Widok

CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 13 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:) zakładam nowy wątek! Ja i moja Kropeczka. Mam nadzieje,że szczęśliwy dla niejednej z Was :) Marzenia i cuda się zdarzają, życzę takiego cudu każdej z Was!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olesia to dobrze,że się nie doszukujesz, ale chodziło mi też o to,żebyś się nie przejmowała ani właśnie nie myślała negatywnie właśnie dlatego,że nie ma żadnych objawów, u mnie też nic nie wskazywało :) Dlatego miej wiare do końca! Nawet jak się nie uda to jej nie trać bo jesteś o krok bliżej, a to naprawdę dużo, choć możesz powiedzieć ile jeszcze tych kroków? to ja Ci mówie o jeden bliżej :)
Ja ostatnio stwierdziłam, (wiem,że z mojej perspektywy to teraz łatwo powiedzieć) ale ciesze się,że Maleństwo jest wyczekane i dało nam okazje,żeby z mężem się nacieszyć sobą, teraz wydaje mi się że wsyztsko cieszy mnie 100 razy bardziej niż przyszłoby to z łatwością. Nie powiem ciągle się ogromnie boje, ale jak to powiedziała moja koleżanka taki urok rodzicielstwa,już zawsze będę się bała o moje dziecko.

A teraz trochę pozytywnych wieści :) Jestem po wizycie i wszystko wygląda dobrze :) Maleństwo fikało, machało rączkami, super widok i uczucie,że jest tam w środku. Słyszeliśmy serduszko, radość niesamowita.
Życze Wam jak najszybciej takich radosnych dni! Trzymam mocno kciuki!
Hej laski:)

Dziewczyny ja nieustannie trzymam za Was kciuki - Olesia za ciebie w tym momencie najbardziej:)!

Co do mojego działania - mąż zrobił badania - sprawdzone i niby jest nawet b. dobrze (robił w invikcie i nie ma na nich jednego parametru - niewiedzieć czemu - ale te co są - są dobre:).

Więc skoro u męża dobrze, a moje hormony ustabilizowane to ja się biorę za HSG - jutro/najdalej pojutrze idę się zarejestrować - zobaczymy na kiedy będzie termin. Ah i wtedy czekanie i dalsze działanie:)
Kammcia gratulacje, a Wam udalo sie naturalnie czy tez mieliscie inseminacje?? za ktorym razem sie udalo??pozdrawiam
ja też leczyłam się u dra Skweresa i to z jakim skutkiem :)
Lecze się u Skweresa, A Ty? dzisiaj przyszła wredna @,i od razu zapisałam się na termin naszej pierwszej IUI, bardzo się boje że się nie uda:( Trzymam kciuki i czekam na wieści od Ciebie.Pozdrawiam
Dziewczyny, jesteście mega KOCHANE!! :) dziękuje za tak wspaniałe wsparcie ;)

Luna, w sumie to jest Nasz 17, 18 lub 17,18 lub 19 cykl - straciłam rachubę :D któryś z tych trzech wymienionych :P niby nie dużo, ale jednak - i ja dzisiaj chyba też ze 3 razy w toalecie byłam, tak mnie podbrzusze bolało, że myślałam iż @ znów mnie nawiedziła... nic cierpliwie czekam, chociaż nie powiem, że kusi mnie jak przechodzę koło apteki, aby do niej wejść, ale Mąż zabronił ;)

Asiu- nie szukam objawów :D bo one po prostu nie przychodzą :P a zawsze słyszałam, że kobieta w ciąży, dużo śpi, bolą Ją piersi, wita się z kibelkiem... Stąd mój wniosek, że pewnie nic z tego - i w dodatku ten ból na @ :P

A ze sprawdzaniem śluzu i tego typu rewelacjami dałam sobie spokój, bądź co bądź, ale to nie dla mnie :D

Mnioszka - z tego co pamiętam, co warto sprawdzić przed clo czy nie jest się w ciąży, bo jak jesteś, a bierzesz, to ten lek ma negatywny wpływ na ciąże - z tego co pamiętam, a może z jakimś innym pokićkałam za dużo tych świństw mam :P

Iwonus. p - i jak? już po HSG czy przed? jeśli przed to na kiedy masz termin tego badania?

niunia, o proszę, a u jakiego lekarza się leczysz? :)
Olesia trzymam mocno kciuki! Nie szukaj żadnych objawów, bo to naprawdę jest bardzo różnie, ja też totalnie się nie spodziewałam i miałam niespodzianke, dlatego rada ode mnie nie sprawdzaj śluzu, szyjki, czy Ci dobrze czy nie. Będzie dobrze :)

A ja dziś po południu wizyta :)
Iwonus a jak u Ciebie HSG i badania meza?
Minioszek,Wydaje mi sie ze powinnas sie upewnic przed wzieciem clo czy nie jestes w ciazy.Pozdrawiam.powodzenia.
Olesia1986 trzymam mocno kciuki:) ja tak jak Ty,w tym cyklu bede miala pierwsza inseminacje w Gamecie.Mam nadzieje ze Tobie sie uda i ja bede miala wiecej nadziei :) Pozdrawiam
Dziewczyny mam pytanko
Czy zanim zacznę brać Clostilbegyt,to należy upewnić się czy nie jest się w ciąży? Biorę teraz d*phaston na wywołanie M i jak się zacznie to mam brać Clo tylko niewiem czy trzeba wykluczać ciążę czy nie.
???
Pozdrawiam
Olesia - ja przez pierwsze tygodnie po zaplodnieniu czulam sie dokladnie tak, jakbym miala dostac okres.

;)

w zasadzie test zrobilam 30dc i i tak chodzilam 5x dziennie do lazienki bo mialam wrazenie, ze dostaje miesiaczke, takze glowa do gory i trzymam kciuki :)

Dodam, ze my sie staralismy 15 cylki, niby nie dlugo, ale jednak....
(byly to usilne starania ;) i dla nas bylo to jednak dlugo, bo to bylo 15 cykli staran a nie "jak bedzie to super, jak nie to trudno")
po 15 cyklach dostalam skierowanie na droznosc jajowodow i milion innych badan, ktore mialam wykonac miedzy 2 a 4 dc, w zasadzie powiedzialam, ze pierdziele i nie obserwuje juz siebie i koniec.
i czekalam na ten 2-4 dzien cyklu i sie nie doczekalam :)

teraz poczatek 7 tygodnia, wisze na toalecie i martwie czy wszystko bedzie dobrze ;)

takze glowa do gory i kciuki mocno zacisniete :)
Olesia tak wczesne tygodnie możesz czuć się bardzo normalnie, a ból podbrzusza może oznaczać poszerzającą się macicą:)
Olesia kciuki zaaaciśnięte &&&!!!!
Olesia1986 mocno kibicuję !!!
Kochane, 3majcie kciuki :) Wszystko na dniach się wyjaśni..

Chociaż raczej czuję, że nic z tego nie będzie :( Bo czuję ból w podbrzuszu i w ogóle czuję się zbyt dobrze ...

Ale co tam, nie tracę wiary :)

#mam kciuki za Wszystkie Staraczki, te zaciążone i Mamusie :)
Racja :) zastrzyk na pęknięcie zakłóca wynik. Sorki :)
clo nie zakłóca wyniku testu ciążowego tylko puregon albo ovitrelle
a co do tarczycy, to się nie zgodzę - ja już mam wszystko unormowane, oprócz hashimoto, ale na to lekarstw się nie bierze i co? dalej ciąży ni ma :D
Kammcia - mega gratulacje :) popłakałam się jak czytałam Twój wpis :) życie płata jednak figle :)

Mnioszek - nie ważne ile :) ważne, aby razem przez to przejść... ja już mam ustalone ścieżki co d mojego Małego Szczęścia :) 3 IUI max, nie wiem po co, ale lekarz mówił coś o genetyku, to mogę Go odwiedzić, i może 3 in vitra (tylko nie wiem ile państwo refunduje) a potem pozostaje Nam adopcja :)

Miałam taki etap jak Ty!! ile to potrwa, dlaczego My itp :) ale już mi przeszło... co ma być to będzie, tylko Bóg wie co Nam jest pisane :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry