Widok
Zapisałam synka do słoneczka w sierpniu, planowany dzien kiedy pójdzie pierwszy raz na zajęcia to maj. Czytając Państwa opinie coraz bardziej zastanawiam się czy dobrze zrobię oddając tam dziecko...Zapisując dziecko właścielka zrobiła na mnie dobre wrażenie ale ważniejsza dla mnie jest opinia rodziców dzieci które tam uczęszczają. Więc jeżeli to możliwe to proszę o parę odp:
1. Jak wyglądają posiłki dzieci? Czy proponowany catering się sprawdza?
2. Czy dzieci są zadowolone po wyjściu z placówki? czy chętnie zostają rano?
3. W jakich godz. przebywają Państwa dzieci?
4. Czy Panie dbają o higienę dzieci?Bawią się z nimi?
Moje dziecko ma teraz 9mcy w maju będzie miało rok i 10 dni. Nie ukrywam, że boję się nie miłego zaskoczenia a potem problemu ze znalezieniem opiekunki do dziecka.
1. Jak wyglądają posiłki dzieci? Czy proponowany catering się sprawdza?
2. Czy dzieci są zadowolone po wyjściu z placówki? czy chętnie zostają rano?
3. W jakich godz. przebywają Państwa dzieci?
4. Czy Panie dbają o higienę dzieci?Bawią się z nimi?
Moje dziecko ma teraz 9mcy w maju będzie miało rok i 10 dni. Nie ukrywam, że boję się nie miłego zaskoczenia a potem problemu ze znalezieniem opiekunki do dziecka.
Witam
Również uważam ze MY Mamy powinnyśmy wziąć a sprawę w własne ręce bo przecież Tu chodzi o NASZE DZIECI i musimy mieć pewność ze Panie które zajmują się naszymi malcami są odpowiednie dlatego tez się podpisuje pod tym aby sprawdzić referencje. a co do balu karnawałowego nie wystarczy ze Dzieci były przebrane a do zdjęć uśmiechy Pan bo nie w tym rzecz trzeba dać serce w cala zabawę i zaangażowanie. pozdrawiam
Również uważam ze MY Mamy powinnyśmy wziąć a sprawę w własne ręce bo przecież Tu chodzi o NASZE DZIECI i musimy mieć pewność ze Panie które zajmują się naszymi malcami są odpowiednie dlatego tez się podpisuje pod tym aby sprawdzić referencje. a co do balu karnawałowego nie wystarczy ze Dzieci były przebrane a do zdjęć uśmiechy Pan bo nie w tym rzecz trzeba dać serce w cala zabawę i zaangażowanie. pozdrawiam
czesc,
widze,ze sie rozwinela tutaj niezla rozmowa na temat żłobków:-)
ja bylam w baby room w listopadzie,tuz przed porodem. nie mam jakis watpliwosci,zeby oddac tam dziecko juz w czerwcu.moze jestem troche naiwna,ale tym paniom jakos dobrze z oczy patrzy-wlascicielka jest bardzo mila i widac,ze wie co robi i ma do tego podejscie. na pewno wpadne tam jeszcze raz zanim wykupie karnet. a w sloneczku nie bylam, jakos nie po drodze mi w tamta strone i za duzy ruch... tirow:-)
widze,ze sie rozwinela tutaj niezla rozmowa na temat żłobków:-)
ja bylam w baby room w listopadzie,tuz przed porodem. nie mam jakis watpliwosci,zeby oddac tam dziecko juz w czerwcu.moze jestem troche naiwna,ale tym paniom jakos dobrze z oczy patrzy-wlascicielka jest bardzo mila i widac,ze wie co robi i ma do tego podejscie. na pewno wpadne tam jeszcze raz zanim wykupie karnet. a w sloneczku nie bylam, jakos nie po drodze mi w tamta strone i za duzy ruch... tirow:-)
Ja też uważam, że należy sprawdzić dokładnie !! REFERENCJE tych PaN,bo coś mi się wydaje grubymi nićmi szyte. Weszłam nawet na wszystkim znany portal nasza-klasa i jakoś jedna z PaN ma skończone? jedynie technikum żywienia,a co to ma wspólnego z pracą z dziećmi.? Nawet jeśli była opekunką. Oddając dziecko powinny zajmowac się nim osoby wykwalifikowane pod tym kierunkiem, a nie pierwsze lepsze. Z resztą jakoś widać jak panie różnią się podejściem.Wiem bo mój syn chodził tam jakiś czas. Widać u niektórych, że jest to ich praca z powołania a inne robią to bo muszą! a jeśli faktycznie nie mają ani kwalifikacji ani doświadczenia to radzę zabrać stamtąd dzieci. Faktycznie coś jest nie tak...
Moja córeczka owszem była zadowolona z dnia ale nie do końca nie samo przebranie się wystarczy dlatego Również się podpisuje pod osobami powyżej! Po Paniach było widać mała niechęć do zaaranżowania i zaangażowania sie w dany dzień bo dla naszych dzieci był to ważny dzień!! tak mi sie coś wydaje że Moje drogie mamy chyba powinnyśmy sprawdzić referencje tych Pań bo coś tu jest nie tak....?? pozdrawiam
Zgadzam się, zero zaangażowania i zorganizowania, komplena klapa! Rodzice wywiązali się w związku z Pomysłem balu a za to "kadra" po prostu nic nie zrobiła. Szczególnie widoczne było lekceważenie i "kwaśna" mina Pani starszaków! Więcej uśmiechu i serca to tylk dzieci i aż dzieci! a pracując z nimi trzeba się angażować, radzę coś zmienic....
W miniony piątek w Słoneczku odbył się karnawał. Oprócz tego,że dzieci były przepięknie przebrane to i tak nie czuło się atmosfery zabawy. Sale były nie udekorowane, ani jednego balonika na ścianie. Może pomyśl był dobry, ale wykonanie słabe. Dzieci muszą odczuć ,że to jest wyjątkowy dzień.Przebranie dużo daje ,ale atmosfera tez jet ważna.
Witam serdecznie wszystkich
Moja córka chodzi do tego przedszkola od września. Zanim oddałam córcie pod opiekę mogłam całe dnie spędzać razem z nia i przygladać sie w jaki sposób przedszkole funkcjonuje. Moja corka w krótkim czasie oduczyła się siusiac do pieluchy i bardzo szybko zrezygnowała ze smoka - jest to zasługa Pani wychowawczyni. Panie sa bardzo sympatyczne i miłe.Córka zaczeła ładnie mówić. Zajęcia są bardzo fajne, dzieci malują, rysują , przyklejają, wyklejają, tańczą mają gimnastyke oraz zajęcia logopedyczne. Uważam, że młode osoby, które uczą nasze dzieci są rewelacyjne. Maja dużo pomysłów by dzien w przedszkolu nie był nudny, maja duzo cierpliwości i miłosci.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do przedszkola bo warto.!!!!!!!!
Moja córka chodzi do tego przedszkola od września. Zanim oddałam córcie pod opiekę mogłam całe dnie spędzać razem z nia i przygladać sie w jaki sposób przedszkole funkcjonuje. Moja corka w krótkim czasie oduczyła się siusiac do pieluchy i bardzo szybko zrezygnowała ze smoka - jest to zasługa Pani wychowawczyni. Panie sa bardzo sympatyczne i miłe.Córka zaczeła ładnie mówić. Zajęcia są bardzo fajne, dzieci malują, rysują , przyklejają, wyklejają, tańczą mają gimnastyke oraz zajęcia logopedyczne. Uważam, że młode osoby, które uczą nasze dzieci są rewelacyjne. Maja dużo pomysłów by dzien w przedszkolu nie był nudny, maja duzo cierpliwości i miłosci.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do przedszkola bo warto.!!!!!!!!
Cześć. Bylismy tam, widzieliśmy-naprawde fajnie, wszystko nowiutkie, profesjonalnie wyposażone, widać,ze nie tanim kosztem, Kobietki po studiach pedagogicznych, sympatyczna właścicielka-widać,ze z powołania. Bardzo kameralne, zaden moloch. Nam to odpowiada. Na razie skorzystalismy z serwsu godzinowego (bo mamy jescze opiekunke-mala potrzebuje kontaktu z rowiesnikami)-dziecko zadowolone, czyste. Napewno skorzystamy jeszcze nie raz-myslimy o stalym karnecie.to na tyle, z reszta, chyba najlepiej przyjsc i zobaczyc.maja juz fotki na stronie w galerii- www.babyroom-klub.pl nara