Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, hej
jest ktos chetmy do zalozenia watku czy ponownie mam to byc ja:)?
ja mam jak do tej pory 11 na plusie, z tym ze ja i tak zaczelam z wysokiego pulapu ze tak powiem,hehe:)))

albo lepiej je odrazu wywarzyć i wielki dźwig zamówić

no ja jakoś tyłam na początku 2, potem 3 czasami 4 kg w miesiącu... a teraz ostatnio 2 kg :))
eeee tam tyjemy dla dziecka :)) najwyżej potem sięp oszerzy drzwi ;)))

Ja już mam napewno ponad 16 kg , ale tak jak pisałam nie martwię sie, na początku bylam trochę zaniepokojona bo w ciągu 4 miesięcy utyłam 14 kg ale teraz uspokoiło się i tyję 1 kg miesięcznie

Gosik a ile jesteś do przodu ?! o ile mogę zaptać i się nie obrazisz ;)))

Też tak myślę że tymi kilogramami nie ma co się przejmować , wprawdzie jak patrzę na siebie w lustrze to trochę jak wielorybica się czuję ale co z tego; wiem że prędzej czy poźniej schudnę, i teraz nie zamierzam wogóle się przejmować wagą?

no pewnie :) będzie dobrze !! moja siostra miała 26 kg więcej .. mam nadzieje, że jej nie dogonie ;)) no i wróciłam po chyba 4 czy 5 m-cach do normy ! z tym, że nie ćwiczyła ani nic !

oj z tym zrzucaniem to ciezko mi idzie zostalo mi jeszcze ok 8 kg na plusie, do lata zgubie :)))

:) no mam taką nadzieje :)
przeczytałam w innym wątku, że zaliczyłas 20 kg w ciąży ?! ja jestem już 18 do przodu :/ ale co tam ! każdy ma inną budowę i inaczej organizm reaguje :) znajomi pocieszają, że mało widać tych więcej kg - oczywiście oprócz wywalonego brzuchola ;))
a jak teraz z wagą ?! już zrzuciałaś ?!

a Wy czerwcówki ile macie "nadbagażu" ?

masz racje, ja tez bardziej obawialm sie tego zeby dziecku nic sie nie stalo a bol naprawde nie jest az tak straszny, moze to standardowe gadanie ale to prawda.

he he no wiadomo, że łatwo nie będzie :) powiem szczerze, że jakoś sie nie obawiam tego - będzie boleć, będzie cieżko i długo... ale tyle kobiet sobie na świecie przez tyle lat dawało radę, że dlaczego ja miałabym sobie nie dać :)) ale trochę powkręcać się mogę ;)) będzie miło, łatwo i przyjemnie ;))) a jak to powtarzam to mi się wileka podkowa na twarzy rysuje ... hihi nie wiem czemu ?! ;))
bardziej się obawiam, tego by nic się dziecku nie stało ...

kurcze czerwcówki normalnie jakieś swoiste rekordy zaczynamy bić w nawijaniu wątku ;))

jesli moge sie wtracic to ja swojego synka rodzilam 12 godzin i to jest moje pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie dziecko.

heja
no właśnie czas umyka ... i już połowa kwietnia za nami ;))

a ta kobieta to szczęście miała, że tak blisko szpitala miała już skoro jej tak szybko poszło :)) dobrze, że zaraz po jej pomogli
szkoda, że nam tak nie pójdzie - chociaż ja sobie powatrzam, że będę miała szybki i łatwy poród - hihi trochę autosugestii i może się uda ;)))))

no, fakt niezly bylby film, ale to sie wydarzylo naprawde:)
dodam tylko ze to bylo jej drugie dziecko, takze nie liczmy na taki express z naszymi...pierwszymi,hehe

To brzmi, jak w filmie. W sumie dobrze byloby urodzic tak szybko :))) Hehe!!!

a slyszalyscie o lasce, ktora w zeszlym tygodniu urodzila na trawniku przed szpitalem na zaspie?:)znajoma mojej siostry z pracy...
ladnie co? powiedziala ze juz nie da rady dojsc do srodka, siadla na trawie i kazala mezowi jak najszybciej zawolac polozna!!!
akurat podjechala karetka na ten podjazd, pielegniara czy polozna podbiegla z kocem i czyms tam jeszcze, podlozyla lasce po tylek i dziecko bylo na swiecie:)szybko owinela male i pobiegla do szpitala a i mamuske szybko zabrali do srodka;)dobre co!!!???

No tak!!! Czas leci tak, ze szok!!! Ani sie obejrzymy, a Maluchy beda z nami :)))

ano przesunelo sie:)dzieciatko,hihi

jakos zlecial ten czas......kurcze 8 miesiac a wrazenie mam takie ze dopiero co sie dowiedzielismy:)))

Tak sobie patrze Alycja na Twoj suwaczek i kolejne okienko juz masz zajete!!! W koncu 8 m-c. :)))

no juz jestem, bardzo przyjemnie tak sobie spacerowac w taka pogode:)

a zmieniajac temat...z koncem kwietnia musimy sie wyprowadzic...na miesiac do rodzicow i dopiero na poczatku czerwca do ''swojego'' mieszkania... ''swojego'' pisze w cudzyslowiu poniewaz to bedzie nadal wynajmowane, na swoje pojdziemy jak juz wybudujemy..................ech zycie
tyle przeprowadzek a tu lada moment Anastazja bedzie z nami, oby posiedziala w brzuszku mamy do terminu:)bardzo by nam pomogla,hehe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry