Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY I DZIECIACZKI 2011 (33)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witamy w kolejnej odsłonie dzieciaczków i mam :)
Kamcia79 - 8 maja - SYN Adaś, 4300g, 60 cm Kliniczna SN
Assegai - 12 maja (11 maja) - SYN Olek 2850, 54 cm Kliniczna SN
Effcia - 13 maja (8 maja) - CÓRKA Urszulka, 4250, 59 cm Kliniczna SN
Marciocha - 16 maja (11 maja) - CÓRKA Oliwka 4250 g, 59 cm Zaspa CC
Madzia83 - 16 maja ( 17 maja) - CÓRKA Nastka 3400, 56cm Wojewódzki SN
Moniczka22 - 16 maja (30 maja)- Syn Dominik, 3580, 52cm Zaspa SN
Maga79 - 17 maja (18 maja) - SYN Jasiu, 4315 g, 62 cm Wejherowo SN
Gaba- 23 maja (13 czerwca) - SYN Borys, 3070g. 52 cm Wojewódzki SN
kasiulkaa -27 maja (24 maja) - CÓRKA Wiktoria, waga 2940g 53cm SN
fasolek -30 maja (6 czerwca) - SYN Marcelek, waga 3490 g 58 cm, Swissmed CC
Mamuśka 30 maj (1- 2 czerwca) - CÓRKA Iga waga 3310, 56 cm CC
Lalinek - 31 maja (30 maja) - CÓRKA Julia, waga 3440g 58 cm,Wejherowo
Anula3M - 2 czerwca (14 czerwca) - CÓRKA Oleńka, waga 3.09kg 53cm, Zaspa SN
Mrówkaa - 5 czerwca (1 czerwca) - SYN Filipek waga 3880 58 cm, Wejherowo SN
Agusiaa - 7 czerwiec (19 czerwiec) - CÓRKA Laura waga 3670 54 cm, Kliniczna SN
Dalka - 10 czerwiec (28 czerwiec) - SYN Szymon, waga 2730, 48 cm
- SYN Filip, waga 2710, 51 cm
magdaxv - 10 czerwca (16 czerwca) - SYN Kubuś, waga 3170, dł 55cm, Wojewódzki SN
aga87 - 12 czerwiec (26 czerwca) - SYN Marcelek Waga 3450g i 55cm
tangerine - 16 czerwiec (24 czerwca) - SYN Wojtuś, waga 3200 51 cm, Zaspa
agawierzbowska - 18 czerwca (15 czerwca) - CÓRKA Alicja
ryba_gda - 19 czerwiec (27 czerwca) - SYN Adaś waga 3200 g i 54 cm Szpital wojewódzki SN
binka - 19 czerwca (19 czerwca) - SYN Dawid waga 3260 i 52 cm, Zaspa - SN
Paulina1010- 20 czerwca (23 czerwca) - SYN Michał 4180 g i 59 cm, Zaspa
kordi-21 czerwca (11 czerwca)- CÓRKA Iwonka 4000g i 55 cm Swissmed
Gosiks1 - 23 czerwiec (28 czerwca) Córka Gabriela waga 3700 dl 50 cm
Grosik- 1 lipca (23 czerwca) - CÓRKA Lena waga 4300g, 58 cm, Szpital Wojewódzki, CC

link do poprzedniego wątku http://forum.trojmiasto.pl/MAJOWE-I-CZERWCOWE-MAMY-I-DZIECIACZKI-2011-32-t321994,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam w nowym wątku, to będzie "Urodzinowy 1-roczkowy wątek " :)
witam i ja :)

to dopiero będzie imprezowy watek :D
My dzisiaj tez zaliczylismy fryzjera, faktycznie dziecko robi sie juz wtedy takie dorosle :)

No i przyszedl wozek,rewelacja,lekki,rozklada sie jedna reka,budka ogrooomna,prowadzi sie lekko,troche bylo mi dziwnie bo w mutsym mam skretne tylne kola,a tu tylne sa zablokowane,a skreca to jedno kolo z przodu,ale zakupy zaliczone i Marcel chyba tez byl zadowolony :) a na pewno mama :)
Ola daj jakieś zdjecie Marcelka w tym wózku jestem strasznie ciekawa jak maluszek w nim wygląda :)
Ola, miałam poprosić o to samo :):)

Kamcia, sto lat dla Adasia i żeby zawsze wspominał swoje dzieciństwo jako najszczęśliwsze na świecie :)
Teraz Marcel juz spi,wiec nie bede go budzic hehe :D

Jutro postaram sie zrobic jakas fotke :)
W imieniu Adasia dziękuję za życzenia.

Młody dzisiaj szczęśliwy, miał towarzystwo w postaci kuzynek i siostry i broił. Dostał w prezencie szczeniaczka uczniaczka i grającą kuchnię Fisher Price i w domu mieliśmy wojnę między dziewczynami (Oliwia i kuzynki) o tą kuchnię i do tego Adaś próbował się też do niej dostać- istny sajgon ;) ale wesoło. Oliwia zachwycona jego zabawkami ;) no i dostał pieniążki więc zaczynam się rozglądać za fotelikiem.

Maga torcik superowy. Może na następne urodzinki zamówię. Napisz jak realizacja zamówienia, gdzie się odbiera itd. no i jak cenowo to wychodzi?

Fasolek koniecznie zamieść zdjęcie Marcelka w nowym wózku. Jak się Tobie prowadzi trójkołowca? Czy w zestawie jest folia i okrycie na nóżki?
No i zapomniałabym dodać, że Adaś z przedmiotów do wybrania wybrał różaniec ;) a do tego urodził się w niedzielę ;)
Fasolek mam prośbę, możesz jeszcze raz dołączyć link do tych zaproszeń bo ja coś nie mogę znaleźć a moja chrześnica ma w następna niedzielę komunię i chciałabym zamówić kartkę.
Kamcia chodzi Ci o strone http://www.artillo.pl :-)
Mrowka dzieki za wyreczenie :)

Kamcia niestety za wszystko osobno trzeba placic,nawet palak - cena 75 zl chyba, wiec pod tym wzgledem lipa,a fotoska jutro strzele :)

Super,ze wszystko sie udalo. Ja tez zamowilam torcik u Kasi z fajne torty,udalo sie,nie spodziewalam sie,ze moga byc takie problemy,bo maj jest miesiacem komunii. No,ale sie udalo i na 20 tort bedzie :)

Super,ze impreza urodzinowa Adasia sie udala:)
Kamcia, ksiądz w rodzinie też się przydaje czasem ;p
Fajnie, że impreza udana :)
Torcik 155 zł a odbiór na Morenie. Ten co zamawiałam w styczniu był naprawdę smaczny i goście bardzo chwalili.

No właśnie te joggery ubogie są strasznie w wyposażenie :/
Planuję zamówić z tej strony:
http://www.rea24.pl i tu podają, że jedna rzecz z wyposażenia jest gratis.

U nas fryzjer nie za bardzo miałby co robić :D
Również życzę Wszystkiego najlepszego dla Adasia, to będziecie mieli księdza w rodzinie:)
Maga super jest ten torcik, możesz podać stronne z tymi tortami i jaki koszt takiej przyjemności .
Fasolek to teraz ja też się napaliłam na ten wózek, muszę swoje wystawić na sprzedaż i zamówić joggera
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki , postanowiłam, że ani razu nie podam młodemu cycunia w nocy. Mam nadzieję ,że ze zmęczenia nie poddam się, wczorajszą nockę spał ze mną i ciągle się domagał.
Maga juz odpisałaś ,dzięki stronkę też znalazłam:)
hej kochane u nas juz po uroczystości Pawełek miał urodzinki 6 maja pogoda niestety w niedziele nie dopisała goście też srednio ale tort który zamówiłam u jarzębinskich był pyszny i solenizantowi też sie podobał .teraz to juz z górki młody chodzi lobuzuje ha ha zycze wszytskim dzieciaczkom zdrówka i uśmiechów
Kamcia, super że imprezka się udała :) a ksiądz w rodzinie zawsze się przyda ;)) a co tam się jeszcze przygotowywało do losowania?? Muszę Oli też zrobić losowanie, może jakaś siostra zakonna wyjdzie hihih

Oluś, super że jesteś zadowolona z wózka. Koniecznie wstaw fotkę :)

u mnie się trochę pokomplikowało. Popsuł nam się samochód, naprawa idzie niestety w tysiące zł, (tylko jeszcze nie wiemy na jakiej kwocie się zatrzyma :( ),, a poza tym dziś byłam u lekarza i mam skierowanie do szpitala na zabieg. Na 4 dni muszę się położyć, zabieg pod pełną narkozą także niefajnie. Ale może się w końcu dowiem co mi dolega,,,ehhhh
Anula to życzę szybkiej diagnozy a do losowania było: różaniec, długopis, pieniążek, książka i kieliszek.

Fasolek czekamy na zdjęcie ;)
Dzięki Kamcia,,

Z wróżb jeszcze wyjdzie że Ola zostanie zakonnicą. Będzie pisała książki za kasę. A przy pisaniu będzie popijać winko z kieliszka :D
hehe też tak może być ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry