Widok

Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 *4*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo
16.01 Doroti
19.01 olusia30
26.01 mooly
27.01 trzydziestka
28.01 Iwonka32
30.01 młoda_żonka

***LUTY***
03.02 Magiczna(*)86
08.02 gosiar
10.02 micasia
16.02 devil83
16.02 Oleńka
25.02 dorotiii
25.02 jonka6
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam jeszcze trochę po Olku więc i tak pewnie dokupiłabym bo ciuszków nigdy nie za dużo... tylko w przypadku dziewczynki bedzie więcej do kupienia bo nie mam nic! Ale dopóki nie będę znała płci nie kupię nic (chyba hihi)

image
hehe nie mów tego głośno bo jeszcze skorzystamy :) mój siostrzeniec ma już prawie 6 lat, więc część ciuszków mogę chcieć wymienić :P
U nas , jak sie okaże , że dziewczynka, to mogę którejś odstapić ciuszki po Janku.

Mam tego masę, wiekszośc H&M, Next, cherokee, naprawdę fajne ubranka.

Jak któraś będzie w potrzebie!
hehe ja też już bym chyba wariowała jak bym tylko poznała płeć :P ale co tam... :P mój mąż z resztą podobnie :P ale szczerze mówiąc myślę, że takie szaleństwo to u nas się zacznie w granicach grudnia-stycznia :) chociaż jeśli okaże się że to facet, to się ograniczę do minimum bo zdecydowaną większość ciuszków mam po siostrzeńcu :)
haha Ania założe się że u mnie będzie to samo jakjuż będę wiedziała to nie mogła się oprzeć nie mówię że zaraz kupię szafę ciuszków ale napewno bym się powstrzymała gdybym coś wypatrzyła.

image
ja się z tobą zgodzę devil
wiem, że to nie znaczenia czy dziewczynka czy chłopiec, ale teraz wszsytkie ciuszki nawet pościele często robione są albo dla chłopca albo dla dziewczynki a przecież każdy chciałby się przygotować. ciuszki dla chłopca mam ale jak urodzi się dziewczynka nie będę przecież ubierała jej w ciuszki po synku... będę się cieszyła bez względu na płeć ale chciałbym móc się przgotować - to chyba nic złego

image
Pewnie, że tak.
Z praktycznego punktu widzenia jak najbardziej.

Mąz boi sie chyba, że zaraz na sklepy ruszę, jak poznam płeć:)

Ja już wózek mam w domu dla drugiej dzidzi:)- wczoraj przyszedł kurierem:)

Mąż przerażony!!!!!!!hehe

Ja już jakbym wiedziała, że np dziewczynka, to 3/4 lumpeksów jest moja!
ja wam powiem szczerze, że gdyby lekarz mi powiedział, że widzi co będzie, a ja bym mu powiedziała że chcę niespodziankę, to założę się, że już od momentu wyjścia z gabinetu bym tego żałowała... :P kiedyś uważałam, ze taka niespodzianka to rewelacyjna sprawa, ale teraz ciekawość jest zdecydowanie większa niż chęć niespodzianki... :) na dobrą sprawę, to kiedy się dowiesz czy masz syna czy córę to chyba nie istotne... jest to niespodzianka sama w sobie :) a z praktycznego punktu widzenia chyba lepiej wcześniej wiedzieć :)

ale to jest tylko moje skromne zdanie :)
haha Aniu też bym chyba tak zrobiła :)))
image
na kopanie Olka nie narzekała był w miarę delikatne ale najgorzej było jak już troszkę urósł jakoś tak mi zaczął się układać że ciężko mi było siedzieć bo miałam wrażenie że siedzi mi pod żebrami, najgorzej było w trasie bo w domu to wstała pochodziłam ale za jakiś czas znowu...

image
Dzdiola już na bank widać i chyba już wyraźnie.

Z tą płcią- ja się czasami wyłamuję amąż twardo- nie i koniec!
Nie chce znać płci:)

A ja sobie poznam i mu nic nie powiem, haha;)
to już napewno widać bedzie płeć... fajnie:) o ile będziesz chiała poznać. ale napewno już fajnie będzie buziulka widać:)
image
no wiesz... ja do modelek też nie należę, także może się okazać, że też jeszcze troszkę poczekam...

hehe domyślam się :) jak się solidnego kopa w żołądek albo żebra dostaje i co gorsza nie można oddać ;) to może wkurzać :P ale to wszystko jeszcze przede mną... :) póki co czekam na motylki :)

kiszą kiszą... chyba siebie albo swoje dzieci w mieszkaniach... :P
Powiem szczerze- nie wiem ile waży, ile mierzy:(
USG miałam w 13 tygodniu i od tamtej pory lipton;/
Dopiero 13 stego, teraz mam;)
cześć dziewczyny:)
devil mówi się że ok 20 ja czułam już w 16:) super uczucie:) też na nie czekam jeszcze jakiś miesiąc może...
Aniu już 20 ojej to juz półmetek twój szkrabek ma już pewnie ponad 10 cm?

image
Motyle będą gdzies za 2, 3 tygodnie u Ciebie:)

Ja już ruchy czuję, gdzies od 2 tygodni:)Ale słabe, bo mam gruby brzuchol:)I ciężko maluchowi się przedostać ze swoją siła;)

Ale uwierz mi- jak kopnie w 8 i 9 miesiącu, to będziesz błagała, żeby sie to czym szybciej skończyło!!!!!!!!

Co do ogórków- racja, wielkie gosposie, wszytskie kiszą ale nie wiem co:)
bo każdy i chętny no i mądry tylko w gadce, a jak ma już dojść do konkretów to uszy po sobie i cisza... :/

bojgu już 20 tydz... ale ten czas leci... :) a powiedz mi - czujesz już ruchy?? ja się normalnie nie mogę tych motyli doczekać... :D ciewkawa jestem kiedy do mnie przyfruną :P
Ja obudzona i pobudzona;)
Od rana siedze na forum i organizuję akcję "Ogór":)

Jak tak, to się mało nie zabiły ekolożki o niepryskane , ekologiczne działkowe ogóry, a jak są i to sporo, to siedzą jak gęsi na kiju!

Chcę się z kims poidzielić, a tu lipa.

Zaczełam 20 tydzień:) ale jajka!
dziołchy... co tu, jak tu?? jak to się stało, że wchodzę o godz 12 na forum z zamiarem nadrobienia całego poranka a tu cisza??? jakaś anomalia normalnie... :) obudzić się proszę :)
Plotkary na 102;)

Ja czasu nie mam na kompa , jak kiedys:(

beeee....
Mnie ciekawośc nie zżera, męża też nie, nie chcemy narazie wiedzieć jaka płeć;)

Ja dzisiaj sprzątałam podstrysze- sajgonka na maxa!!!!!!!!!

Ale mam juz gdzie wózio wstawić i gadżety po Janie;)Tak to palca nie można było tam wsadzić.

Ale podbrzusze za to dokucza:(przez te sprzątanie!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry