Widok
hej,wiesz co ja juz doła łapie,dziś jadę do urzędu,sama zobaczyć co i jak,bo tłuamczenia tej pani co to załatwia to jakaś porażka,nie ma to jak wziąść sprawę we własne ręce.Jestem uziemiona ze wszytskim póki najemcą nie będę,a już 6 rok tu miezkam a głupie przepisy wydłużają wsyztsko.Teraz eksmitują ludzi ,którzy nie płacą z mieszkań komunalnych jest wielka akcja a my placimy regularnie mega czynsz ,chcemy wyremontować i jeszcze łache robią,brak słów.....
Chyba sobie dla odstresowania spacer po Gdańsku zrobie
Chyba sobie dla odstresowania spacer po Gdańsku zrobie
Witam z ranka;)...Dzisiaj jadę ubrać sie na chrzest siostrzenicy i kupic koniecznie buty, wszystkie mam zupelnie płaskie, a czasem lubie sie na małym obcasiku gdzies wykokosic z domu*...Ciekawe, jak dlugo przejde w 3 cm obcasikach??hehe
Po wczorajszej wizycie jestem pełna optymizmu, i radości, energia przypłyneła aspowrotem..
Bociany, co u licha jest nie tak z tym mieszkaniem?? Teraz masz sie nie martwic i nie płakać, Natka ma mieć, jak najmniejj stresu;/
Po wczorajszej wizycie jestem pełna optymizmu, i radości, energia przypłyneła aspowrotem..
Bociany, co u licha jest nie tak z tym mieszkaniem?? Teraz masz sie nie martwic i nie płakać, Natka ma mieć, jak najmniejj stresu;/
Risika, będę się zapisywać jakoś na początku sierpnia, zapiszemy sie jakos na początek września. Mi niestety nie było pisane chodzić do lekarza z Wejherowa, tym bardziej zazdroszczę Maciejewskiego !!! Ja chodze do znajomej z Gdańska, kawał drogi ;/ Tak patrzę na nasze daty i bardzo możliwe, że sie spotkamy na sali porodowej hihih
a ja sobie czytam wypowiedzi i patrze jakaś Ania nam wskoczyła, ale nic czytam dalej i myślę wyglada jak Anti i póżniej się doczytałąm że to TY:)
Bardzo się cieszę ze wszystko ok, mi też przełączyła na 3D i widziałam buzialka Kuby, będę do niej chodziła na usg a nie do Invicta!
Anti super wieści:) ale oszczedzaj się dalej!
Bardzo się cieszę ze wszystko ok, mi też przełączyła na 3D i widziałam buzialka Kuby, będę do niej chodziła na usg a nie do Invicta!
Anti super wieści:) ale oszczedzaj się dalej!
Anti -Aniaciesze się bardzo,że wszytsko w porządku:)))prawda,że super babeczka??no i bada bardzo dokładnie.Dobrze,że do nie poszłaś.Ja już po plotkach udalo nam się wcześniej spotkać z kumpelą.Naszla mnie mega ochota na colę i wypilam całą szkalnę z lodem i cytryną:))ale mi dobrze
To będę pisać teraz Ania-ja jak coś to Monia:)
To będę pisać teraz Ania-ja jak coś to Monia:)
Antu vel Ania to gratulacje z powodu udanej wizyty:D
Alis a wiesz juz kiedy sie bedziesz zapisywac?? musze tam zadzwonic i sie dowiedziec dokaldnie co i jak. w gdyni jak dzwonilam to np mnie osobiscie odrzucily zajecia typu pisanie listu do dziecka >, ja chce isc po to zeby sie czegos pozytecznego nauczyc...bo nigdy z malymi dziecmi nie mialam doczynienia ani nawet nie znam nikogo kto ma male dziecko
A do kogo chodzisz do lekarza? Ja do maciejewskiego:)
Alis a wiesz juz kiedy sie bedziesz zapisywac?? musze tam zadzwonic i sie dowiedziec dokaldnie co i jak. w gdyni jak dzwonilam to np mnie osobiscie odrzucily zajecia typu pisanie listu do dziecka >, ja chce isc po to zeby sie czegos pozytecznego nauczyc...bo nigdy z malymi dziecmi nie mialam doczynienia ani nawet nie znam nikogo kto ma male dziecko
A do kogo chodzisz do lekarza? Ja do maciejewskiego:)
1)anti-teraz Ania1979----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad, dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
11) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
12)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
13)goralka ----------- >termin - 29 listopad
14)pychota------------ >termin na 3 grudzień, chłopiec:)
15)evilek ------------- >termin - 10 grudzień
16)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
17)megus ------------ >termin - 16 grudzień
18) agata84---------- >termin - 24 grudzień
19)dorotaztomkiem- >termin - 27 grudzień
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad, dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
11) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
12)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
13)goralka ----------- >termin - 29 listopad
14)pychota------------ >termin na 3 grudzień, chłopiec:)
15)evilek ------------- >termin - 10 grudzień
16)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
17)megus ------------ >termin - 16 grudzień
18) agata84---------- >termin - 24 grudzień
19)dorotaztomkiem- >termin - 27 grudzień
Hej wrocilam od dr Olszewskiej:)
jestem MEGA zadowolona, wszystko badała dokładnie, pomimo tego, ze juz mialam badanie dokladne u bylego gina...samo usg trwalo 30 minut, do tego przełączyła na trójwymiar i widac było buźkę Jasia;)-extra widok!Mam zdjecia, wrzucilabym na forum , ale skanera u mnie brak;/
Co do badan-dzidzia zdrowa, kazdy narzad byl przebadany, wazy 720gr, wiec jest w normie...
Moja szyjka-JEST OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet pol centumetra sie nie skrocila-bardzo sie ucieszylam, az mialam łzy w oczach a dr Olszewska usmiechneła się...:)
Mam skierowanie na toxo i jeszcze cos, nie pamietam...
Mąż własnie obejrzał zdjecia i plytke z usg i smiał sie z radości:)
Takze odetchnełam z ulga i dobzre ze mialam takie przeczucie by iść do dr Olszewskiej na wizyte..a nie od razu popadac w depreche!!!!!!!
Ciesze sie bardzo dzisiaj..ale oszczedzac sie mam nadal, takie zalecenie, mam zwolnic tempo..:)
jestem MEGA zadowolona, wszystko badała dokładnie, pomimo tego, ze juz mialam badanie dokladne u bylego gina...samo usg trwalo 30 minut, do tego przełączyła na trójwymiar i widac było buźkę Jasia;)-extra widok!Mam zdjecia, wrzucilabym na forum , ale skanera u mnie brak;/
Co do badan-dzidzia zdrowa, kazdy narzad byl przebadany, wazy 720gr, wiec jest w normie...
Moja szyjka-JEST OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet pol centumetra sie nie skrocila-bardzo sie ucieszylam, az mialam łzy w oczach a dr Olszewska usmiechneła się...:)
Mam skierowanie na toxo i jeszcze cos, nie pamietam...
Mąż własnie obejrzał zdjecia i plytke z usg i smiał sie z radości:)
Takze odetchnełam z ulga i dobzre ze mialam takie przeczucie by iść do dr Olszewskiej na wizyte..a nie od razu popadac w depreche!!!!!!!
Ciesze sie bardzo dzisiaj..ale oszczedzac sie mam nadal, takie zalecenie, mam zwolnic tempo..:)
hej:)) ja za tydzien na wizyte ide. pewnie tez bede musiala isc na ta glukoze... ale ja jej pewnie za nic nie wypije :/
wiecie dziewczyny gdzie będziecie rodzić? Ja napewno w wejherowie. i jestem na etapie wyboru szkoly rodzenia chcialam chodzic do evimedu bo mam pod nosem ale baba mi sie mega nie spodobala;/ i sie zastanawiam nad wejherowem.. tylko ze troche daleko :/ czy slyszalyscie moze jakies opinie?? pozdrawiam:)
wiecie dziewczyny gdzie będziecie rodzić? Ja napewno w wejherowie. i jestem na etapie wyboru szkoly rodzenia chcialam chodzic do evimedu bo mam pod nosem ale baba mi sie mega nie spodobala;/ i sie zastanawiam nad wejherowem.. tylko ze troche daleko :/ czy slyszalyscie moze jakies opinie?? pozdrawiam:)
witam,
to na pewno cos w powietrzu jest:) ja wstalam o 11 i dopiero o 14 sie pozbieralam... wlasnie gotuje kukurydze....pyyycha:) juz sam jej zapach dziala zbawiennie na moje mdlosci:D
a co do złych snow... mnie tez raz dopadły...:(( ze z dzidzią cos było nie tak.. ale niewazne, grunt to pozytywnie myślec..
pozdrawiam
a
to na pewno cos w powietrzu jest:) ja wstalam o 11 i dopiero o 14 sie pozbieralam... wlasnie gotuje kukurydze....pyyycha:) juz sam jej zapach dziala zbawiennie na moje mdlosci:D
a co do złych snow... mnie tez raz dopadły...:(( ze z dzidzią cos było nie tak.. ale niewazne, grunt to pozytywnie myślec..
pozdrawiam
a
hej ale dziś coś nie halo z ciśnieniem bo normalnie oczy mam na zapałki,nawet kompa odpalać mi się nie chciało.Mam mega lenia,dziś nic nie robie,tylko z kumpelą z 1,5 godzinki się spotykam.Zjadłam leczo i chyba mała się obudzila:)
dobrze wiedzieć,że ta glukoza to do przełknięcia:]chociaż wszystko pije bez cukru i nie lubie słodiego picia,zobaczymy ja to będzie
dobrze wiedzieć,że ta glukoza to do przełknięcia:]chociaż wszystko pije bez cukru i nie lubie słodiego picia,zobaczymy ja to będzie