Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super miejsce wątek zamknięty Świetne jedzenie i fajny klimat wieczorem
~Ada
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 stycznia 2015

Miejsce godne polecenia! wątek zamknięty Bardzo dobra restauracja. Smaczne jedzonko,przesympatyczna obsługa i bardzo...
~Alexa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2014

Przepysznie wątek zamknięty Miła i pomocna obsługa, dania idealnie przyrządzone. Nic za twarde, nic nie...
~Lucy
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 grudnia 2012

Świetna restauracja, rodzinne niedziele to super pomysł! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z rodzinnego obiadu który zjedlismy w "Malinowym...
~Marta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 listopada 2012

catering na amberifie 2012 wątek zamknięty Na targach chcialam cos zjesc innego niz barowe dania, ktore byly serwowane...
~I.Robaczewska
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 marca 2012

Swietna Kuchnia wątek zamknięty Miałem w tym tygodniu spotkanie z kontrahentem w Malinowym Ogrodzie. Nie...
~Wiktor
-

dodano: 21 stycznia 2012

Świetne miejsce, jednak duże ALE do spraw organizacyjnych... wątek zamknięty Witamy, Klimat na wysokim poziomie, fajna muzyka w tle, potrawy oraz...
~Krzysztof
-

dodano: 11 lipca 2011

POLECEM!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim klientom, którzy mają ochotę poczuć wspaniały klimat tego...
~mini
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 czerwca 2011

Komunia wątek zamknięty Miałam przyjemność robić obiad rodzinny z okazji Komunii świętej w Państwa...
~Zadowolona rodzinka
-

dodano: 23 maja 2011

Tragiczna organizacja wątek zamknięty Ustalenia ustaleniami, a oni swoje: - Posadzono nas w innym miejscu i...
~olgasw
1

dodano: 27 kwietnia 2011

Polecam wątek zamknięty Za pośrednictwem Grupera mieliśmy okazję gościć na kolacji walentynkowej w...
~Sylwia
-

dodano: 17 lutego 2011

Bardzo polecam wątek zamknięty Kolacja wyśmienita, przy świetnej obsłudze i dobrze dobranej muzyce....
~Patrycja i Przemek
-

dodano: 15 lutego 2011

Urodziny z małym zgrzytem wątek zamknięty W styczniu zamówiłam w tej restauracji przyjęcie urodzinowe . Wystrój ciekawy...
~Izabela
-

dodano: 6 lutego 2011

Chrzciny wątek zamknięty Świetna obsługa, miła atmosfera (w tle delikatna, cicha muzyka), super...
~EJO
-

dodano: 26 stycznia 2011

Bardzo smaczne jedzonko! wątek zamknięty Byłyśmy z koleżanką na obiedzie, jedzenie pyszne, obłsuga profesjonalna....
~Agnieszka
1

dodano: 25 kwietnia 2010

ZDECYDOWANIE POLECAM wątek zamknięty Restauracja Malinowy Ogród na Łąkowej poza kiepską lokalizacją (trudno...
~M.
-

dodano: 28 grudnia 2010

WSPANIAŁA!! wątek zamknięty największym minusem tego lokalu jest położenie.. słaba reklama, wartownia...
~Zadowolony Klient
-

dodano: 16 grudnia 2010

nie polecam!!! wątek zamknięty porcje bardzo małe, wręcz do degustacji, obiad to jakieś nieporozumienie....
~Łukasz
-

dodano: 31 października 2010

Adi - opinia wątek zamknięty od razu widać, że to lokal z wyższej półki, korzystałem z promocji weekend za...
~Adi
-

dodano: 27 września 2010

po prostu nr 1 w trójmieście wątek zamknięty polecam piętkowe i niedzielne bufety -po prostu rewelacja!!! jakość - podanie...
~maliniakw
-

dodano: 17 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

21

wątków

do góry