Widok
pmagdalena napisał(a):
> mylisz sie nie jestes sfrustrowana tylko brak mi siła nawalke
> ale co tam niech ci bedzie
>
> napisz odrazu ze niechcesz sprzedac tego mieszkania i juz
>
>
I PO CO TE KŁÓTNIE. Masz zły humor i musisz odreagowywać na mnie? Byłam tylko zła, ze na forum ktoś za mnie przedstawia cenę i to tylko tyle w tym temacie. Mieszkanie jest drogie i nie są mi teraz potrzebne uwagi typu: co tak drogo, etc. a zainteresowane osoby otrzymały cenę na meila.
> mylisz sie nie jestes sfrustrowana tylko brak mi siła nawalke
> ale co tam niech ci bedzie
>
> napisz odrazu ze niechcesz sprzedac tego mieszkania i juz
>
>
I PO CO TE KŁÓTNIE. Masz zły humor i musisz odreagowywać na mnie? Byłam tylko zła, ze na forum ktoś za mnie przedstawia cenę i to tylko tyle w tym temacie. Mieszkanie jest drogie i nie są mi teraz potrzebne uwagi typu: co tak drogo, etc. a zainteresowane osoby otrzymały cenę na meila.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Rina,przepraszam jeśli cie uraziłam ale przeglądałam z ciekawości ogłoszenia a twój szklany stolik i ściana jest tak charakterystyczna,że poznałam je ze zdjęć,które wkleiłaś tu na forum. Ja nie komentuję czy drogo,czy nie,takie są ceny mieszkań,idą w górę i będą szły. A ta cena podana w ogłoszeniu jest pewnie wywoławcza,pryatnie możesz podawać inną. Jeszcze raz przepraszam,nie miałam zamiaru ci zaszkodzic,napewno sprzedasz mieszkanko bo jest bardzo ładne.
UUUUUps,faktycznie,cena spadła.
A tak wogóle,to czasami trudno jest coś ukryc na forum publicznym,gdy wkleja się prywatne zdjęcia,ja nie wkleiłabym swojego zdjęcia,czy męża,wołałabym pozostać incognito. Czasem zdarza mi się nawet spotkać na mieście którąś forumkę widzianą tu w internecie,ale to już inna historia. A tyle ludzi tu zagląda. No ale...rina przepraszam.
A tak wogóle,to czasami trudno jest coś ukryc na forum publicznym,gdy wkleja się prywatne zdjęcia,ja nie wkleiłabym swojego zdjęcia,czy męża,wołałabym pozostać incognito. Czasem zdarza mi się nawet spotkać na mieście którąś forumkę widzianą tu w internecie,ale to już inna historia. A tyle ludzi tu zagląda. No ale...rina przepraszam.
Te ich reklamy to bzdura, daleko odbiegająca od prawdy. Zresztą zawsze w reklamach jest napisane, że " rata już od... ". Wystarczy sobie przekalkulować 180 tys przez ilość rat ( jeśli na 30 lat to wychodzi 360 rat ) średnie oprcentowanie w walucie obcej to ok 4 %. Niestety rata mniejsza nie wyjdzie...
Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm