Widok

do karolinki29 i Agusiagda

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny w jednym wątku. Co byście chciały za:
karolinka- blaszka dobrego ciacha:)
agusia- może jakieś udka z kurczaka fajnie w warzywach jakiś czy coś zrobione tylko aż 14 sztuk:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Betrisa - tego kurczaka (po meksykańsku)- to kupuje się bioderka :) i trzeba je wytrybować (usunąć kości) :)

później macza się w cieście naleśnikowym i obsmaża :) a dalej piecze się w specjalnym sosie :) nie wiem czemu nazywają się "po meksykańsku" bo wcale nie są ostre :) są lekko słodkawe :) i łatwo je podgrzać ;)

można kupić całe udka i podzielić :)

jak moja Teściowa raz ich spróbowała - to później kilka razy Jej robiłam na różne imprezy ;)
brzmi apetycznie
i są bardzo smaczne :)))))

a co bym chciała? fajną sesję zdjęciową jak wiosna zawita na dobre ;) najlepiej u mnie na działce - kwitnące drzewa i kwiaty ;) żeby utrwalić pierwszą wiosnę Gabrysia :)))
Bardzo chętnie w maju czy w czerwcu, jak wszystko ładnie zakwitnie.

Chrzest jest 25 kwietnia:)
ja też pewnie fotki jak będzie ładnie już :)
nie ma sprawy :) a jakie ciasto polecasz? ja nie będę grymasiła
agusia to można powiedzieć,że jesteśmy umówione?
Tylko pytanie techniczne.Czy to twoje danie musi być świerze czy np. w sobotę byśmy wieczorkiem mogli jakoś odebrać żeby już w niedzielę nie jeździć.
jesteśmy umówione :)

kurczaka możesz odebrać 1-2 dni wcześniej :) spokojnie może leżeć w lodówce :) jeśli masz miejsce w zamrażarce - możemy też zrobić dużo szybciej i sobie zamrozisz :) (jedno z dań, które miałam poporcjowane w zamrażarce i Mąż wyciągał sobie na obiad - jak w ciąży nie mogłam zbliżać się do mięsa ;))

mogę też zrobić Ci surówkę - colesława :) kilka godzin przed podaniem musi spędzić w lodówce ;) także jak zrobimy dzień wcześniej - to będzie ok :)
to super Agusia, jesteś wielka:)
To pewnie 24 kwietnia się do ciebie zgłoszę, będziemy w kontakcie meilowym. Twój meil widzę jest w profilu. Jeszcze raz dzięki kamień spadł mi z serca.
hehe :) nie ma problemu :)
jeszcze jedno z czym to podać ?
z ryżem albo z ziemniakami :)))
ok, bo się zastanawiałam czy ziemniaki będą pasowały.
Betrisa mogę Ci upiec czekoladowe albo jogurtowe muffinki z kolorowym lukrem:)bo rozumiem,ze to na chrzciny,ale ja mieszkam w Gdyni jeśli byś miała jak odebrac to nie ma problemu:)
Chociaż wątek nie do mnie tak się wtrąciłam bardzo przepraszam;)
nie szkodzi malpomena, tylko nie wiem czy sie wyrobię z sesją, bo sezon się niedługo zaczyna:) a jakie zdjęcia by ciebie interesowały?
Betriso na razie powiedzmy,że będziesz moją dłużniczką,jak będę czegoś kiedyś potrzebować to się uśmiechnę:) tylko powiedz na kiedy i ile tych muffin by miało być bo nie wiem ile osóbek będzie no i jaki smak czarne czy białe:)
mogą być białe i w sumie nie wiem będzie 14 osób to tak z 20 na 24 kwietnia.
ok:) to ja zapisuję w kalendarzu na 24 kwietnia,tak mi pewnie wyjdzie ok.24 sztuki:) będziemy w kontakcie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry