Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***18***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No mam nadzieje, ze sie psotkamy..Zawsze zapraszam do siebie na grilka..:) w ogrodzie*
Jasiulek kopie dzisiaj jak opetany, tance jakies uwskutecznia, aktywny!!!Oh, jak ja go juz kocham:)-nad zycie@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no niestety, ja cały czas jestem lekko śnięta:)))
Moja gwiazda też fika,przykladam ręke do brzucha a ona kopie :)))
uciekam trochę od kompa poczytać.Wpadne później na chwilkę.buziaki

Ja zmykam na spacerek z mezulkiem...troche sie dotlenic i na spokojnie razem pomyslec******
Moze sie pojawie na forum jeszcze!

hej:) ja sie w końcu pojawiłam a Wy znikacie :D
a ja dalej nic nie czuje :/ poza skorczami...ale bylam u lekarza i powiedzial ze teraz to juz normalne. A za tydzien mam wizyte u mojego gina, dzis bylam na badaniach bo chyba mam cos z tarczyca... puls mi nie schodzi ponizej 120 uderzen na minute:/ a powinien byc max 85 :O.

Witajcie dziewczyny....
Od rana juz na nogach, czekam niecierpliwie na godzine wizyty, jeszcze musze sie zebrac bo narazie w pizamie zalegam;/...
Jasiu dzisiaj całąnoc sie wiercił, skakał chyba, bo nie mogłam oka zmrużyć...
Ciekawe, jak to dzisiaj bedzie, wieczorekim zdam relacje!

Hej, ja na chwilkę, przed pracą. Anti, daj koniecznie znać, jak po wizycie!

hej mamuśki:) z łóżka dziś się zwlec nie mogłam:/na chwilkę muszę forum odwiedzić zanim wyruszę te cholerne sprawy załatwić.Czekam tez na decyzje z mieszkaniem jak na szpilkach..same nerwy.
Anti trzymam kciuki za wizytę,będzie dobrze.Ponawaim pomysł dla tych co chcą,żebyśmy się wymieniły nr telefonów,żeby poinformować co i jak jakby dostępu do forum nie było:))
Pogoda kiepska niestety,Natalka kilka razy kopnęła i chyba spać poszła.

hej hej.
ANti czekamy na relacje.
A ja miałam paskudne sny, śniło mi się że dziecko wypadło ale było połaczaone ze mna pępowiną, było w takiej jakby błonce sztywnej i przezroczystej i nie było wód płodowych a ja wołałam mamę zebyśmy do szpitala jechały... Boze jakie głupoty człowiekowi się śnią

witam i ja:P
niedawno do pracy przyszlam
bylam na glukozie:) pysznna:P chociaz Panie mowily ze moge wymiotowac:) ale ja jestem cukrojadem wiec nie mialam z glukoza problemow...najgorsze to to czekanie
wyniki jutro
a sny to ja tez mam dzwine, w ogole wczoraj jak sie polozylam cos kolo faktow:P to wstalam dzisiaj o 7 z mala przerwa ma umycie sie:)

_m_g, coś Cię dziś właśnie nie było widać, a Ty się po prostu glukozą delektowałaś ;))

Czytam sobie o Waszych snach - mnie na razie nic nie dopada (albo nie pamiętam ;). Ale pewnie, im bliżej będzie....

hej ale dziś coś nie halo z ciśnieniem bo normalnie oczy mam na zapałki,nawet kompa odpalać mi się nie chciało.Mam mega lenia,dziś nic nie robie,tylko z kumpelą z 1,5 godzinki się spotykam.Zjadłam leczo i chyba mała się obudzila:)
dobrze wiedzieć,że ta glukoza to do przełknięcia:]chociaż wszystko pije bez cukru i nie lubie słodiego picia,zobaczymy ja to będzie

witam,
to na pewno cos w powietrzu jest:) ja wstalam o 11 i dopiero o 14 sie pozbieralam... wlasnie gotuje kukurydze....pyyycha:) juz sam jej zapach dziala zbawiennie na moje mdlosci:D

a co do złych snow... mnie tez raz dopadły...:(( ze z dzidzią cos było nie tak.. ale niewazne, grunt to pozytywnie myślec..

pozdrawiam
a
glukoza jak najbardziej do przelkniecia, ja tez herbaty nie slodze a to jakos dalam rade wypic, na poczatku jest super, gorzej dopic do konca i Ty bociany masz chyba 75g, ja mialam 50g
a ja jeszcze w pracy....ale zaraz uciekam:P

hej:)) ja za tydzien na wizyte ide. pewnie tez bede musiala isc na ta glukoze... ale ja jej pewnie za nic nie wypije :/
wiecie dziewczyny gdzie będziecie rodzić? Ja napewno w wejherowie. i jestem na etapie wyboru szkoly rodzenia chcialam chodzic do evimedu bo mam pod nosem ale baba mi sie mega nie spodobala;/ i sie zastanawiam nad wejherowem.. tylko ze troche daleko :/ czy slyszalyscie moze jakies opinie?? pozdrawiam:)

o szkole rodzenia w wejherowie nie slyszalam nic, ale jesli chodzi o szpital to same dobre opinie; dodatkowo dwa tygodnie temu znajoma tam rodzila i byli baardzo zadowoleni.
Hej wrocilam od dr Olszewskiej:)
jestem MEGA zadowolona, wszystko badała dokładnie, pomimo tego, ze juz mialam badanie dokladne u bylego gina...samo usg trwalo 30 minut, do tego przełączyła na trójwymiar i widac było buźkę Jasia;)-extra widok!Mam zdjecia, wrzucilabym na forum , ale skanera u mnie brak;/
Co do badan-dzidzia zdrowa, kazdy narzad byl przebadany, wazy 720gr, wiec jest w normie...
Moja szyjka-JEST OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet pol centumetra sie nie skrocila-bardzo sie ucieszylam, az mialam łzy w oczach a dr Olszewska usmiechneła się...:)
Mam skierowanie na toxo i jeszcze cos, nie pamietam...
Mąż własnie obejrzał zdjecia i plytke z usg i smiał sie z radości:)
Takze odetchnełam z ulga i dobzre ze mialam takie przeczucie by iść do dr Olszewskiej na wizyte..a nie od razu popadac w depreche!!!!!!!
Ciesze sie bardzo dzisiaj..ale oszczedzac sie mam nadal, takie zalecenie, mam zwolnic tempo..:)

ja też planuje szkołę rodzenia w Wejherowie lub w Bolszewie prywatnie u położnej pracującej w Wejherowie. Słyszałam same dobre opinie, a więc i ja się wybieram :)

aaaa.w ogole to ja ANTI:)..Musialam sie zalogowac ponownie, bo nie wiem jakim cudem ale mnie nie moglo zalogowac pod starym hasel:(..Szok...
ZXebyscie mnie teraz nie mylily!!!!!!!!
to ja ANTI!!!!!!!!!
a suwaczek zaraz dodoam i musze sie na liscie poprawic;/
1)anti-teraz Ania1979----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad, dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
11) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
12)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
13)goralka ----------- >termin - 29 listopad
14)pychota------------ >termin na 3 grudzień, chłopiec:)
15)evilek ------------- >termin - 10 grudzień
16)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
17)megus ------------ >termin - 16 grudzień
18) agata84---------- >termin - 24 grudzień
19)dorotaztomkiem- >termin - 27 grudzień

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry