Widok

Żłobek- Pruszcz Gdański

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
czy ktoś moglby udzielic mi informacji czy w Pruszczu Gdańskim jest jakis żłobek bądz w Gdyni na Karwinach lub Chylonii????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sloneczko to nie przedszkole tylko naprawde miejsce z którego chce się uciekać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ciekawe dlaczego wszystkie ostatnie negatywne oceny są z jednego nr 91.206.244.* ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przeczytałam wiele negatywnych uwag na temat słoneczka. Postanowiłam ze pojadę do słoneczka osobiście. No i rzeczywiście bardzo tandetny wystrój. Zabawki kiepskie wszystko zrobione tanim kosztem. No ale i to nie najważniejsze. Natomiast co jest istotne to w prywatnym żłobku powinna być dużo lepsza opieka. Zastałam harmider, wrzaski i Panią która nie bardzo wie co zrobić. Nieporozumienie. W tym miejscu na pewno nie zostawię swojego dziecka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam wszystkie mamy :) Jestem opiekunką z Pruszcza ( i okolic Straszyn, Rotmanka, Juszkowo) , studentką zaoczną pedagogiki, z ponad 2 letnim doświadczeniem i referencjami od poprzednich pracodawców, niedrogą ( takie czasy :) )maluszek którym się opiekowałam poszedł do przedszkola w tym roku i szukam kolejnego dziecka którym mogłabym się opiekować. Jeżeli ktoś jest zainteresowany nianią którą lubi prace z dziećmi, poświęca im cały czas oraz uwagę proszę o kontakt mailowy, będę wdzięczna.

dorotamag91@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
TO SZCZERA PRAWDA!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety potrzebują jeszcze czasu żeby się przekonać. Jestem zdania że każdy pozna drugą twarz właścicielki. Przy rodzicach jest bardzo miła i uśmiechnięta. Na dzieci krzyczy i ich zastrasza. Zupełnie brak podejścia do dzieci. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesli jest to prawda to dlaczego inni rodzice posylaja tam swoje dzieci???
To nie są oczerniania tylko sama prawda. Ja wolałabym żeby ktoś mnie ostrzegł przed Panią Roksaną. Zaoszczędziłabym wiele stresu mojej córce i sobie. No ale jeżeli jest wam to obojętne to przekonajcie się sami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy któraś z Pań wie coś na temat nowego przedszkola i żłobka Nad Rzeczką?
Popieram
Zastanawia mnie dlaczego wszyscy Państwo oczerniacie p.Roksanę pod pseudonimami,moze dlatego ze to co wypisujecie nie jest prawda????
Właścicielka oszustka i naciągaczka zmieniła lokal, ale niestety charakteru nie. Mam nadzieje ze inni rodzice też przejrzą na oczy. Tak małe dzieci jakimi zajmuje się P Roksana potrzebują wyjątkowego ciepła i opieki niestety od właścicielki tego nie dostaną tylko krzyki i zastraszanie. P Roksana jest świetną manipulantką i potrafi dużo mówić i mało robić. Nastawiona jest tylko na zyski. No ale co może wiedzieć o dzieciach jak sama ich nie ma. Ciekawa jestem czy swoje dzieci też by tak traktowała jak nasze:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
sloneczko istnieje niestety...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na ulicy Zastawnej nie ma już żłobka słoneczko. Mam nadzieje ze ta placówka już nie istnieje i że żadne dziecko nie trafi do P. Roksany. Ciekawa jestem czy swoje dzieci właścicielka też by tak traktowała.
Szanowna Pani! Bardzo się cieszę, że wychowała Pani dwójkę dzieci i na pewno niezaprzeczalnie jest Pani najlepszą mamą na świecie lecz jeżeli chodzi o moją córeczkę i zaistniałą sytuację to fakty są właśnie takie jak opisałam w mojej wcześniejszej wypowiedzi.
SKANDALEM jest fakt, że PANI doprowadzila do takiego stanu własne dziecko!!!Wychowałam dwójke dzieci i wiem, że takie odparzenia nie powstają w jeden dzień. No chyba, że PANI ZOSTAWIŁA W ŻŁOBKU DZIECKO NA CAŁY TYDZIEŃ!!!Chociaż podejrzewam, że to by było dla dziecka lepsze. Zdumiona jestem takim brakiem odpowiedzialności ze strony matki. Moje dzieci też czasem odparzały sobie pupę, w róznych sytuacjach. To normalne u maluchów. Ale NIGDY, jako matka, NIE DOPUŚCIŁABYM do tego, żeby z tych odparzeń porobiły sie rany!!! Kobieto, zacznij wietrzyć dziecku pupe a nie oskarżasz inny za własne zaniedbania!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
My zabraliśmy dziecko ze Słoneczka po tym jak wróciło do domu z tak odparzoną d*pcią, że skończyło się na wizycie u lekarza i przepisaniu antybiotyków na sterydach. Leczyliśmy Karolinę 3 tygodnie. Do takiego stanu naszą córkę doprowadziła osobiście pani Roksana, która pół dnia trzymała dziecko w niezmienionym pampersie z kupką i położyła ją nawet spać w tym stanie. Zabraliśmy Karolcię z tego miejsca z dnia na dzień i wypowiedzieliśmy umowę bez miesięcznego okresu wypowiedzenia co w takim wypadku zaniedbania dziecka jest sprawą oczywistą. Nie dla pani Roksany jednak, dla której liczą się tylko pieniądze a nie dobro maluszków które ma pod opieką. Sprawa będzie miała finał w sądzie gdyż dostaliśmy już wezwanie, na które zresztą byliśmy przygotowani gdyż pani Roksana nas wręcz straszyła takim obrotem sytuacji podczas ostatniej pożegnalnej rozmowy. W Słoneczku dzieją się jeszcze inne skandaliczne rzeczy, które powinny ujrzeć światło dzienne jak choćby przygotowywanie posiłków na miejscu w Słoneczku gdzie nie ma ani warunków a tym bardziej pozwolenia, mimo, że płaci się za całodzienny catering.
Jeżeli ktoś z Państwa chciałby nam pomóc to bardzo prosimy o przesłanie kopii umowy podpisywanej ze Słoneczkiem przez rodziców, gdyż jest nam ona niezbędna a naszą zniszczyła nasza mała pociecha. Oto mail: marta5_1983@o2.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam
Jesli sa tak bardzo negatywne opinie o Sloneczku i wlascicele dlaczego nikt sie za to niewezmie,dlaczego rodzice posylaja tam swoje dzieci???
Czy to tylko plotki zawistnej konkurencji?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proszę o opinie o Radosnej Iskierce. Planuję tam zapisać dziecko. Niestety z tego wątku nie mogę wywnioskować co o tym miejscu sądzicie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry