowy żłobek ,,Kacperek,,w Pruszczu.
Serdecznie zapraszam do nowo powstałego Żłobka Tęczowy Domek...
otrzymaliśmy już pozytywną opinię Sanepidu oraz Straży Pożarnej... aktualnie oczekujemy na wpis do rejestru żłobków w Pruszczu Gdańskim.

PROMOCJA !!!
Zapisz swoje dziecko do naszego żłobka a za czesne do końca sierpnia zapłacisz tylko 550 zł miesięcznie.

http://www.teczowy-domek.com.pl
tel. 668-35-84-35
http://www.zlobki.pozytywneinicjatywy.pl/siec-zlobkow

lista żłobków które powstaną oraz listy wstępne, zgłoszenia były do 27 grudnia, przynajmniej tak jest tam napisane, szkoda że wcześniej nie wiedziałam o tym projekcie... z chęcią zgłosiła bym córcię...
czy to pewne że lista jest otwarta ???
Wiem że trzy żłobki mają powstać w Pruszczu , a lista dzieci jest wciąż otwarta i trwają zapisy .Ja swojego synka juz zapisałam podobno w lutym będą otwarte te zlobki.Cena za miesiąc to około 200 zł :)
na ul. Modrzewskiego
z tego co wiem to rekrutacja jest zamknięta - nie ma już wolnych miejsc ale może się coś zwolni :)
Czy ktoś zna lokalizację tego żłobka?
Podobno w lutym ma powstać w Pruszczu bezpłatny żłobek
odświeżę temat :)

czy ktoś ma aktualne informacje o żłobkach w Pruszczu? Szczególnie interesuje mnie Żółwik na Zastawnej - nowo otwarty (chyba w miejsce Słoneczka) - ma dość atrakcyjną ofertę ale nie wiem jak jest z opieką.
Może znacie mamy które posłały tam dzieci albo same tam zapisałyście maluchy i możecie się wypowiedzieć?
Jak nie ten - to jaki żłobek polecacie? Prawdopodobnie od maja będę musiała zapisać córcię do żłobka i nie wiem który wybrać.
informacje znajdziecie na stornie pozytywneinicjatywy.pl
Tak to prawda ,podobno w centrum Pruszcza , Kaczkach ,Kowalach ,Orunii ale jak będzie wyglądać rekrutacja to jeszcze nie wiadomo

bezpłatny żłobek

Podobno w Pruszczu i gdzieś w jego okolicach mają powstać bezpłatne żłobki,czy ktoś z Państwa wie o tej sprawie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry