Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***18***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, nie uzywam zadnych kremow na nogi;/..Tylko na brzuch przeciw rozstepom...z serii Ja i Mama AA. Mysle, ze jak pracujesz, to sprobuj czesciej siedziec z ogami na krzesle prosto , o ile masz mozliowsc..
A do kiedy zamieraasz pracowac?Ja poszłam na zwolnienie w 4 miesiacu, na poczatku, bo mialam czasami cisnienie 90/50 i omdlewalam;/...

a oprocz spacerów jeszcze jakos szczegolnie o nie dbasz? jakies kremy?

Od stania jak stoisz po 10 godzin dziennie, ale jak siedzisz przez 8 h to tez kaszanka;/...
Dlatego ja utrzadzam sobie spacerki poranne, i wieczorkiem z M. chodzimy sporo , nad morze głwonie, bo mieszkamy blisko i mamy domek nad morzem...Wracam padnieta ale dbam o te nogi;(

anti Ty mnie nie strasz bo ja ciagne w pracy siedze:) ja myslalam ze to od stania wlasnie tak sie robi:) zapytam w piatek lekarza

Mnie pobolewają nogi, jak sie poloze szczegolnie...Jakbym miala po kg torebce cukru dolepionego:)..Slyszalam, ze to od zbyt dlugiego siedzenia ...Nogi nie maja stalego przeplywu krwi, a od tego niestety moga sie zylaki porobic;/

tak tak widzialam, moj tez wieczorem robi sie ogromniasty:) wiec wiem o czym piszesz:)

dziewczyny bola Was czasem nogi, tzn robia sie ciezkie? ja zastanawiam sie czy np cps takiego jak lioton 1000 mozna stoswac?

Widze, ze zobaczylas moj bebenek:)*/.Jak na koncowke 6 miesiaca to jest w miare, tyle ze wieczorem jest wiekszy i w spaniu "wadzi"..

a nie masz nic zablokowanego w pracy na kompie??? Daj maila, to Ci przesle;)

włąsnie sie tak zastanawiam,...dlaczego ja nie widze niektorych zdjec na forum...anti Twojego poprannego brzucholka tez nie widze:(

zaraz lukne na brzucholka Twojego anti

Anti brzusio ślicznusi:)mniej więcej takie same mamy:D
oki zmykam na tramwajos,pojawie się po południu.
Ps. w piątek weszlam do apteki była spora kolejka, dziewczyna,która miala być obsługiwana zawołała mnie i ustąpiła mi mijesca,nie musialam stać:)
miłe to było:)
buziaki

Ja wlasniw stawilam moj brzuszek sprzed 10 minut;)

Muszę zeskanować ,przy okazji zrobie fotki brzucha aktualne ale to po południu,teraz jadę do Gdańska,.fotki wstawię na pewno:)

Obroci sie, spokojnie:) a mialas dac fotki na drugie forum Natalci:)..ja wrzuce moze moj bebenek w 25 tyg;)

mam nadzieje,że się ładnie obkręci później bo na razie ma ułożenie miednicowe skubanica

Anti rozumiem Ciebie doskonale.Też bym co chwilę coś robiła ,ale idę po rozum do głowy i odpuszczam trochę.Właśnie na dobry początek dnia oglądam fil z małą z usg,ale ona się wierzga.

Ja slodyczy nie jadam, juz od dobrych 2 miesiecy:)...
Evilek, dziewczyny pisaly ze bierze 120zl, a Tobie wziela 150zl, czyli nastawiam sie na 150:)...Ciesze sie, ze do niej ide...Mam nadzieje, ze z Maluchem wszystko ok bedzie..musi byc!!!!!Dzisiaj kopie mnie pod żebrami z lewej strony, zawsze obierał prawa strone, a dzisiaj sie ulokowal po innej, widocznie chcial troszke poziwedzac...
Oszczedzam sie i tak , w porownaniu do tego co robilam do 2 tyg wczesniej, ale ja nie usiedze na tyłku, po prostu nie ma opcji bym lezala, czy odpoczywala dluzej niz poł godzinki,,,eh..raptus jeden ze mnie;(

bociany ja jutro ide na glukoze....50g, zobaczymy jak mi pojdzie:P
wizyta w piatek
a ja juz sie obawiam moich wynikow....bylam teraz na weekend u rodzicow i mierzylam sobie cukier, niby w normie 78 a po obiedzie i slodkosciach 102 wiec biedy nie ma....chociaz to jest inny pomiar-bardziej dokladny
ehhh te slodycze, bez nich swiat bylby lepszy:)

no to i ja witam:)
Anti ja byłam w piątek pierwszy raz u Olszewskiej, jestem bardzo zadowolona z wizyty, zapłaciłam 150zł i dostałam płytkę:) daj znać po wizycie. Mi z kolei wyliczyła termin na 6 dni wcześniej, bo niby duży chłopak w brzuchu rośnie.
Finka areobik fajna sprawa, taż bym poszła ale u mnie łożysko jest nisko i nie mogę ćwiczyć

Ja jeszcze nie, chyba za wcześnie. Pewnie zleci mi po kolejnej wizycie. Już się boję, bo generalnie mam teraz ogromną niechęć do słodyczy, wszystko jest dla mnie za słodkie, nawet w miarę "neutralne" rzeczy smakują, jakby były posłodzone, więc jak będę musiała wypić tę glukozę, to... :(((

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry